סוף שבוע מצוין

עמליה3

New member
סוף שבוע מצוין

אתמול ראינו ושמענו בקאנטרי את אלביס חי ושר(העתק מפוקפק) ללכת לישון אחרי שירים כל כך יפים נוצן לקום בהרגשת אושר. תמיד זה קורה לי אחרי שאני נהנית במופע. האם גם אתם מרגישים כך? לפני הבישול קבלו מצגת קרנבל המסכות בונציה-חדש

חיניה

New member
בוקר טוב בוקר אור. חזרתי.(עוד אתמול

אבל במצב מה שנקרא (בקקט) היתה לי חופשה עלובה היות ולקיתי בוירוס מעיים וביליתי את רובה במיטה ו/או בשרותים.אכלתי בעיקר לחם יבש ושתיתי ככ הרבה תה שאם מישהו היה לוחץ לי על האף הייתי משפריצה תה מהאזניים.חוץ מזה כל הזמן כאבה לי הבטן. ניסיתם לחייך עם בטן כואבת????הקיצור נדפק לי החופש ודפקתי אותו גם לחברה שלי וכל כך חיכיתי לו..... מה שעוד יותר מרגיז זה שלמרות המצב הנל לא ירדתי אפילו גרם אחד..... אתמול הייתי עיפה מכדי לכתוב אז אני עושה זאת היום ובהרחבה. עכשיו אתפנה לקרוא את כל מה שאירע בהעדרי. מקווה שהתנהגתם יפה. אז שיהיה לכולנו יום כיף.

erika6

New member
בוקר טוב לחברי הפורום

חיניה אני מקווה שאת מרגישה טוב, לא להצטער יהיו חופשות נוספות, מאחלת לך שבחופשה הבאה שלא לחלות עמליה גם אני ראיתי את אלביס החולוני אתמול. חפשתי בארכיון שלי את אלביס האוריגינל ולא מצאתי, אולי בהמשך אמצא

yaely2

New member
מנהל
עמליה חיניה אריקה וכול החברים ../images/Emo23.gif

בוקר טוב לקמים ולמתפנקים
ראשית שנהיה בריאים, כי אז נוכל לא רק לראות מצגות אלא גם לנסוע למקומות שהם מציגים. המצגת עוררה בי זיכרונות על פסטיבל ונציה שבו הייתי לפני ארבע שנים (בערך). התחפושת יפות אין מה לדבר, אך כבר ראיתי כמותן בארץ ואף יפות יותר. במצגת של 2006 לא מופיעה אפילו תחפושת אחת שלא ראיתי בוונציה. כל שנה הם מציגים את אותם התחפושות בתמונות, במציאות זה פחות יפה וגם קררררררררררררר. מה זה קר, לו אלוהים המפשיר קפואים לא היה מפשיר אותי הייתי נשארת שם גוש קרח. הרבה אנשים אין בתהלוכות ובמופעים ולכן גם אין כל כך מופעים, רוב האנשים עזבו את הפוך בישראל לטובת הפוך בוונציה. לדעתי המצגות נועדו להביא תיירים על אף הקור המקפיא. בררר, רק להיזכר. אני כמו שאתם מכירים אותי הייתי חייבת לראות כל מופע וכל תהלוכה, התעטפתי ונעלתי מגפיים ובכל זאת. (אל תשכחו פברואר באירופה) בקיצור לפי המצגת שום תחפושת לא התחדשה. עכשיו עמליה חמודה תביני מדוע רציתי כמה מילות רקע למצגות, לא יודעת אם היית או לא, ככה הייתי יכולה יותר לכוון את דבריי.

