סוף שבוע רגוע.......

sporTV

New member
סוף שבוע רגוע.......

צהריים טובים חבר'ס, בדרכי לאוניברסיטה שמעתי על שתי תאונות קשות עם הרוגים. חשוב להיזהר - ולהתפלל למזל טוב! שימרו על עצמכם, שתהא שבת שמחה, מוצלחת ויעילה - גם למי שלא צריך ללמוד למבחן בהסתברות! מבחן אמריקאי שבו מקבלים 6 נקודות של תשובה נכונה, ומינוס 2 נקודות על טעות! ניתן לענות על יותר מתשובה אחת, במידה ושתיהן לא נכונות, מינוס 4!!!!!!!!!! מבינים למה צריכים מזל טוב?

מבחן סיבירי!! איזה דיכאון

מבחן סיבירי בוא מבחן שהוא פשר לקבל גם תוצאת מינוס.. למי שלא הבין... ואצלי סוף שבוע לא רגוע בכלל התחיל אתמול בשעה 10 בלילה הצטרפתי למנהל המרכז להצלת צבי ים ועוד אנשים לסיור בחוף בית ינאי ובהמתנה לצבת ים שהיתה סבירות שתעלה להטיל בחוף. הכוונה היתה למשדר את הצבה ולתת לה לחזור לים באין מפריע. אני פרשתי עם עוד שני ח'ברה בשעה שלוש וחצי בערך... ונסעתי הביתנ לישון בשמונה וקצת קמתי כי הייתי תריכה לסוע חיפה.... נפגשתי עם חברה (שהיתה הפיזיוטרפיסטית שלי בבאר שבע כששתינו היינו סטודנטיות- אגב השרשור על ב"ש) והלכנו לתערוכת עולמות הגוף. היה מעניין מאוד אך עמוס למדי באנשים. אחר כך אכלנו ארוחת בוקר וחזרתי הביתה בגעתי בשלוש בערך. ישנתתי טיפונת אולי שעה. ועכשיו אני תיכף אסיים את האנטיביוטיקה ואתקלח ו... אלך לחתונה של חברה.... עד הלילה... או עד שאפול מרוב עייפות מחר מקווה לנוח אך יש סיכוי שגם מחר אסע למרכז להצלת צבי ים.... סוף שבוע רגוע- לא אצלי...

sporTV

New member
משנה מקום משנה מזל

אנחנו אוהבים להקשיב לך בכל מקום וזמן! נשמע שממש הצלת את כדור הארץ - ממש כל הכבוד על כושר ההתמדה והסיוע שאת נותנת מעצמך! ועוד עם אנטיביוטיקה.......

לא היצלתי כלום

הצבה לא עלתה לחוף סתם ביליתי לילה נחמד בים עכשיו חזרתי מהחתונה היה מ-ד-הים רקדתי המון גמורה מעייפות מחכה שהאנטיביוטיקה תתחמם קצת ואז אני והיא נלך לישון

sporTV

New member
fun fun fun

מזל טוב לזוג מהאושר, ברכות לאנטיביוטיקה המחממת ואיחולי הצלחה לצבה שתמצא את דרכה.

למעלה