סוף שבוע רגוע.........

LOLI152

New member
סוף שבוע רגוע.........

היום הכי טוב של השבוע: היום הכי פחות טוב של השבוע: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: זמר/ת/להקת השבוע: שיר השבוע: ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: פאדיחת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונה: אתם יודעים מה לעשות. סוף שבוע מקסים, ושבת שלום!

../images/Emo204.gifהלב מטפטף לי דרך העיניים, החומות../images/Emo204.gif

היום הכי טוב של השבוע: היום היום הכי פחות טוב של השבוע: אמ שלישי משהו שעשה לי את השבוע: ציונים טובים בכמה מבחנים ושהוא נגמר!
משהו שהרס לי את השבוע:המבחנים בילוי השבוע:לא היה ממש ציטוט השבוע: זמר/ת/להקת השבוע:אמ עברי לידר, או להקת המרפסות שיר השבוע:"הפעם" של ריטה. ספר/סדרה/סרט השבוע:אמממ מאכל השבוע:אמממ בן אדם שעשה לי את השבוע:אממ קניית השבוע:לא קניתי השבוע כלום חוץ מארטיק וקולה בערך! פאדיחת השבוע:לא היה לי נראלי
(שיא) תוכניות לשבוע הבא:מבחנים
תמונה:הקיבוץ שלי

גדנ"ע גדנ"ע../images/Emo13.gif../images/Emo97.gif../images/Emo188.gif

היום הכי טוב של השבוע: כל הימים, שבוע מעולה
היום הכי פחות טוב של השבוע: NONE. משהו שעשה לי את השבוע: גדנ"ע! משהו שהרס לי את השבוע: כלום, אולי כאבים? חח. בילוי השבוע: גדנ"ע גדנ"ע גדנ"ע. ציטוט השבוע: "חול - טעים, קוצים - נעים." היו עוד מלא שאני פשוט לא זוכרת. זמר/ת/להקת השבוע: לא היה לי מתי לשמוע מוזיקה ממש. שיר השבוע: את - מוש בן ארי ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: פרינגלז!| בן אדם שעשה לי את השבוע: המפקד בגדנ"ע עשה לכולנו את השבוע (לצוות שלי). קניית השבוע: פחיות מנגו בבסיס
פאדיחת השבוע: נפילות בגדנ"ע, התקף צחוק מול המפקד.. תוכניות לשבוע הבא: בית ספר
תמונה:

נזכרתי בציטוט נוסף../images/Emo188.gif../images/Emo97.gif

~יוצאים ליום שדה בגדנ"ע~ ילדה מהצוות:
"המפקד, הקשב המפקד, יש לך רימונים בכיס?"
המפקד בתגובה:
|פרצוף-של-לא-יודע-בכלל-איך-לענות-לסתומה-הזו| "אמ, לא? למה שיהיה לי רימונים בכיס?"
צריך להיות שם כדי להבין
הילדה הזאת אחת הסתומות.

אני../images/Emo13.gif

היום הכי טוב של השבוע: רביעי חמישי היום הכי פחות טוב של השבוע: לא יודעת... לא חושבת שהיה משהו נוראי. טפו טפו טפו משהו שעשה לי את השבוע: טיול שנתי
משהו שהרס לי את השבוע: הממ.. לא עולה לי משהו לראש.. אבל היתה חברה שלא יצאה לטיול וזה די ביאס.. היא היתה חסרה בילוי השבוע: טיול?XD וגם הלכתי לשופינג עם אחותי:p ציטוט השבוע: אני לא זוכרת אבל פאק היו ככ הרבה;[ וזה הרוב מהטיול או של המורה למתמטיקה [כרגיל:p]. אני צריכה להתחיל לרשום! זמר/ת/להקת השבוע: - שיר השבוע: pink- so what ספר/סדרה/סרט השבוע: - מאכל השבוע: עוגה
בן אדם שעשה לי את השבוע: ידיד:) קניית השבוע: הממ סתם כל מיני דברים מגניבים ומכנס:] פאדיחת השבוע: מלא נפילות:p ועוד דברים שאני ממש מעדיפה לא להזכרXD תוכניות לשבוע הבא: לעבור אותו!!

לפעמים אפילו זמן שוחק.

היום הכי טוב של השבוע: אתמול. היום הכי פחות טוב של השבוע: רביעי או משהו? לא היה איזה יום ממש מגעיל. משהו שעשה לי את השבוע: נגיד שאתמול, היה נחמד. משהו שהרס לי את השבוע: שקיבלתי עוד מבחנים ועבודות?
בילוי השבוע: אתמול, סתם בעיר עם חברים. ציטוט השבוע: אני אף פעם לא זוכר.
זמר/ת/להקת השבוע: יוני בלוך. שיר השבוע: יוני בלוך - לוט
ספר/סדרה/סרט השבוע: / מאכל השבוע: / בן אדם שעשה לי את השבוע: חברים... קניית השבוע: אני זוכר שקניתי משהו אבל לא זוכר מה.
פאדיחת השבוע: לא נראה לי שהייתה.
תוכניות לשבוע הבא: יומולדת!, מבחן בפיזיקה, ללכת להצביע
תמונה:

Insanity Is Me

New member
../images/Emo79.gifHey baby I got the potion..../images/Emo79.gif

היום הכי טוב של השבוע: כל הסופ"ש היום הכי פחות טוב של השבוע: לא היה כזה
משהו שעשה לי את השבוע: צחוקים עם חברים, הרגשה מעולה שנפלה עליי כך סתם משהו שהרס לי את השבוע: ציון לא משהו בתנ"ך בילוי השבוע: יומולדת של חברה הכי טובה אתמול D: במקס ברנר נמל ת"א, יציאה עם הבחור היום.. ציטוט השבוע: לא זוכרת :O והיו מלא! זמר/ת/להקת השבוע: Ludacris שיר השבוע: The potion ספר/סדרה/סרט השבוע: פרק אחרון של מגרש ביתי
מאכל השבוע: מילקשייק ויקטורי בן אדם שעשה לי את השבוע: אמא, חברה הכי טובה, הבחור קניית השבוע: - פאדיחת השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: שופינג דחוף, להיות עם הבחור כמה שיותר, מבחן באנגלית, להכין תיק לטיול שנתי
שבוע טוב

למעלה