סוף שבוע רגוע

סוף שבוע רגוע ../images/Emo66.gif

הינה השאלון שימשיך איתנו עד יום א וזאת ההיזדמנות של כולכם לענות ולהגיב.
מה הדבר הכי מציק שסיפרו לכם בחיים? או שעשיתם? או גם וגם...
יש לכם חבר טוב או חברה טובה וגילתם שהוא שכב עם אח או אחות שלכם, איך תגיבו? לא תדברו איתו? תבינו? מה אכפת לכם? נו... איך תגיבו??
במה מתבטא תרומך לבית?
לאיזה גיל הייתם רוצים לחזור ולמה?
למה ביומולדת אומרים עד 100 כ20 שנים ולא 120 שנים?
חופשה בצימר או במלון?
שירי מיימון או נינט טייב?
לאיזה תוכנית ראליט הכי התחברתם?
מה הבילוי הכי עדיף עם חברים?
מה הבילוי הכי עדיף עם חבר\ה?
מה צבע החדרים שלכם בבית? ואם הייתם יכולים לשנות באיזה צבע הייתם בוחרים?
אוכל: טעים או בריא?
מה העצה הכי טובה לחיים שאתם יכולים לתת לנו? שבת שלום ושבוע טוב

c o h e n 8

New member
טוב חזרתי בגלל ש.....

השטלון היה נראה לי יפה ובגלל התגובות החריפות ....:) תשובות לשאלון: 1.שחבר שלי החליק במדרגות(אני יודע שזה נשמע רשע מצידי אבל לא קרה לא כלום). 2.אני לא יודע איך אני יגיב אבל, הייתי מקשיב לשני הצדדים לפני שהייתי שופט אותם. 3.אני לא גר עם ההורים אז אני תורם את הכל... 4.רוצה לחזור לגיל 18 לפני הגיוס (הייתי רוצה לחוות את בצבא שוב). 5.חחח אין לי מושג.. 6.חופשה בצימר-הרבה יותר אינטימי ונעים... 7.נינט טייב-יש בה משהו סקסי יותר משירי. 8.התחברתי לפרוייקט Y זה היה מצחיק לראות את האנשים סגורים שם כמו עכבריי ניסוי בכלוב. 9.משחק כדורגל או ערב הזוי בפאב. 10.ארוחה רומנטית ואח"כ טיול לילי על החוף בערב קיץ נעים. 11.החדר שלי בצבע בז'. 12.בריא. 13.לחיות אותם...

c o h e n 8

New member
עוד תיקון שגיאת כתיב

בתשובה לשלאה הראשונה:שחבר שלי החליק במדרגות(אני יודע שזה נשמע רשע מצידי אבל לא קרה לו כלום).

תשובות../images/Emo13.gif

מה הדבר הכי מציק שסיפרו לכם בחיים? או שעשיתם? או גם וגם... שמתעלקים עליי זה מציק
יש לכם חבר טוב או חברה טובה וגילתם שהוא שכב עם אח או אחות שלכם, איך תגיבו? לא תדברו איתו? תבינו? מה אכפת לכם? נו... איך תגיבו?? אני יהיה המומה
אבל זה לא יקרה כי האחים שלי כמו אחים שלהם והאחים שלהם כמו האחים שלי
במה מתבטא תרומך לבית? מזתומרת? לאיזה גיל הייתם רוצים לחזור ולמה? 17 כי הייתה תקופה של הברזות מהבצפר והיו חוויותתתתת
למה ביומולדת אומרים עד 100 כ20 שנים ולא 120 שנים? מאיפה לי?? לא שמעתי את זה עדיין
חופשה בצימר או במלון? מלון
שירי מיימון או נינט טייב? נינה
לאיזה תוכנית ראליט הכי התחברתם? פרוייקט Y
מה הבילוי הכי עדיף עם חברים? ים
שיזוף
כמו אתמול
מה הבילוי הכי עדיף עם חבר\ה? ים
מה צבע החדרים שלכם בבית? ואם הייתם יכולים לשנות באיזה צבע הייתם בוחרים? הם בצבע לבן ולא משנה הם יפים ככה
אוכל: טעים או בריא? שיהיה טעים. הבריאות לא מעניינת אותי
מה העצה הכי טובה לחיים שאתם יכולים לתת לנו? אומרים שאנשים מחפשים את האור בקצה המנהרה.. אז תדעו שאין אור בקצה המנהרה.. אלה יש אור לאורך כל המנהרה.. אז תתחילו לראות את זה ותפסיקו להתלונן בחיים.. חייכו יהיה לכם טוב

