סוף שבוע פיקולו!!!

Prophet

New member
כן... קוראים לו פיקולו דאימוה

ולפי מה שחברת פורום אומרת (לא זוכר איך קוראים לה משהו כמו SNake Bandage) הוא אחד מהשדים משהו...

G0nz0

New member
*סוקל את פרופט*

צה זה החתימה המפגרת הזאת?!?!?!? אתה אוהב להראות כמו דביל הא? אז אם להכול אין משמעות, תתאבד וזהו. הגן מלמד אותך ערכים. ביה"ס היסודי מלמד אותך לקרוא וחשבון. בחטיבה זה בזבוז זמן. תיכון בגרויות שיקבעו את העתיד שלך. ובין כל אלה אתה לומד להיות בן אדם, מכיר חברים, מתאהב ושאר ירקות. אז מה שאתה אומר זה שצריך להתאבד וזהו, ואני בטוח שלא תעשה את זה. אז תשתוק!

Prophet

New member
חחח תתחיל להרגיע !!!

א. זה היה בציניות ב. היה לי באג בחתימה (נראה לי שהיו יותר מדי תווים) אז הורדתי את זה !

Gohan

New member
מה שאני יודע ;^^

1. 2, קאמי ונייל. 2. קאמיקולו. 3. אין לי מושג. 4. כי נאמקים מסוגלים להצמיח איברים חזרה. 5. bites me..ולטורניר קוראים טנקאיצ´י בודוקאי. 6. כי בדרגון בול זה היה פיקולו אחר, שהוא כל הרוע של קאמי, שרצה להשתלט על כדו"א. 7. מאקאנקוסאפו. makankosappo

יאקומו

New member
גוקו ופיקולו זה גם בסדר?

רק לפני כמה זמן התחלתי לאסוף תמונות, אז אין לי הרבה... ובכלל, אני לא ממש מתמצאת בדרגון בול, אני רק ראיתי את זה מאז שזה הגיע לישראל!!!

דוד דב

New member
אני בשוק מחוסר הידע ... ומופתע

שדווקא אני יודע ... 1. שני אנשים 3. הטורבן בעצם מוסיף משקל לפיקולו וככה עוזר לו להתאמן כמו שגוקו מתאמן ביותר גרביטציה 4. בני נמק יכולים להצמיח אברי גוף 5. את הSupreme Kai אם אני לא טועה זה שמו .. השליט העליון העליון העליון .. בלה בלה 6. המשך מסדרת הדרגון בול פיקולו הוא הבן של פיקולו דיומא

Snake Bandage

New member
אההה!!!! סוף שבוע לפיקולו!!!!!! *_*

הדמות הכי אהובה עלי בכל דרגון בול! יש!!! *רוקדת את ריקוד הניצחון שלה* בכל מקרה, הנה התשובות לרוב השאלות... 1. פיקולו מתאחד עם שני אנשים, נייל וקאמי-סאמה. 2. קאמיקולו 3. פיקולו לובש את הטורבן על הראש כי הטורבן כבד ומוסיף לפיקולו משקל, ועוזר לו להתאמן. הגלימה שלו כבדה מאותה סיבה, אגב. (אני אקבל על זה בונוס? ^^) 4. פיקולו ונאמקים אחרים יכולים להצמיח אברי גוף, כמו שלטאות יכולות להצמיח את הזנב שלהן. 5. אין לי מושג. 6. כי פיקולו הוא הבן של פיקולו דאימאו, מלך השדים הגדול, ובדרגון בול המקורי הוא רצה להשתלט על העולם. 7. Makankousappo

king kazabubu

New member
את יודעת מה?

קיבלת בונוס... אני אכניס אותך עכשיו להיות חברת הפורום בדף הראשי... אפילו שלא ענית על 5

למעלה