סוף שבוע גוקו מתחיל!!!!!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
שאלון על גוקו שלנו!

זה כמו בוחן רגיל. סתם אני ממציא שאלות בנושא גוקו. זה יהיה ספוילר ולכן מי שלא רוצה לספיילר לעצמו שלא ימשיך לקרוא
הנוהל אותו נוהל. צריך לשרשר את התשובות לכאן. רק שהפעם אין תשובות מראש. אז תענו כמה שאתם יכולים. רק תשימו את מספר השאלה שאתם עונים עליה בכותרת של ההודעה קדימה בואו נתחיל. 1. איך קוראים לנכדה של גוקו? 2. למה גוקו הפך לסופר סיין? 3. למה גוקו לא רצה לחזור לחיים אחרי הסאגה של סל? 4. מי מנצח את גוקו בטורניר הראשון שבו גוקו משתתף? 5. ממה גוקו הכי פוחד בעולם? 6. למה גוקו יכול לרכב על הנימבוס וקרילין לא יכול? 7. מה פירוש השם גוקו? 8. מהי עוצמת הקאיוקן הכי חזקה שגוקו משתמש בה עד פרק 120? 9. מה מקור השם קאמאהמאה? 10. מהו משפט המפתח של גוקו?

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif אני מאוכזבת מעצמי

1- פאן 2- כי פריזה הרג את קרילין 3- x_x 4- קאמה סנין 5- מחטים 6- כי נתנו לו את זה במתנה? 7- אר... שומר השמיים, משהו כזה. 8- 10? 9- קאמה האמה משמעו turtle wave וכיוון ש kame senin זה turtle hermit, זה מתקשר. 10- אוכל? ^^;;;

Brolly

New member
אני יודע רק חלק...

אבל בכל זאת אנסה... 1. פאן 2. בגלל שקרילין מת 3.לא יודע 4.נראה לי שקאמה סנין 5. להכעיס את צ´י צ´י 6.בגלל זהלב שלו טהור, ושל קרילין לא 7.לא יודע, אני יודע שגוהאן זה ארוחת ערב 8.לא יודע, נראה לי ש10 9. לא יודע 10.אני רעב! חחח

Son Gohan

New member
i´ll give it a shot (ki blast)

1.פאן 2.פריזה הרג את קרילין 3.כי הוא רוצה להמשיך להתאמן ב"עולם האחר" וכי בגלל שרוצים להרוג אותו כדור הארץ בסכנה כל הזמן 4.קאמה סנין מחופש לג´קי צ´אן 5.מקרר ריק?! 6.הלב של גוקו היה טהור ושל קרילין לא (הוא הסתיר מקאמה סנין כמה ("חוברות") 7.לא יודע 8.X10? 9.dunno 10.ב I´m Getting Excited - GT

למעלה