סוף שבוע רגוע לכולם לנוח לנוח לנוח... ואם יש לכם איזו בדיחה טובה תעלו ואני יספר לחברים שלי בבית.
B bonbon80 New member 18/1/07 #1 סוף שבוע רגוע לכולם לנוח לנוח לנוח... ואם יש לכם איזו בדיחה טובה תעלו ואני יספר לחברים שלי בבית.
C cafesito New member 18/1/07 #2 בדיחות יהיו לי מחר. אבל באמת, למי שיש איזה משהו מצחיק לעלות, קדימה, לסגור שבוע עם חיוך.
A A n t o n New member 19/1/07 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור ברור אלא אם כן הן ישבו איפשהו בהוליווד.... מי זה הבלונדיני? בראד פיט? טוב אני אשאל את אנג'לינה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור ברור אלא אם כן הן ישבו איפשהו בהוליווד.... מי זה הבלונדיני? בראד פיט? טוב אני אשאל את אנג'לינה
ק קהונס גרנדס New member 20/1/07 #5 בדיחה שקשורה לCF (שמעתי מחבר) חולה CF מגיע לרופא שלו והרופא מתחיל להסביר לו שעם תפקודים כל כך ירודים של הריאות ועם הזנחה כל כך גדולה לא ישארו לו עוד הרבה חורפים יפים לבלות עם החברים. החולה ההמום אומר לרופא שהוא רוצה חוות דעת נוספת. אז הרופא אמר לו שהוא גם מכוער...
בדיחה שקשורה לCF (שמעתי מחבר) חולה CF מגיע לרופא שלו והרופא מתחיל להסביר לו שעם תפקודים כל כך ירודים של הריאות ועם הזנחה כל כך גדולה לא ישארו לו עוד הרבה חורפים יפים לבלות עם החברים. החולה ההמום אומר לרופא שהוא רוצה חוות דעת נוספת. אז הרופא אמר לו שהוא גם מכוער...