בוקר טוב ליעלי ולכולם

מי מתפנק מי? אספר לכם קצת מהחוויות של בעל משק חקלאי. אמש היתה המלטה ברפת. זאת פרה שממליטה לראשונה בחייה וכרגיל במצב כזה ההמלטה היא קשה מהרגיל. שמתי לב שמתחילה ההמלטה אבל חיכיתי קצת להתקדמות בשלבים. לאחר שעה וחצי ראיתי שאין התקדמות טובה וראיתי רק רגל אחת מבצבצת ולכן הייתי חייב להתערב ולעזור לפרה. הסתבר שהרגל השניה היתה מקופלת לאחור כך שלבדה הפרה לא היתה מצליחה להמליט. הכנסתי את ידי והוצאתי את הרגל השניה וראיתי שאלו הרגלים האחוריות של הולד מה שאומר שהראש נשאר בפנים עד לסוף ההמלטה לכן חייבים לעזור ולהוציא מהר את הולד. משכתי את הולד החוצה באמצעות מכשיר מיוחד שיש לי ולשמחתי הולד היה חי אבל נשם בכבדות. זה היה עגל גדול ויפה אבל חלש מאוד. השארתי את הפרה האם עם הולד לכל הלילה והיא מיד נגשה לטפל בו. היא אכן ניקתה אותו ועיסתה את כל גופו בלשונה כדי להמריץ את זרימת דמו. הבוקר חלבנו את האם ורציתי לתת לעגל הצעיר בקבוק חלב מהאם. העגל נשאר חלש מאוד ולא היה מסוגל לינוק מהבקבוק . גם לזה יש לנו פתרון. נתתי לו את החלב בצינורית ישר לתוך הקיבה וכך הוא מקבל חלב אם חם ומזין. אני מקווה ומתפלל שהעגל יחזיק מעמד וישרוד. אני מאחל לכם סוף שבוע נעים וחמים. ושבת שלום.

erika6

New member
עגיל מופלג

עברת חוויה לא קלה אתמול, ושלום העגל טוב וגם לאם. ממש מענין מה שכתבת, האם אתה מושבניק? איך ידעת מה לעשות והתושיה שלך בכל רגע נתון, מרגש מאוד

עדנה7

New member
עגיל מופלג, בטח לא פעם ראשונה

אהלן עגיל זהב, בטח זו לא פעם ראשונה שנוכחת בהמלטה, אבל תמיד זה חוויה, אני כעירונית לשעבר שעברה למושב, אומרת שאין חיים יפים כמו במושב, אתה קרוב לטבע בכל, אך חבל שהמצב היום במושבים בכי רע,ולא נותר שום דבר בחקלאות, הרפת האחרונה במושב שלנו חוסלה לפני כשנה. לבני יש דיר עיזים, והם עוברים חוויות דומות, אך נחמד לראות את הבנות עם כל הספור הזה. לנכדה הקטנה שלי, יש תמונה יפה מאוד איך שהיא מאכילה את הגדי שנולד לאימו שמתה בהמלטה,עם בקבוק, והיא פשוט קראה לעצמה האמא של הגדיה. זה היה מראה, ממש יפה. מקווה בשבילך שהעגל ישרוד. עדנה

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכול החברים עם העגיל

עגיל שתהיה בריא באוזן ובכל הגוף.
הסיפור שהבאת מרתק ממש. זה מוכיח שלא שוב ושוב שלא משנה מה מספרים חשוב איך מספרים. סיפור המלטה הפך תחת המקלדת שלך לסיפור מתח. אינני יודעת אם קראתם את הספר "כול היצורים קטנים כגדולים" של הסופר הווטרינר ג'יימס האריוט. אך אתה ממש הזכרת אותו בתאורך. אני מאחלת לעגל לחיות ולו רק למענך ולמען המאמץ. אני חושבת שיש הפסד כספי במידה וזה לא מצליח. גם פה אני מאחלת לך הרבה פרנסה בשפע. מקווה ומתפללת עם כולנו שישרוד.

