סוף שבוע כתום לכולם

ruben53

New member
גם אני "עולה חדש"בפלורידה..(חודש)

לא לחכות לטלפון..לקחת אחריות ולעשות..לשאול ולברר.. חיפשתי פעילויות חברתיות באיזור באינטרנט ..יש תוצאות.. חזרתי זה עתה ממועדון ריקודים שמאורגן ע"י אחד מהאירגונים היהודים..במועדון הכרתי כמה מהנוכחים/ות..אחת מהן מתברר שמכירה את כל המועדונים שבהם נפגשים החברה(פו"פ)..קראתי לה "דפי זהב..המשך דיווח יגיע.. שיהיה לכולנו שבוע טוב ומהנה..

Gefen

New member
והרי מבזק מהג´חנון...

השעה במלבורן 07:40 והג´חנון עדיין לא מדיף ריח ולא קיבל צבע..כנראה ש- 50 מעלות בתנור זה לא מספיק.. אז העלתי ל-100... אני מחכה לריח..

nirnir1

New member
הי גפן

אצלי בתנור חום שבת זה בערך 100-110 מעלות, מדדתי פעם עם מדחום של תנור, וזה משמש אותי לחמין, כך שזה בטח מתאים גם לג´חנון

גפן...

כשאני אבוא לאוסטרליה, תכיני לי ג´חנון??
בא לי ג´חנון. מחר אני יוצאת לחיפוש ג´חנון ברחבי פריז!

makanaonao

New member
ג´פנונה ../images/Emo185.gif

השעה ביהוד 02:30AM והג´חנון מתחיל להדיף את ניחוחות תימן בבית
- כנראה שההורים שלי קראו בסתר את הנעשה בפורום והחליטו להפתיע אותי - חחחחחחחחחחח סתם אין מצב
- ונראה לי שאפילו 100 זה מעט מדיי....
ותגידי את אולי יודעת מה פשר העניין שישנם כאלו הקוראים לו ג´יחנון (כמו JE) ואילו אחרים ג´חנון (כמו JA)? שבת שלום, מקנאונאו

Gefen

New member
יצא אחלה של ג´חנון!!

וצריך 100 מעלות סלזיוס בטוחחח....

ruben53

New member
גפן,בזמן שחיכית לריח

יכולת לשלוח לי בינתיים את הקישור לאלבום התמונות..

עדיין נאבק בעזרתו האדיבה של diday

פתאום נגמר עוד שבוע - אני לא מספיק כלום - איך הזמן עובר כשנהנים... סופשבוע רגוע

../images/Emo41.gifמה זה? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ליילוש????????? איפה גיא? שתיפקד כפרס ונתן דטנר?????? ואיפה פיטנס שבחר בצוות הבידור? והוא מיחצ"ן אותנו? איפה אני כאן בכל הסיכום?????? אומנם גדולה אבל בטח יש מילה אחת שאפשר להכניס!!!! איפה יניב? איפה הכוכבים שלנו????
כוכבים שחייבים להתייחס אליהם...עלינו להודות שהם עשו את השבוע! אני דורשת סיכום שבועי חדש! מעודכן! ג´ודיייייייייי לעבודה!!! של ליילה אה..נחמד......אבל זה עדיין לא חוסך ממך את העבודה..שמעת?????????? לא לא נוותר לא לא נוותר של ג´ודי טוב יותר!!! שבת מקסימה לכולם מקסימוששששש

judyr

New member
מקסימוש בואי הנה מייד../images/Emo70.gif

תעמדי בפינה...(היא מרווחת בלי תירוצים) מה זה הדיבורים הללו
את נפלת על הראש
כל פעם מישו אחר..... חוץ מזה... זה בכלל היה הפעם של ניו יורקר שמנסה באלגנטיות להתחמק מהסיכום
ג´ודי תעשה בפעם הבאה דווקא אהבתי את הסיכום של ליילה.... חחחחח

ליילה

New member
אני מתנצלת....

זה שאתם לא בסיכום כמובן לא מפחית מערככם בפורום חלילה.. וחוץ מזה, רציתי להשאיר מקום לאחרים להוסיף גם....
מקסימוש, קבלי
במקום ובשבוע הבא, נעשה עבודה יותר טובה...
שיהיה לך שבוע כתום

מה סליחה? תתפשטי!!!

סתםםםםםםםםםםםםםםםםם! הכל בהתלוצצות יקירתי..... וועליק עם שבוע הבא אני לא גולת הכותרת...סתםםםם נוווו מה יש לי מהסתם הזה....פחחחחחח נדבקתי..ממי? לא מדלה! שבוע של קסם לכולם! מקסימוששששששש

Yaniv-DC

New member
יש לי הצעה ליילה

קמפיין להחזרת טוקיו. אני בטוח שאם תפצחי בזה, מקסימוש אפילו תסכים להשאיל לך חוטיני מהאוסף האישי שלה!

ליילה

New member
לצערי הרב, אני לא מכירה את טוקיו

אבל רק כדי להרגיע את מקסימה, אני מוכנה לארגן קמפיין להחזרת טוקיו. "יוחזר טוקיו -
ומקסימה, אל דאגה, כמובן שהכל בצחוק, ואני אפילו לא אדרוש את החוטיני על זה... יום כתום לכולם

makanaonao

New member
ליילה....

קצת שיטוט בארכיון ובמנוע החיפוש ואת מקבלת מידע... בהצלחה

למעלה