סוף שבוע נעים

סוף שבוע נעים

אני שונאת סופי שבוע. לא ביגלל הניקיונות, לא ביגלל הקניות, לא ביגלל הבישולים. רק ביגלל שאני צריכה לארח חברה לחמותי, שלא יהיה לה משעמם. ככה היא הרגילה את בעלי.

אנילה1

New member
א ו ר ל י ה תגייסי את הילדים שלך

שכל שבת יכינו הפתעה לחמותך. הצגה, שיר, ציור או כל דבר אחר. במקום להרגיש דיכאון, תהפכי את השבת לחגיגה עם המון מוסיקה רועשת ואקשן. תזמיני חברים שלכם דוקא לשבת שיבואו ויפריעו לחמות.. אולי בשבילה זה יהיה יותר מדי והיא בעצמה לא תרצה להגיע. חחחחחחחחחחחחחחחחח.

אני תמיד

קובעת עם ההורים שלי כבר בתחילת השבוע, כך שאם חמותי מתקשרת (וזה בד"כ ביום חמישי כדי להזמין לשישי או ביום שישי כדי להזמין לשבת), אז אני אומרת לה שאנחנו כבר הולכים להורים שלי... וגם תמיד אני מוסיפה: "בפעם הבאה תתקשרי יותר מוקדם, כי אמא שלי תמיד מתכננת מספיק זמן מראש...". שתתפוצץ.

אנילה1

New member
אמא של תומר 1 אם הייתי חמותך,

הייתי קובעת איתך פעם בחודש ב15 לחודש וזהו. לא משנה שישי שבת, לא משנה כלום. פעם בחודש יש לך יום חמות. הייתי באה ומתנחלת אצלך ביום הזה. לא משנה לי מה את עושה. בעצם בכלל לא הייתי שמה לב אליך, הייתי משחקת רק עם הילדים. ובערב הייתי אומרת לך שלום יפה עד לחודש הבא. לא מעניין אותי מה את עושה עם הוריך, מצידי תגורי איתם.

אמא של תומר - נבהלתי, חשבתי

שאת כלתי, כי גם לנכד שלי קוראים תומר. טוב שאת לא כלתי.

../images/Emo8.gifאנילה ופוצי - לא לדאוג

אין סיכוי שחמתי תזמין מספיק זמן מראש. לדעתי היא עושה את זה בכוונה... וחוץ מזה, פוצי - אם את חמה טובה, אני מוכנה להחליף אותך בחמתי. אני יכולה להיות כלה נהדרת אם רק יש שיתוף פעולה...

Galit29

New member
אולי תארגנו טיול במקום ללכת

מבית לבית. אולי לא הסופ"ש הזה כי יהיה קצת גשום אבל יש לנו פה סופ"שים שימשיים וממש כיף לטייל ואם היא לא רוצה להצטרף - זב"שה

למעלה