סוף שבוע ראשון יחד...

stאסתי

New member
סוף שבוע ראשון יחד...

פעם ראשונה שאני אשן אצלו אני נוסעת אליו מהיום עד מוצ"ש תאחלו בהצלחה:) אני מתרגשת קצת..

../images/Emo39.gif בהצלחה

אל תעשי מה שאני לא הייתי עושה זה לא הרבה, אז תרגישי חופשי
>ספל חמאה מתרגשת בשבילך גם<

נסתרת

New member
אמא שלך יודעת מיזה?

שאת הולכת לישון אצל גבר זר בבית אחרי פחות משבוע שאת מכירה אותו? אולי תשאירי לי את הטלפון של ההורים שלו שאם תיהיה בעיה שאני אתקשר? ביכלל הם אוכלים כשר בבית? ומה יגידו השכנים? ושלא יראו אותכם מיסתובבים ביחד בחוץ השם ישמור

אבזץ

New member
רוצה/צריכה קונדום?

וזה לא שאני גס. אלא שזה קצת... מקווה שהבנתם אותי.

isackris

New member
לכל נפגעי ההלם למיניהם...

תשכחו לרגע שאנחנו חרדלש"ים... ותשכחו גם מהעובדה שאנחנו לא צריכים להוכיח את זה לאף אחד... ואז אולי תצליחו לראות בהודעה הזאת "הומור טהור"...

אבזץ

New member
מין שלא מין העניין. זהו.

לא יודע למה, זה היה נראה לי קצת קיצ'ש. אבל, במחשבה שניה, הגזמתי בתגובתי ועל כך התנצלותי: סליחה!!! ג"פ.

stאסתי

New member
לא נפתח שרשור חדש בשביל זה:)

חוויות מהסופ"ש טוב קודם ניתן שמות שזה יהיה קל יותר:) תומר-זה שהלכתי אליו עופר ידיד טוב שלי שדרכו הכרתי את תומר אממ הגעתי ביום חמישי בצהרים...ישבנו דיברנו ראינו סרט ואז עופר הגיע. ואז יצאנו לכל מני מקומות..שתינו יותר מדי כמובן חזרנו ב7 בבוקר לדירה שלו והלכנו לישון בערך קמתי ב 11 והלכתי לעופר הייתי אצלו עד 4 בערך ואחרי זה יחד הלכנו חזרה אל תומר. ב7 חברה שלי הגר הגיעה ועוד ידיד מיכאל הלכנו לסרט שם נפגשנו עם עוד כמה חברים הלכנו לחוף הצוק שהוא אחלה חוף היינו שם כל הלילה..נרות..ים..שמיים ..כוכבים..היה מקסים:) חזרנו לבית של עופר כולם.שתינו קפה הלכנו לישון כולם בכל מקום:) ואחר כך טיילנו ברגל קצת..נשארתי לבד עם תומר שזה היה הזמן הכי טוב:) וזהו בלילה חזרתי הביתה יצא לי ארוך:)

uri80

New member
../images/Emo45.gifקבלי ח"ח על חוף הצוק

חוף אהוב עלי - כל שישי שם כבר נהיה מנהג קבוע

למעלה