סוף שבוע קסום :>

סוף שבוע קסום :>

מי יכול להעתיק לפה את השאלון? אני מהטלפון וזה אז זה בעייתי לי קצת

בכל אופן שיהיה סופ״ש נפלא לכולם!

Edge of Thorns

New member
השאלונסקי:

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה:
שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה:
אמן/אלבום השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
סרטון השבוע:
משחק השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט/י השבוע:
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים כרגע?
אחר:
שאלת השבוע - מה הקטע של פסח? [מוזמנים להציע שאלה אחרת, יכולת החשיבה שלי כרגע שואפת לסיכוי להתחתן עם אחמדינג'אד]

היי

משהו טוב: הפסקה מהלימודים הנוראיים האלה. זמן לנוח וזמן לעצמי קצת.
משהו רע: כל השאר. למשל, החום. הזבובים. השיעמום. הלבד. חוסר האוכל. ועוד כל מיני. אה וגיליתי שההורים שלי ואח שלי טסים לאיטליה עוד שבוע, אפשר למות בבקשה?
שבוע הבא: עוד יום אחד של השבוע הזה של השמירות.
חזרה ללימודים X_X
אוכל!!! בעצם על מי אני עובדת, השינוי היחיד הוא שיחזרו ארוחות הבוקר המדכאות ושבערב יהיה אורז מגעיל/פסטה מגעילה/פתיתים מגעילים במקום תפוחי אדמה, ויהיה בארוחות לחם במקום מצות.
ספר: בראי השפה/גיא דויטשר. הוא עומד להיגמר לי ויש לי עוד שתי שמירות וישעמם לי :׳(
ציטוט: משהו ששמעתי בקשר שלשום P:
חייל: (לאיודעתמי) שומע?
לאיודעתמי: שומע
חייל: מה המצב?
לאיודעתמי: המצב הוא שעוד שניה אתה מקבל שבת על דיבור בקשר סתם!
(כמה שניות של שקט)
חייל: רות.
אחר: אני פשוט כל כך רוצה לא להיות פה והעסק מידרדר מיום ליום ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני מקווה שבסיפוחים בעוד שבוע אני אקבל כמה תשובות שאני צריכה וזה יעזור טיפה לכיוון כזה או אחר.
שאלת השבוע: אני לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 חרא של חג!!!!!

סופ"ש נהדר!

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: -
שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: אין ספציפי. כל מיני :)
אמן/אלבום השבוע: גם אין..
משהו טוב שקרה השבוע: האמת שכל השבוע היה משהו טוב אחד גדול. ביום שבת סיימתי את הפרויקט באמנות; ביום ראשון-שני באו אלי חברים והיה מפגש כיפי בטירוף; ביום שלישי נסעתי לרעננה לראיון על עבודת הגמר שלי, אחרי זה פגשתי חברה והלכתי לישון אצלה, אכלנו בנאפיס ועלינו על גג של בניין בעל 14 קומות; יום אחרי זה הלכתי למפגש נוסף עם אותם החברים שבאו אלי, עשינו פיקניק בירקון, ואחרי זה נשארתי לישון בספונטניות אצל חברה אחרת (ושיחקנו דוראק עד 5 בבוקר); ואתמול פגשתי (שוב) את אותם חברים. XD בקלות אחד השבועות הכיפיים ביותר שהיו לי. אה, וגם קיבלתי את מתנת היומולדת הכי מדהימה ביקום כולו. אה, עוד דבר טוב זה שהמקרונס יצאו פשוט אלוהייםםםםםםם *-* אני חייבת להכין שוב!!
משהו רע שקרה השבוע: נגמר לי כל הכסף.
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: חוזרים למקהלה!!!!!!! וגם ערב פתיחת התערוכה שלנו D:
ספר/סרט/סדרת השבוע: לא היה לי זמן לקרוא/לראות סרטים/סדרות :X האמת שנראה לי שראיתי קצת עקרות בית נואשות..

התחדשות השבוע: מתנות יומולדת שקיבלתי מהחברים + שני ספרים שקניתי עם גיפט קארד כזה ^^
סרטון השבוע: -
משחק השבוע: דוראק XDDD
המלצת השבוע: לישון המון. אה, וגם תנסו להוסיף "באופן אנאלי" לסוף של כל משפט שאתם אומרים, זה מי הו]ך הכל ליותר מצחיק

ציטוט/י השבוע: האמת שיש הרבה יותר מדי XDD
תמונת השבוע: כנ"ל
מה אתם שומעים כרגע? שממל - מעשיה לזכר השבת
אחר: לא בא לי לחזור לשגרה אחרי השבוע המדהים הזה.
שאלת השבוע - מה הקטע של פסח? לא ברור.
אני חושבת שהכל זו קונספירציה של חבורת אנשים שחיו לפני כמה אלפי שנים, שרצו לראות אם כל העם באמת הולך לקבל את הסיפור המופרך הזה על זה שבני ישראל לא הספיקו לאפות לחם, ויסכים לאכול קרטון במשך שבוע שלם.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

