סוף שבוע זוגי

אשכולון

New member
סוף שבוע זוגי

סוף שבוע זוגי

יוענק לגולש שינחש איזו קבוצה התלוננה במשרד הפניםולמה החליטה בתיה כרמון לפשפש באזרחותו הצכית של ויליאמס?

RedMan

New member
אין צורך לנחש...

שמדובר בקבוצת הטוהר והמידות בבעלותו של שמעון מזרחי.... אם אנחנו נתעסק בשערוריות דומות של עו``ד מזרחי נפתח תיבות פנדורה.

אתה אדיוט, חלאת אדם!!!

מי שפנה היה עמית גל, יו``ר הגליל. לפני שאתה מטיל רפש, תבדוק שלא חירבנת במכנסיים, מטומטם.

ודאי! מאסתי בחבורת הזבל

שכל דבר חושבים שהם יודעים. פשוט מסריח שעל כל דבר, ישר מתנפלים על מזרחי ומכבי. מה קרה? במקום לברר עובדות הטמבל מפגיז. ממש הרגיז אותי, האדיוט.

wood

New member
למה אתה כל-כך מתעצבן?

אנחנו עוד עלולים לחשוב שאתה לא ממש בטוח במה שאתה אומר. עמית גל ומזרחי זה היינו הך. הם חוברים עכשיו יחד בצורה מגעילה בדיוק כמו שהם יצאו ביחד נגד הפועל בחופש כשהנושא של הליגה האירופית עלה. מנהל קבוצה שמעדיף ללכת עם מכבי ולהסתפק במקום שני במקום ללכת נגדה ואולי לסבול מנחת זרועו של מזרחי הוא פסול בעיניי. חבל שקבוצה חמודה כמו הגליל צריכה להרוס לעצמה את השם בגלל עמית גל.

roi cohen

New member
זה עדיין לא אומר שצריך לקלל

אתה יודע כמה אנשים מרתיחים אותי כאן??? אבל אני לא אקלל אותם. הם בני אדם. בנוגע לשמעון ומכבי דרך אגב, אני מסכים עם רוב הטענות. אז גם לי מגיע מבול קללות?

את האוביקטיביות שלך אני כבר מכיר.

אין לי סבלנות לריב איתך על כל מילה. דעתי עליך ידועה.

roi cohen

New member
אה באמת?

וואלה לא ידעתי שכבר הספקת לגבש עלי חוות דעת. אולי תאיר את עיני ותחלוק איתי את רגשותיך...? : )

RedMan

New member
רועי הקטן

גדול?הדבר היחיד שגדול בך זה הפה.אני מרחם עליך

roy_ma

New member
ממך רחמים? עדיף ללכת לעראפת.

ואתה דביל, עם חותמת כמו אות קין על המצח.

RedMan

New member
תשמע

אני לא מכיר אותך ילד,אבל אני לא מתכוון להגיב לך יותר ושיתהפך העולם. אני פה כדי לדבר כדורסל אבל אתה סתם אוהב להפריע לאוהבי הספורט האמיתים.אז בבקשה תניח לנו או שפשוט תשתתף ככותב כמו שכללי הפורום למעלה אומרים.

wood

New member
התשובה היא די פשוטה...

מזרחי,רעננה(אני לא אתפלא אם נאווי התעקש לקחת את האחריות על עצמו) ועמית גל כמובן(שנראה הכי נסער מכולם). לא יעזור להם.קני עשה את זה באופן חוקי לגמרי. מעניין מאד שהם לא התלוננו על אזרוח 200 הזרים של מכבי. אני רוצה להגיד לכם משהו-קני הוא צ`כי בדיוק כמו שמקדונלד הוא סלובני.נקודה. הכי הדהים אותי שעמית גל אמר שנוצר עכשיו תוהו ובוהו והאיגוד צריך לעצור את זה.זאת בניגוד למצב ששרר לפני כן אותו הכתיבה מכבי ת``א(האיזרוח חסר הפרופורציות). אני מסכימה שחוק בוסמן הוא חוק עקום לגמרי שגרם להרבה בלגן באירופה. תראו מאיזה שחקנים הקבוצות המובילות באירופה מורכבות.הרי בטורקיה מספיק לשחק שנתיים כדי לקבל אזרחות.הפועל עשתה מה שעושים בכל אירופה. הבעיתיות של החוק הזה יכולה להוות נושא לשיחה בפני עצמה. אם מכבי לא הייתה נתקעת עם צ`ורה היינו רואים שם אמריקאי נוסף עם אזרחות מזרח-אירופית.

leeno

New member
כולכם בדרנים!

וכלנו יודעים טוב מאד שברגע שיתפסו את הדרכון הגנוב/לא מאושר/מזוייף של קני ויליאמס הוא יועף מהארץ. כמו שאני ידועת בצ`כיה לא נותנים סתם אזרחויות צריכים לגור ולעבוד שם לפחות 3 שנים. ולא נראה לי שקני היה שם 3 שנים גם אם הוא יכול להמשיך ולטעון שיש לו אדמות שם זה לא עוזר ואני דיי מתמצאת בעיניין. עוד דבר מקדונלד חיי בסלובניה 4 שנים ובסלובניה לא כמו בצ`כיה לא כ``כ מסובך להשיג אזרחות. לפחות האזרחות של מקדונלד לא מזוייפת כמו של קני. חוצמזה הבנאדם יצא שקרן אחריי הדברים שהוא אמר בקיץ.

wood

New member
נחכה ונראה.

הרי כל הויכוח הזה מיותר. נראה לאיזה מסקנות יגיע משרד הפנים לאחר בדיקה. למרות שהדרך בה קני השיג את האזרחות נראית קצת מוזרה(לא יעזור,זה קני שלנו-``הזר המוזר``),קשה לי להאמין שהוא והפועל היו לוקחים סיכון כל-כך גדול ומסדרים את האזרחות באופן לא חוקי. הרי אף-אחד מהם לא מעוניין שיענישו את קני או את הפועל עצמה. בכל זאת,זה קצת מצחיק אותי שדווקא אוהדי מכבי באים לבכות על המקרה הזה. כאוהדת מכבי שיודעת על הדרכים בהם מכבי סידרה לשחקניה אזרחות הייתי מעדיפה לשבת בשקט ולקוות שמישהו מהר יעביר נושא...

leeno

New member
אז זהו שלא! אז זהו שלא!

לא זכור לי מקרה בשניםה אחרונות ששחקן הצטרף למכבי באופן פאומי וצד אם איזה אזרחות מפוברקת כמו של קני ויליאמס! חשבת על זה שאולי הפולע לא חשבה בידיוק על הדרך אלה רק על המטרה?! להביא את קני ויליאמס ולא משנה באיזה דרך חוקית או לא היא נעשית. אבל אתה ידוע מה נחכה ונראה.

wood

New member
לינו

יכולת לחסוך לעצמך את ההודעה הזאת כי זה מה שאמרתי-נחכה ונראה.

למעלה