סוף שבוע מטורף מס 2 !!!!!!!!!!

hifly

New member
סוף שבוע מטורף מס 2 !!!!!!!!!!

למעונינים-בתחילת חודש יולי...חופש גדול-אנו מארגנים סוף שבוע הטסות בין יומים.עם ערב מאורגן ביום שישי,מיפגש וארוחת ערב. יום ההטסות יתחיל בשישי בבוקר במסלול החדש והמעולה בדימונה,עד אחה"צ. אחרי הצהרים כל אחד בזמנו החופשי ירד למסלול עין יהב,להמשך הטסות,למי שיש כוח,או ישר לצימר שהוזמן מראש,למנוחה,וכו וכו,למעונינים אפשר להטיס גם לילה. שבת בבוקר הטסות לאורך היום עד שנימאס וכולם בזמנם החופשי -הביתה. צימרים-המחירים נעים בין 100-150 שח לאדם ללילה אחד,כולם כוללים את כל מה שצריך,מיקלחות,טלויזיה,מיזוג אויר,מנגלים,מירפסות רחבות עם שולחנות לעבודות שיפוצים ותיקונים לפני שבת. רוב הצימרים הם חדרים ל4 אנשים,אז כדאי להצטרף לקבוצות כדי למלא חדרים אחרת המחיר יהיה יותר יקר. כל אחד יזמין בכוחות עצמו את הצימר -יהיה קישור לדף אתרי הצימרים שתוכלו להתרשם מהחדרים,ולצור קשר עם המשכירים. הזמנות חיבות להיות לפחות שבועים מראש כי בעונה זו הצימרים ,תמיד מלאים בסופי שבוע. זהו התיכנון פחות או יותר-מחכה לתגובותיכם בפורום ולפי הם ניקבע תאריך מדויק,ויפורסמו כל הפרטים. יש בריכת שחיה חינם!! פתוחה בשבת/ושישי מ10:00-עד 13:00 ואחה"צ מ 16:30-20:00 ---------- ארוחת ערב יום שישי-יוזמנו מקומות מראש באחת המיסעדות באיזור(אליהם יוחלט לפי כמות האנשים שיגיעו) מי שרוצה יכול להתארגן על המנגל בצימר. יכול להיות שנארגן מנגל מרכזי לכולם...הכל תלוי בכם,ובכמות האנשים. ישנה עוד אפשרות מיוחדת- ערב טיסנאים מאורגן לכולם עם מנגל..וג´קוזי... צמוד..וו.... חברי המועדונים השונים התחילו להתארגן-JET CLUB,מטיסי שומרת,מועדון ראשון וכו. אמיר -עין יהב דודו זריהן-דימונה

ShayAmar

New member
נשמע מצויין, אבל......

נראה לי שבתקופה הזו עדיף למצוא מנחת טוב באיזור הצפון, מזג האוויר לא יצלה אותנו ונוכל להטיס במרבית שעות היום. אני מאוד אוהב את המסלול בעין יהב, אבל נראה לי שהתקופה הטובה יותר לבקר במקום היא בסתיו/חורף. תחשבו על זה..... בכל מקרה סבבה

hifly

New member
זה גם נכון

תמיד אפשר לרגן אירועים גם בצפון,שמישהו ירים את הכפפה. בכל מיקרה גם כאן אפשר להטיס,אנחנו מטיסים כל השנה,מתחילים ב7:00 ומסימים ב12:00 ואפשר להמשיך משעה 17:00 עד החושך. אתה מוזמן אמיר

לשד

New member
תאילנדים

חבוב - נעשה כמו אלפי התאילנדים בעין יהב. יוצאים לעבודה ב 4:00 - חוזרים ב 8:30 מסטלבטים עד 17:00 ושוב יוצאים לשדה עד השקיעה. מה שטוב להם טוב לי - קדימה.... בברכה עמרם

hifly

New member
מה יותר טוב משנת צהרים...

אחרי ההטסה הולכים לבריכה להוריד את הג´יפה של הטיסנים,והולכים לישון צהרים,ובשעה 17:00 חוזרים להטיס עד החושך. לסידור הזה אנחנו רגילים כבר שנים. לילה טוב
אמיר

לשד

New member
לא לשכוח - מונדיאל....

טלויזיות בהיכון וסדר יום צפוי: 04:00 - 08:30 - הטסות ריסוקים וכ"ו. 09:00 - 10:00 - ארוחת בוקר 10:00 - 13:00 - תיקונים שיפוצים וברבורים 13:00 - 14:00 - ארוחת צהרים 14:00 - 17:00 - שינה ו...מונדיאל # 1 17:00 - 20:00 - הטסות ריסוקים וכו. 20:00 - 21:00 - ארוחת ערב 21:00 - 22:00 - תיקונים, שיפוצים ו..מונדיאל # 2 00:00 - כיבוי אורות, שינה ו.... לבעלי המזל.... איך שלא מסתכלים על זה...זה נראה JUST GREAT בברכה עמרם

לשד

New member
שיווק ידידי - שיווק

אמיר אתה בעל האתר - שים הודעה כמו שצריך כך שכל מי שנכנס יראה.. וכו וכו וכו וכו בברכה עמרם

hifly

New member
עמרם-הענין כבר טופל יש מודעה

בדף הכניסה לאתר

חברים בכדי להריץ את העניין צריכים ../images/Emo45.gif

הרבה הענות אז כל מי שרוצה לבוא יצור קשר ויגיד אני אני. אני .אני. אני .אני. אני. אני. אני. אני. אני .אני. אני :::::::

למעלה