וואי המקרון שלך

זה הזכיר לי שאתמול בלילה חלמתי שאני מגלה כמה מקרון שנשארו מחבילה, לא בטוחה אם זה היה בצבא או בבית
אבל ממש שמחתי שמצאתי אותם. אבל אין לי באמתתתתת וזה פשוט חלום אכזרי כי אין לי אוכל בכלל ואין לי דברים טעימיםםםםםםם ובא לי למותתתתתתת אני רוצה טעיםםםםםםםםםםםםםם

theEscapist

New member
סופ"ש נפלא

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: נמנמ לא נראה לי שיש
שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: פתאום היה לי חשק לאפיקה, אז מלא שלהם :) + השיר האגדי princesa שהוא אמנם סלסה אבל כיפי בלי קשר (וכיפי בצורה היסטרית כשרוקדים אותו!)
אמן/אלבום השבוע: אפיקה, נראה לי
משהו טוב שקרה השבוע: חופששששש!!! מלא ימי כיף בת"א עם חברות שלא ראיתי הרבה זמן (או עם אמא), מלא בגדים\נעליים\עגילים חדשים, שינה, ואפילו סלסה
משהו רע שקרה השבוע: כלוםכלום

תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: אמג לחזור לעבוד. הצילו. אני הולכת לקרוס.
ספר/סרט/סדרת השבוע: אין
התחדשות השבוע: שמלה, שתי חצאיות, חולצה, שני זוגות נעליים ועגילים ^^
סרטון השבוע: הפרסומת המצחיקה שהתפשטה פתאום בפייסבוק, וסרטון שצולם אתמול בערב, שבו אני וחברים רוקדים סלסה במיני-אירוע שאורגן חד פעמית בנמל ת"א
משחק השבוע: אין
המלצת השבוע: להיפגש עם חברים שלא ראיתם הרבה זמן זה הכי כיף
ציטוט/י השבוע: נכון יש את הסמסים האלה שמזמינים אתכם למסיבות לא קשורות? אז חברה שלי סיפרה שהיא תמיד עונה להם, בין השאר בנוסח "אחות, היום פחות." משום מה זה ממש הצחיק אותי.
תמונת השבוע: אין
מה אתם שומעים כרגע? כלום
אחר: סליחה על חפירות הסלסה, לפעמים אני לא יכולה להתאפק.
שאלת השבוע - מה הקטע של פסח? [מוזמנים להציע שאלה אחרת, יכולת החשיבה שלי כרגע שואפת לסיכוי להתחתן עם אחמדינג'אד] לא יודעת, מעולם לא עשיתי את החג כהלכתו. נראה לי שבעיקר הרבה חופש בבצפר, והזדמנות אפשרית לקחת חופש גם בעולם האמיתי.

Brombit

New member
תשובות

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: לא יצא בסוף
שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: היה יחסית פורה מאוד הפעם
(Amanda Palmer - Exit Music (for a film
A Perfect Circle - The Noose. ובאופן כללי התלהבתי מהם השבוע
אמן/אלבום השבוע: APC
משהו טוב שקרה השבוע: אבא שלי אהב את רוב השירים שהשמעתי לו בסוף של סוף השבוע הקודם, מפגש פורום (בעיקר האוכל
), ארוחה אצל בת דודה של אמא
משהו רע שקרה השבוע: תסכול ההופעות ביקר שוב
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: להמשיך לחפש עבודה, להתקשר שוב למרכז היעוץ לצעירים, ומה ששכחתי בפורום הקודם- לחכות לתשובה לגבי זהות המרפאה עם הסדנה החברתית, ולהתקשר לשם. להחליט מה לעשות עם העבודה+חוג. אה, טיפול שיניים

ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר וסרט אין אף פעם, טלויזיה לא כי כל תכניות הריאליטי נגמרו

התחדשות השבוע: יש מצב שהיה משהו
סרטון השבוע: כל מיני מ"מצב האומה" ואיזה כנס סטירי שהם עשו
משחק השבוע: סוליטר עכביש. הסטטיסטיקות לא מספיק טובות
המלצת השבוע: זה בטוח היה! אבל זה מה שקורה כשלא כותבים.
ציטוט/י השבוע: לא
תמונת השבוע: בהשראת APC
מה אתם שומעים כרגע? נה
אחר: לא פה
שאלת השבוע - מה הקטע של פסח? חופש לילדים, עם עוקץ לחובבי הלחם/פיתה/פיצה. או קשקוש אחר שאני יכולה להמציא כרגע.

למעלה