סוף שבוע מגניטו

תן לו להנות מההפקר!!!

בבקשה שרשרו הרבה תמונות ומידע על מגנטו שהוא אחד מהדמויות האהובות עליי (חוץ ממנו אני אוהב את רוג, צייקלופ ואייסמן).

הכנתי תמונה די דפוקה עכשיו....

אבל היא קשורה למגנטו, אלה החמישה שאני הכי אוהב מאקס מן. אם התמונה מגעילה בעיניכם, זה בטח בגלל שהכנתי אותה בחמש דקות ואני גם ככה חולה. בד"כ אני מסוגל ליותר. מצטער על האיכות הגרועה, התמונות עברו יותר מדי תהליכים ועיבודים מכדי להישאר במצב טוב.

אם יש מישהו עם פיינטשופ או פוטושופ

ויש לו רעיונטות לשיפור, הוא יכול לעשות איתה מה שבא לו! על כזה גועל אין זכויות יוצרים אף פעם...

Scaly

New member
אתה מפריע לשירשור!!../images/Emo66.gif

דרך אגב...התמונה שנתתי שהוא בסרט..זה מהסרט החדש!

10 הסודות האפלים ביותר של מגנטו

קצת הומור : Top Ten Dark Secrets From Magneto´s Past Had Sinister splice his genes with Dick Clark´s to keep from aging. Once put Nair into his best friend´s shampoo. Two words: Crop Circles. Never figured out how to use powers to get free HBO. Cried when they shot Old Yeller. For three days! Was there when Pee Wee Herman was arrested. While working on a new invention at his secret base in Dallas, he accidentally invented a "magic bullet". Introduced Yoko Ono to John Lennon. In a hurry to get to Asteroid M, he accidentally made a hole in the Ozone layer. Invented Disco.

למעלה