סוף שבוע כתום לכולם
אז מה היה לנו כאן
שבוע מתיש של לוחמת גרילה בפורום שבה הותקפנו חזיתית על ידי ערב רב של מציקנים טרולים ונעצים למינהם, ולמרות הצעות חוזרות ונשנות של חברי פורום שפויים (כן, כן, מתברר שיש גם כאלו...) לא הצלחנו לעמוד בפיתוי והמשכנו לענות להם שוב ושוב. גיא הנחה שידור ישיר מזירת הארוע, וג´ודי דיווחה מקו האש. מקס החליף כינוי ועלה לדרגת פרופסור גפן חגגה את תחילת האביב (אמרה ליילה ובחנה את השלג שכיסה את הדשא בפרונט של הבית...
) סירפד שיתף אותנו בעבודותיו המדהימות (שרק ליילה לא מצליחה לחזות בהן..
) מרסלה בקטע מרגש של נוסטלגיה מנסה להוציא את 30 בצל מהנפטלין (ונותן לליילה הזדמנות מרגשת להראות לכולם איזה זכרון פנומנאלי לשטויות יש לה
) מיכל הפכה סוף סוף ל NYC BABE תופס עוגב נאבק במחשב הגרמני אני עשיתי לכם הכרות עם חברותי בחוה - וגפן במקביל עשתה לנו הכרות עם מחבת הפסים שלה
חוץ מזה עלה סקר חדש - למה אתה הכי מתגעגע בארץ (אם אפשר דרך הסיכום גם לקדם כמה עניינים מנהלתיים אז למה לא...
וכולנו מחכים לעדי שתחזור... זה היה השבוע שהיה ג´ודי אני מצטערת אם לקחתי לך את התפקיד, פשוט התחשק לי פתאום לעשות סיכומים לקראת סוף השבוע, אבל את כמובן מוזמנת להוסיף מהפנינים שלך לעניין. חוץ מזה יש לכולם ד"ש חם מכל הפרות, וכמובן מהשלג
שיהיה לכולנו סוף שבוע כתום ושבוע הבא כתום עוד יותר
אז מה היה לנו כאן