סוף שבוע פרוע

יעלעל

New member
סוף שבוע פרוע

טוב, לא ממש פרוע, אבל יחסית אלינו. מאחר ושאלתי בשבוע שעבר על מסעדות, ואף קיבלתי תשובות רבות ומעניינות, אני כותבת את ההתרשמויות שלנו מהסעודות שאכלנו. נסענו ביום שישי בבוקר לכיוון המרכז ובדרך עצרנו בסגולה במסעדת כרמים. רציתי לדגום אותה כבר הרבה זמן. ארוחת בוקר מורחבת ב- 38 ש"ח, כוללת מגש שבו גבינה בולגרית, צלוחים שמן, חמאת ירק (טעים) גבינה מתובלת וזיתים, אומלט לבחירה (לקחתי פטריות, היה טעים ובן הזוג גבינות, היה בסדר). לחם שהגיע היה מעין בגט רחב יותר, חם וטעים, סלט ירקות (מלפפון, עגבניה וחסה) ומיץ תפוזים. לא כולל קפה. הוספמו עוד קפה (לא ממש חם). ביקשתי גם חמאה ללא "לכלוכים" וקיבלתי. ביקשנו עוד לחם וקיבלנו. סה"כ אוכל טעים אך לא יוצא מגדר הרגיל. מקום נחמד. שרות אדיב. אחה"צ, אכלנו במנטה ריי. אז לפני הכל אני רוצה לציין שהמקום מדהים. רומנטי, על שפת הים, והיינו שם בדיוק לפני בזמן ואחרי השקיעה. ו - השארנו את הילדים בבית. אידאלי לזוג שקצת צמא לשקט ושלווה. אז לא ממש משנה מה אוכלים, נכון? אבל היה טעים. לקחנו רק שני מזטים (אני הייתי בעד דגימה המזטים וזהו אבל בן הזוג הגרגרן רצה להזמין מראש מנה עיקרית אז לא בחרנו הרבה מזטים וחבל). אכלנו סלט תרד, שרימפס, מנגו ובורגול. מעולה. אם למישהו יש מתכון, אשמח מאוד. ממש טעים. ואכלנו גם סביצה דג. טעים. הלחם טעים אבל לא מדהים. עיקרית חלקנו סיר פירות ים. טעים מאוד. יותר מדי סרטנים שצריך לשחק איתם אבל ממש טעים. רוטב משגע. לקינוח חלקנו בהמלצת המלצר קדאיף עם אגסים בזעפרן. מנה מעולה. פשוט כך. אם זה תלוי בי נחזור לשם. סה"כ 225 ש"ח לא כולל שרות. יופי של מקום, שרות, נוף, ובכלל. למחרת אכלנו בבית אוכל שהזמנו ממסעדה סינית בהרצליה. פלאס משהו. זוועה. אוכל מסטיק, לא טעים, לא מתובל, לא אכיל כמעט. 100 ש"ח שהלכו לאבדון. חבל על המילים. בדרך הביתה עצרנו ב"לה סנטרל" בהמלצת חברי פורום. מה אומר, טעים אבל לא מטרף. היינו כאמור בשבת בערב, העוגות מיום שישי. מבחר לא משהו. אכלנו פאי לימון טעים אבל לא יותר מזה, ועוגת גבינה ושוקולד, גם טעים. קפה היה בסדר אם כי לא חם מספיק. לעניות דעתי, העוגות שאני מכינה בבית יותר טובות. אז תודה על ההמלצות שקיבלתי כאן. יעל

Lear22

New member
יפה יפה

מנתה ריי עדיין לא נדגמה ואני מצר על זה אבל לא הבנתי, אתם מרחוק ובאתם לסופ"ש במרכז וישנתם פה? או מה?

anatc

New member
אהבתי את ה"חמאה ללא "לכלוכים"../images/Emo6.gif

ביקורת מעוררת תיאבון
סרטניםםם...יאמי
המשיכו להתפרע ולדווח

../images/Emo39.gif אחלה סופ"ש

מאד נהנתי פעם במנטה ריי. לא קינחנו שם אבל ראינו את דודי בלסר- דומה (אך לגמרי שונה- אני מעדיפה קינוח
)

יעלעל יקרה ../images/Emo140.gif

יופי של ביקורת, נהניתי לקרוא. אכן, מנטה ריי, מקום מאוד רומנטי, והאוכל שם ברוב הפעמים טעים וטוב. חבל שלא הספקתם לדגום גלידת אייסברג, אני בטוחה שלא הייתם מתאכזבים. כך, אבל תהיה לכם הזדמנות לבקר שוב בת"א, ולשם אפשר גם לקחת את כל ה"כנופיה". בקשר לעוגות שאת מכינה בבית...ממממממממ, שחררי איזה מתכון. אני השבוע לראשונה בחיי, הכנתי עוגת שמרים. cinamon roll, לפי מתכון שנתנאלה2 שרשרה כאן. יצא מעולה. הייתי ממש גאה, פעם ראשונה עם שמרים, והצליח פיצוץ! מקווה שייצא לנו מתישהו להיפגש, ורק רק רק בנסיבות טובות ומשמחות

למעלה