סוף שבוע בתל אביב

milk man

New member
סוף שבוע בתל אביב

יום חמישי היינו בטייסטינג רום בשרונה. כדאי לשבת למטה קרוב למקררי טעימות. הרעיון הוא שאפשר לטעום יינות שונים. מקבלים כרטיס שבסוף משלמים איתו. יש הרבה יינות לטעימה במנעד מחירים רחב. אכלנו פלטת גבינות ופלטת נקניקים והיה כיף גדול
שישי בערב היינו באיל פסטיו. לא נהנינו מהאווירה והיחס. הושיבו אותנו בשולחן קטן באמצע בין שני שולחנות. לא היה נעים. מנות ראשונות: אספרגוס מוקרם ופרחי קישואים. לא התלהבנו. פסטה עם אווז מעושן היתה מיוחדת וטעימה. היה יקר 313₪ לשתי מנות ראשונות שתי עיקריות וחצי בקבוק יין.
שבת ברנץ׳ בבסטה. היה מקסים. אג בנדיקט ובורקס עם תרד וחלמון. מאד נהנינו.

תודה על הדיווחים...

מזמן רציתי לבקר באיל פסטיו, האם שניכם הסמנתם לעיקרית את מנת הפסטה עם האווז?..
תוכלי לפרט בבקשה מה לא אהבתם שם?..
&nbsp
תודה רבה

milk man

New member
הסבר

לא חלקנו מנות. זוגתי אכלה קנלוני ממולא בתרד וריקוטה ברוטב עגבניות. אני אהבתי היא לא. לא אהבנו את השירות שהיה אנטיפטי לגמרי, לטעמנו. יכול להיות שבצהרים האווירה אחרת

viczi

New member
תודה על הדיווח

אנשים שמסוגלים לתמצת סופ"ש שלם במספר משפטים הם תעלומה מבחינתי
הם בהחלט מעוררים בי פליאה. אני נוטה לקשקש בלי סוף ולהיכנס לפרטים.

מזה הרבה זמן אני רוצה לבקר באיל פסטיו, מצטערת לשמוע שלא נהניתם. כמה היין הוסיף לחשבון? כי מקריאה בתפריט שבאתר המחירים די סבירים...
בכל מקרה, לא ויתרתי על הרצון שלי לנסות את איל פסטיו...

milk man

New member
היין

הוסיף לחשבון 88₪ אם אני זוכר נכון. קיאנטי חצי בקבוק.

Czerniak

New member
ממש חידה בעיני איל פסטיו

רוב הביקורות שלי יצא לפחות לשמוע על המקום - מאוד מזכירים את הביקורת הזו - שירות אנטיפתי, אוכל טוב (אם כי לא נפלא) ומחירים יקרים. ועדיין הם מחזיקים מעמד המון המון שנים.

בינינו, מה רע בקצר ולעניין?

אני קבלתי מהדיווח את כל האינפורמציה הדרושה. אז לא היו מילים 'מקצועיות' כמו 'עומק טעמים' או מרקם 'נימוח' - שממילא אלה קביעות מאד סובייקטיביות- ולא היה תיאור מפורט של כל משתתף כולל גילאי כל הילדים בשולחן...אבל תכל'ס, עשה את העבודה.

viczi

New member
לא אמרתי רע, להיפך

התפלאתי מהיכולת לסכם
ומהיכולת לקצר, כי אני נטולת יכולת זו

viczi

New member
ממש התעללות במשפחה

לפחות לאכול לא הכרחת אותו?
כי אם כן, לא תהיה לי ברירה אלא לפנות לרשויות...

אצלי זה היה נגמר בפוסט ארוך לפחות כמו הנובלה:מלחמה ושלום

אני בהחלט מבין את מי שהתפלא מהיכולת לתמצת בכמה משפטים ספורים תיאור יבש אולי אך כזה שנותן את כל האינפורמציה הדרושה לחקורא, גם אני מופתע מהיכולת הזו של הקצרנות וחלילה אני לא מציין את זה לגנאי,
בעולם שלנו שמשול לבריכה יש שחיינים של בריכות קצרות ויש שחיינים לבריכות ארוכות(החרטטנים כמוני)
טוב שיש את שני הסוגים, זה משלים זה את זה.

למשל בסיפורת צריך כשרון לכתוב סיפור קצר שיכניס את הקורא לעומק הדמויות, קשה גם לכתוב רומן ארוך, ברומן ארוך הסופר צריך לרוב לדעת כמה פרקים קדימה ולטוות ולרקום קשרים עתידיים ולשזור דמויות זה בזו,
כמה נחמד לקרוא כזה תקציר מנהלים אינפורמטיבי

כי אצלך זה אף פעם לא ממש דיווח על ארוחה

זה באמת סיפור קצר...והארוחה מוזכרת כבדרך אגב. אם תעבור על דיווחים שלך תראה שכל מה שקשור לאוכל - די טלגרפי. הרוב זה אווירה, טיפוסים, אנקדוטות וזה מה שמייחד אותך מכולנו.

rainbow25

New member
איך המחירים בטייסטינג רום?

הסתכלתי באתר והמקום נראה מעניין אבל אין מחירים...

milk man

New member
מחירים

האוכל עלה בין 60 ל 80 ש"ח אם אני זוכר נכון.אין הרבה אוכל,הפלטות ,ברוסקטות.מחירי היין כמובן שונים,אבל בעיני זה מה שיפה,שאפשר לנסות כל מיני יינות

למעלה