סוף שבוע טוב

CHEN39

New member
אם כבר נפתחה...

...קופת השרצים הזאת של דייטים ופרק ב' , רציתי לשאול אם גם אתם הגעתם לשלב שבו אנשים מסביב מציעים להכיר לכם מישהו, וטורחים ומסבירים כמה שהוא נפלא ונהדר ו... אפילו חמותי (כן כן ) ניסתה לשדך לי איזה יצור סופר על כזה. עוד לא החלטתי אם מדובר בסתם כוונה טובה, שנובעת מהצורך האבולוציוני של בני האנוש לראות את העולם מסתדר בזוגות , או עזות מצח וחדירה בוטה לפרטיות. תמיד חשבתי שהביטוי "לא פנויה רגשית" הוא קלישאה, שמחפה על חוסר ביטחון או על דימוי עצמי נמוך. היום אני מבינה שלא כך הדבר. קשה לי מאד לדמיין את עצמי מכניסה אדם לחיי, לביתי, לחיי ילדי.. מישהו שיהיה שותף מלא לדרך גידול ילדי.לא נתפס. אני כן יכולה לדמיין הרפתקאות לא מחייבות. אפילו התנסיתי במשהו כזה. אם יהיה לי אומץ אספר לכם על כך בהמשך. דרך אגב, לא ממליצה לכם ללכת לסרט הישראלי "אדמה משוגעת". יותר מידי הזדהות מצידנו למה שקורה שם. סרט טוב אבל עצוב וקשה מידי. הציף אותי במחשבות קשות והרבה כאב. ושוב, לא מומלץ. שבוע טוב לכולם. בסימן של השלמה ומבט קדימה.מקווה. ב-
ממני

מבחן הזוגיות

רוצים לראות אותנו כמו בתיבת נח , לא תמיד מבינים שלרגשות יש את הזמן שלהם ולעיתים קרובות לוקח זמן להיות פתוחה לקשר רגשי חדש לפרק ב בחיים גם בגלל האחריות כלפי הילדים , וגם בגלל זכרונות העבר בניגוד לגרוטשים שבחרו לפרק מסגרת , האלמנות/אלמנים פירוק הזוגיות נכפה עליהם אז בהחלט מבינה אותר יקרתי אצטט את דודתי שהתאלמנה בת 36 עם 8 ילדים , התחתנה בגיל 14 עם הגבר , היא כיום מעל גיל 70 אמרה שהוא הגבר הראשון והאחרון שלה , ועם 8 ילדים היא6 לא מוכנה להקים משפחה חדשה ולבד גילה אותם לחמולה ענקית ומאושרת .

CHEN39

New member
סוף שבוע טוב

לכל חברי מועדון הלבבות השבורים Some days I feel broke inside But I won't admit Sometimes I just wanna hide 'Cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this Would you tell me I was wrong Would you help understand Are you looking down upon me Are you proud of who I am There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away it's dangerous It's so out of line To try and turn back time לילה טוב

שבוע קסום .

נוםטלגיה מרגשת תודה לך נוסעת לבלות אצל חברה בראשון לציון ,שנוי אוירה ביום השנה האזרחי לזכרו. וגם דייט ראשון .. מתרגשת, חוששת.

CHEN39

New member
לים רגוע

אתמול אני שיניתי אווירה. הייתי במסיבה טובה עם כל החברים שלי. הרבה זמן לא רקדתי וצחקתי ככה...נעים לדעת שעוד יש לי את זה. בהצלחה בדייט אמיצה שכמוך, תהני, ואם בא לך, דווחי פרטים, עסיסיים כמובן..אולי תהיה לי השראה ממך.. סוף שבוע טוב. אני יודעת שהימים האלה שבסביבת יום השנה למותו הם קשים. יהי זכרו ברוך.

למעלה