3
T the saiyan prince New member 22/11/02 #24 לא חכם לעצבן מישהו בעל שליטה מגנטית ועוד שיש לך שלד ממתכת
S Silver Surfer New member 23/11/02 #48 ד"א מגנטו הוא בעל שליטה כללית על מתכות (לא רק מגנטית) הוא יכול לשנות את הצורה של המתכת וכד´
M MooN aka asdfgh New member 22/11/02 #27 כבר התגעגעתם? איש הקישורים כאן! היה קצת קשה למצוא אתרים של מגנטו, אז הבאתי כמה עמודים שלו מכל מיני אתרים+בונוס שווה! מתוך ספריית מרוול עמוד שלו מתוך Angel Fire האחווה יש עוד למטה...
כבר התגעגעתם? איש הקישורים כאן! היה קצת קשה למצוא אתרים של מגנטו, אז הבאתי כמה עמודים שלו מכל מיני אתרים+בונוס שווה! מתוך ספריית מרוול עמוד שלו מתוך Angel Fire האחווה יש עוד למטה...
M MooN aka asdfgh New member 22/11/02 #28 אגב... אשמח אם הפעם יתיייחסו לקישורים שלי בכבוד המגיע להם... ועוד יותר אשמח אם יבינו שאני מתכוון גם לקישורים ששמתי בפעמים הקודמות... שבת שלום!
אגב... אשמח אם הפעם יתיייחסו לקישורים שלי בכבוד המגיע להם... ועוד יותר אשמח אם יבינו שאני מתכוון גם לקישורים ששמתי בפעמים הקודמות... שבת שלום!
נ ניקול (גין גריי) New member 22/11/02 #30 זה אנסלוט. הבחור שכמעט קניתי גיליון קומיקס של אקסמן איתו, אבל בגלל שאני דפקע לאללה ובגלל שכבר שילמתי על כל החברות של אוריג´ין ולא נשאר עליי כסף לא יכלתי אבל נו טוב.
זה אנסלוט. הבחור שכמעט קניתי גיליון קומיקס של אקסמן איתו, אבל בגלל שאני דפקע לאללה ובגלל שכבר שילמתי על כל החברות של אוריג´ין ולא נשאר עליי כסף לא יכלתי אבל נו טוב.