בוקר טוב עמליה, חיניה, אריקה ויעלי

ובוקר טוב כמובן גם לכל אלה שיבואו בהמשך, קרנבל המסיכות - מרשים, בדיוק קיבלתי אאת המצגת הזו באימייל, חיניה, מכל עברי אני שומעת על אנשים עם בעיות כמו שלך, מין וירוס בטן כזה, כנראה זו העונה של הוירוס הזה. מה שחשוב, תרגישי טוב, ולא לסמוך על וירוסים בענייני ירידה במשקל. מביאה לך משהו שקיבלתי באי-מייל. אהבה: מחלה חולפת, הנרפאת בעזרת נישואים. מכילה 4 אותיות, 3 הברות ו-2 אידיוטים. ריקוד : ביצוע מאונך המבטא רצון לביצוע מאוזן. דיפלומטיה : האמנות להגיד "כלב יפה", עד שמוצאים אבן מספיק גדולה לזרוק עליו. מועמד בבחירות : אדם המשיג כסף מעשירים, קולות מעניים ואמור להגן עליהם אחד מהשני. מוח : איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון : איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיבים לדיבור. התעלמות : גישה אותה מאמצת אישה כלפי גבר בו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה קלה להשגה". קלה להשגה : כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית : מונח בו גבר מאפיין אישה המעונינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. גבר : יצור זכרי אשר במשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום אליו ינסה להיכנס כל חייו. טבור : סוג של פעמון אותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל בו ניגש אליך החבר שלה. גיבור : אדם אשר, בניגוד לכל היתר, לא הספיק לברוח. אינטלקטואל : אינדווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. צניעות : היכולת להכיר בכך שאתה מושלם בלי להגיד זאת לאף אחד. דוגמניות-על : עדות לכך שכולנו נוצרנו בצורה דפוקה. עבודת צוות : האפשרות להאשים מישהו אחר בטעויות. מומלץ לנצל אותה ככל האפשר. כומר : אדם שכולם קוראים לו "אבי", חוץ מילדיו האמיתיים שקוראים לו "דוד". צופה : ילד בלבוש מטופש, עליו מפקד טיפש אמיתי לבוש כילד. ארכיטקט : אחד שלא היה מספיק מאצ'ו כדי להיות מהנדס ולא מספיק הומו כדי להיות מעצב. גינקולוג : מומחה שעובד במקום בו כולם מבלים ..

עגיל מופלג. וואוו. איזו חוויה נהדרת

זה לעבור את מה שעברת.מקווה שהעגל שעבר המלטה טראומטית ישרוד, בעזרת הטיפול המסור שאתה מעניק לו.

קיבלתי באי-מייל, טיפים לישיבה נכונה

מול המחשב. שווה לקרוא ושווה עוד יותר לשמור לעיון נוסף בשעת הצורך.

mini25

New member
בוקר טוב הרבה בריאות לחניה ולכולם.

העיקר מבריאים עומדים שוב על הרגליים כאילות חן . לא להיצטער עוד להרבה טיולים תיצאי .

סיסי16

New member
../images/Emo140.gifבריאות

שלום חיניה הצטערתי לשמוע שלא נהנת מחופשתך מאחלת לך החלמה מהירה אולי בפעם הבאה תהני יותר מאחלת לך הרבה בריאות וכיף....................

סיסי16

New member
דש חם ממני ../images/Emo151.gif

בוקר טוב לחיניה ולכל המשתתפות בפורום .השמש זורחת השדות ירוקים ומצב הרוח טוב אחרי ימים גשומים וקרים כך שהעולם נראה יפה וטוב (ה" אוהב אותנו) לכל מי שהולך לטיול בחולון שיהיה לכם הכי טוב ומזג אוויר יפה . מצטערת שאנני יכולה להצטרף מפעת קשיים בהליכה . אבל אתם בליבי תמיד.............

צהריים טובים לבית הזהב../images/Emo140.gifעמליה!

לאיזה אלביס התכוונת?אני מכירה את כולם אישית,

עמליה3

New member
שבת שלום

לפני שאני יוצאת מהבית לבתי תודה לכל הכותבים רפואה שלמה לחיניה . והבראה וגידול קל לעגל של עגיל.

למעלה