=)

1) מה הדבר הכי מציק שסיפרו לכם בחיים? או שעשיתם? או גם וגם... הדבר הכי מציק שסיפרו לי בחיים, ואמרו לי אותו דיי הרבה בחיים זה: "וואי יש לי משהו ענק לספר לך!!! אין לך מושג מה אני יודעת!! אבל בעצם... שיט.. אסור לי להגיד לך...."
2) יש לכם חבר טוב או חברה טובה וגילתם שהוא שכב עם אח או אחות שלכם, איך תגיבו? לא תדברו איתו? תבינו? מה אכפת לכם? נו... איך תגיבו?? האמת שאני אהיה קצת מאוכזבת מאחותי (האחים שלי בכלל לא בגיל לשכב עם מישהו אז אני לא אתייחס אליהם) פשוט כי אני באה מבית שבו מחנכים אותנו לא לשכב עם אף אחד לפני החתונה...... אני גם לא רואה את אחותי שוכבת עם חבר שלי כיוון שרוב החברים שלי קטנים ממנה בשנתיים וחצי
3) במה מתבטא תרומך לבית? שטיפת כילים, גיהוץ, ניקיון כללי וכו'... אמא שלי פולנייה ממוצא תמני מה שאומר שהבית שלה תמיד צריך להיות נקי ומצוחצח ואנחנו אלה שצריכים לנקות אותו
4) לאיזה גיל הייתם רוצים לחזור ולמה? אין גיל שהייתי רוצה לחזור אליו...
אני משתדלת למצות כל גיל שאני נמצאת בו וכרגע אני נהנת מהגיל שלי
5) למה ביומולדת אומרים עד 100 כ20 שנים ולא 120 שנים? כי זה הולך יותר טוב עם המנגינה של השיר
6) חופשה בצימר או במלון? מלון
עם בריכה ומשרתים לרוב
רצוי משהו מרשת הילטון
(לכולנו יש חלומות
) 7) שירי מיימון או נינט טייב? עופרה חזה 8) לאיזה תוכנית ראליטי הכי התחברתם? אמריקן איידול 9) מה הבילוי הכי עדיף עם חברים? סרט או פיקניק בגינה 10) מה הבילוי הכי עדיף עם חבר\ה? הליכה לילית
11) מה צבע החדרים שלכם בבית? האמת שחלק מהחדרים ציירנו על הקירות (יותר נכון חברה של אחותי, שממש מוכשרת, ציירה דמויות של דיסני על הקירות של האחים שלי ואנחנו צבענו... והחדר שלי עדיין בשלבים, אני באמצע לצייר שם משהו) ואם הייתם יכולים לשנות באיזה צבע הייתם בוחרים? הייתי צובעת את החדר שלי בצבע אפרסק או סגול בהיר 12) אוכל: טעים או בריא? משתדלת בריא אבל מידי פעם נהנת גם מהדברים הטעימים
13) מה העצה הכי טובה לחיים שאתם יכולים לתת לנו? תחיו כאילו אין מחר, תחייכו כאילו שקיום העולם תלוי בחיוך שלכם, תאהבו את העולם והעולם יאהב אתכם

אני מצטערת ../images/Emo10.gif

יש לי בגרויות ואני בתקופה ממש עמוסה... קצת קשה לי למצוא זמן פנוי למחשב... (לא כיף בי"א) מקווה שבקיץ יהיה לי יותר זמן פנוי

אני עונה../images/Emo124.gif

1.הכי מציק היה בצבא שאחת סיפרה על התעללויות שעברה בבית,מסכנה
2.אני מכיר מישהי ששוכבת עם בן דוד שלה
כבר אמרתי לה להפסיק עם זה זה חולני!
3.בצורת "ארטיק מטגן צ'יפס","ארטיק שופך זבל","ארטיק מקפל כביסה" וכו' . 4.לגיל 7 אז התאהבתי במישהי פעם ראשונה
5.כי תמיד תרצה להיות חזק כבן 20
6.זה תלוי:עם משפחה או חברה? 7.נינט בגלל האישיות,אבל לשירי יש שירים בסדר גמור יחסית
8."הישרדות" השנייה,מאז אני לא צופה בריאלטי אני חי בו... 9.הכי עדיף עם חברים זה כדורגל,עם חברה-טיול רומנטי על שפת הים,ואז לפתוח מפה ולשים נרות עם השקיעה 10.לבן והייתי משנה לאפרסק
11.בריא 12.העצה הכי טובה:"אל תרים ידיים ואל תוותר.ניסים אמיתיים התרחשו לא רק בימים ההם,הם מתרחשים בזמן הזה" סוף שבוע רגוע לכולם ותיזהרו בכבישים

ארטיקון ! ! !

