אני לא אידיוט אכלתי אתמול תימני והתחת שורף לי בטירוף אבל עדיין אני לא אידיוט שמעת??
S SimsY New member 16/7/05 #20 אני לא אידיוט אכלתי אתמול תימני והתחת שורף לי בטירוף אבל עדיין אני לא אידיוט שמעת??
S SimsY New member 16/7/05 #22 הפלה שהייתה מאוד קשה (עוד מעט אתה הולך לעבור הפלה שתקשה עליך מאוד, המלצרית מאחוריך מאבדת שיווי משקל)
S SimsY New member 16/7/05 #23 אוקיי לאן אנחנו ממשיכים מכאן ? אני בטעם שלך או שכל אחד מאיתנו יסיים את הערב עם גבר(ים) אחר(ים) ?
S SimsY New member 16/7/05 #24 הטרופית שלו השפריצה לי בעין בדיוק הוא גמר לשתות והקש שלו יצא מהשקית והזדקר ואז כל הטרופית שנשארה בשקית השפריצה לי לתוך העין
הטרופית שלו השפריצה לי בעין בדיוק הוא גמר לשתות והקש שלו יצא מהשקית והזדקר ואז כל הטרופית שנשארה בשקית השפריצה לי לתוך העין
S SimsY New member 16/7/05 #25 איזה מפגש סימפטי ! אבל נראה לי שלזאת מאחורה יוצא אוויר. אתה בטוח שאלו לא בובות מפלסטיק ? מצד שני לא יכול להיות שאלו בובות מפלסטיק - לבובות מפלסטיק אומנם יוצא אוויר אבל לא יוצא אוויר שהוא כל כך מסריח.
איזה מפגש סימפטי ! אבל נראה לי שלזאת מאחורה יוצא אוויר. אתה בטוח שאלו לא בובות מפלסטיק ? מצד שני לא יכול להיות שאלו בובות מפלסטיק - לבובות מפלסטיק אומנם יוצא אוויר אבל לא יוצא אוויר שהוא כל כך מסריח.
S SimsY New member 16/7/05 #29 הצילו!!! אני חושב שאני הופך לאבן אחרת איך תסבירו את העובדה שאני מרגיש חלק בגוף מתקשה לי???? תעזרו לי !!!
הצילו!!! אני חושב שאני הופך לאבן אחרת איך תסבירו את העובדה שאני מרגיש חלק בגוף מתקשה לי???? תעזרו לי !!!
S SimsY New member 16/7/05 #36 בואי נעשה חזרה אבל את לא גרטה גרבו..... נו טוב גם המיטה שלך זה לא ממש הוליווד ....