סוף שבוע - שבת שלום.

סוף שבוע - שבת שלום.

תתחילו את ההכנות לשבת ביום חמישי עדיף. מי מביא לי עוף בקשיו? איך? מטגנים? תנור? תודה.

cial 1

New member
מושם ולא איכפת לי-נו נו נו ועוד נו למה

כך הכול בהאבה כמובן-ואני רוצה? מבקשת שאתה תבקש פעם משהו מפורט? כך מהר אני אשלוף מהשרבול שלי? באמת- ואם אתה אוהבה אגוזי קשיו אז תכין עם כרוב ירוק ובצל מטגנים קצת את הבצל להזהבה עדינה בשן טוב ואת הקשיו קולים-או גם לתת טיגון קיליה לפני הבצל על מחבת נקיה רק 1 כף שמן או מרגרינה כף מודגש כאשר המחבת ושומן? חם מוסיפים את האגוזים וזה מקפיצים מזיזים ולא לתת לזה להיות שרוף מערבבים תמיד וזה מוכן אחרי 2 דקות מסירים מניחים בצד ומוסיפים למחבת מעט שמן עד 5-6 כפות מחממים מוסיפיפ 2 בצלים גודל בנוני גם גדולים אם אוהבים בצל מטגנים כמו שצ"ל ומעל מוסיפים כרוב קצוץ לרצעות דקות 1 כרוב גודל בונוני מהעלים האובים לא הלבן כמו להכנת סלט החתוך את זה מוסיפים לבצל עם 2 כפות רוטב סויה רצוי מקפיצים קצת מכסים את המחבת לתת אידוי ובישול קל עד 5 דקות וזה מוכן מכינים קערה להגשה מעברים את הכרוב בצל מעל את אגוזי הקשיו אפרי לערבב הכול כפית מלח | כפית פלפל לבן ושטחות יש להוסיף בזמן הכנת הכרוב וגם אחרי- עוף להכין בנייר כסף כמה חתיכות או שלם עם התבלינם והשמן או מרינדה טובה ולתנור-אפשרי גם בטוטר אובן- ויש אחלה ארוחה חגיגית בתאבון לשמור על ההברים שלי איך מכיים וכול החיים יהיו קלים אמן-כול העבודה פה עד שעה אחת זה כולל הזמן של התנור חיתוך והכנת הקלים? מעוד לא כולל שרות קת הומור בריא ממני שבת שלום ומבורכת לך

cial 1

New member
נושם ולא איכפת לי באמת מתוך שינה כתבתי?

רואים קצת בלגן בהסבר אבל כאשר נותנים כבוד פשוט מבינים הכל זו הבינה והבינא-אוהב אגוזי קשיו? תיקנתי-טת הקשה הלבן בכרוב כדי לשמור למרקים- הינה תיקנתי? באמת רק בשעה 6 לפנות בוקר הלכתי לישון כדי שאני אספיק ויום השבת אנוח טוב כיף לישון בשבת הרבה והאוכל ממתין מתעוררים עם תאבון יש על מה שבת שלום לך ולכול עם ישראל- תברך אותנו מירושלים ועל כך נאמר המברך מתברך כפליים חני

למעלה