אהבתי את התשובות שלך קודם כל איך מישהי יכולה לשכב עם הבן דוד שלה? איזה אנשים אתה מכיר ארטיק!? בגיל 7 התאהבת פעם ראשונה? כמה רחוק הלכתם? חח הכי אהבתי את התשובה של היומולדת תהיה בן 100 ותרגיש כבן 20 אחלה תשובה!

קושקושית../images/Emo124.gif

אני מכיר אנשים מוזרים אבל לא שופט אותם,רק נותן עצות.לגבי גיל 7 אהבתי אותה כל כך והיא לא רצתה אותי
היום היא גרה בעיר אחרת עם מישהו שהיא אוהבת.שיהיה לך סוף שבוע מדהים

Barvazoom

New member
גמני עונה ----->

מה הדבר הכי מציק שסיפרו לכם בחיים? או שעשיתם? או גם וגם...
לא עולה לי כרגע לראש אבל מבטיחה להוסיף לכשאזכר במשהו מעניין. יש לכם חבר טוב או חברה טובה וגילתם שהוא שכב עם אח או אחות שלכם, איך תגיבו? לא תדברו איתו? תבינו? מה אכפת לכם? נו... איך תגיבו?
אחותי הקטנה שכבה עם חבר הכי טוב שלי... בהתחלה לא האמנתי, אחרי זה כעסתי על שניהם אבל אח"כ הבנתי ששניהם ילדים גדולים ומה שהם עושים זו בעיה שלהם... הם לא הפכו לזוג זה היה חד פעמי כך שגם אם הייתי עושה מזה סיפור כנראה שזה היה לחינם. :] במה מתבטא תרומך לבית?
אני לא גרה בבית כך שתרומתי היא לביתי שלי.. ובעצם בהכל, לא? לאיזה גיל הייתם רוצים לחזור ולמה?
20 כנראה ואולי לבחור משהו אחר ללמוד באוניברסיטה.
למה ביומולדת אומרים עד 100 כ20 שנים ולא 120 שנים?
נראה אותך חיה 120 שנים ואז תחליטי אם את רוצה לחיות אותם במלואם ככה שאת מרגישה כל יום ויום...
חופשה בצימר או במלון?
צימר וודאי! הכי כיף צימר שקט, במקום יפה (גליל למשל), ג'קוזי פונה החוצה להרים או לנוף ירוק כלשהו... שירי מיימון או נינט טייב?
נינט. אין לי הסבר טוב האמת. לאיזה תוכנית ראליט הכי התחברתם?
מצחיק להגיד אבל לזו של השמנים שמרזים תוך כדי תחרות מי מעיף את הקבוצה השניה (big looser). ולא, אני לא נלחמת במשקל...
מה הבילוי הכי עדיף עם חברים?
לשבת אצלי בבית או בגג, בירות, נשנושים ולשבת בסבבה ולצחוק כל הערב. מה הבילוי הכי עדיף עם חבר\ה?
תלוי... מאוד תלוי מה בא לי באותו הרגע...
מה צבע החדרים שלכם בבית? ואם הייתם יכולים לשנות באיזה צבע הייתם בוחרים?
לבן שפריץ...
. זו דירה מושכרת כך שזה לא הצבע שאני בחרתי... אוכל: טעים או בריא?
בריא רצוי. מה העצה הכי טובה לחיים שאתם יכולים לתת לנו?
אחי תמיד אומר לי שמהכל אפשר לצאת. אין דבר שלא ניתן לשינוי או שהוא בלתי הפיך. למעט מה שלא כמו בריאות, מוות וכד'.

Barvazoom

New member
ממממאאאווווו.... ממממאאאווווו...

אם כבר קולות של חיות אז הנה עשיתי חתול מיוחם.

למעלה