סוף שבוע בלאס ווגאס

בת מלכה

New member
סוף שבוע בלאס ווגאס

נסיעה של חמש וחצי שעות. רק בדרך סיפרתי לך שאני מגיעה. לא ידעתי מה עובר לך בראש, אז החלטתי לספר. הגעתי בשלוש וחצי בבוקר. "בואי אלי עכשיו" "אני עייפה, הגב הרוס מהנסיעה" "נשב בג'קוזי, תנוחי" "אני ארדם" "אני אעזור לך לעבור למיטה" "מחר!" אמרתי והגעתי למעוז חפצי. למחרת באת לאסוף אותי, שתיים בלילה. משמרות משוגעות יש לך. הלכנו אליך הביתה, רצית רק להוציא את הכלב ואז נצא. התיישבנו לנשנש משהו. כל הזמן צחקתי. היה לי כל כך נעים. מעולם לא הרגשתי כל כך נינוחה בפגישה ראשונה. כאילו אני מכירה אותך חודשים... שנים... התיישבנו לראות סרט. סידרת לך כרית על ירכיי, כמו זוג של שנים. ישר היד שלך הונחה לי על הברך. כאילו שם מקומה הטבעי. ידי היתה על הכתף שלך. לאט לאט האגודל שלך התחילה ללטף. בהתחלה רק את הברך. ואז כל שאר האצבעות הצטרפו אליה. התחלת ללטף רק מהברך ומטה. ירדת עד כף הרגל. ואני? אני ראיתי את הסרט וליטפתי לך את הכתף. התחלת לעלות עם היד. הגעת לפנים הירך שלי. עוד אין לך מושג כמה רטובה אני. מכניס את היד מתחת לחצאית שלי. לאט. הגעת לחיבור בין הירך לערווה. לא יכולתי יותר. אנחה שקטה נפלטה מבין שפתיי. הסתכלת עלי המום. לא ידעת מה אתה עושה לי. ילד יפה שכמותך. רק שלא ממש ילד... ידעת מה אתה עושה. הסתכלת על פני. בהית בי נאנחת בשקט. לא יכולת יותר, ראיתי שאתה נאבק בעצמך, כאילו כדי לא להפריע לי. בסוף נשברת. הצמדת את שפתיך לשפתיי. הפה הרך והחם שלך. נשיקה רכה, רכה. והיד... ממשיכה לשגע אותי. התרוממת ועברת לשבת בין רגלי. בין ירכיי. השפתיים שלך מנשקות אותי, יד אחת מלטפת את ערוותי מבעד לתחתונים ויד אחת מלטפת את הפטמה הימנית. הפטמות שלי זקורות. כל כך רגישות אליך... אתה מרגיש את התחתונים הספוגים שלי. יש לך הרבה סבלנות. לי פחות. נעמדת מולי. "בואי". לקחת את ידי והובלת אותי לחדר השינה. עמעמת את האורות. הובלת אותי למיטה. השכבת אותי לרוחב המיטה ונשכבת לידי. מנשק אותי ומלטף. הידיים שלי לא יכלו לעזוב אותך. מלטפות הכל... מכניסה יד אחת מתחת לחולצה. אתה כל כך חם... לאט מתחיל להפשיט אותי. כמו מנסה לא לשבור איזו בובת חרסינה. נשארת עירומה. אין לי מושג מתי התפשטת. פתאום מצאתי את עצמי עירומה, צמודה לגופך הלוהט ושפתינו מחוברות, כאילו רק לזה נועדו. לאט לאט התחלת לגלוש במורד הגוף שלי. הגוף הזה שכל כך הרבה זמן רצית. הגוף הרך הזה... הגעת למחוז חפצך. ירכיי כבר מבריקות מערגוני. התחלת לנשק וללקק ולינוק ולמצמץ. וכל כך נהנית... הקולות שיצאו ממך. הזיקפה המטורפת הזו על הרגל שלי. והתחלת לגרות אותי מבפנים. גמרתי פעמיים על היד שלך. התמוגגת מאושר ועדיין לא חדרת אליי... החלטת לשגע אותי. הפכת אותי על הבטן והמשכת. פתאום הרגשתי את היד שלך שוב חודרת אליי. השתוללתי. אתה יודע כל כך טוב מה מגרה אותי. כאילו אנחנו ביחד כבר שנים... ואז הלשון שלך נוגעת מאחור. תמיד קפצתי כשניסו לעשות לי את זה. ואתה? אתה עושה את כאילו זה ברור. אפילו לא שאלת. לא ביקשת רשות. ואין לי מושג מתי, אבל הרגשתי את האצבע שלך חודרת אליי מאחור. נעה בפנים לאט... לאט... לאט... אחת מקדימה ואחת מאחור... ואתה ממשיך לנשק אותי וללקק אותי. וגמרתי שוב. בצעקה. היית מאושר. לזה חיכית... והפכת אותי שוב. וחדרת אליי. ושנינו בקצב מטורף, כמו תואם מראש. ופתאום המבט שלך משתנה, נהיה רציני. ואתה מסתכל לי עמוק בעיניים, לתוך הנפש. ואני מרגישה את זה מגיע. וגמרת. גמרת חזק. חזק בתוכי. ונשכבת לידי. שנינו מרוחים בנוזלי אהבתינו. מחובקים ונרדמים... ואני כל כך מאוהבת בך.

MM זו אני

New member
הימור נכון ביותר../images/Emo103.gif

והזוכה היא????? בת מלכה האחת והיחידה וואוו היה מדהים מקסימה! אחלה חויה מסעירה ומרטיטה

בת מלכה

New member
אם רק היית יודעת

למה מתקשרת אצלי המזוודה הצהובה הזו... לפני חודשים הכרתי בחור בנט. בהתחלה היינו ידידים. לאט לאט החל להתפתח רומן וירטואלי. ממש רומן. הבחור נשוי, אין סיכוי שיגיע לאדמת הניכר עליה אני יושבת, בקרוב. ובכל זאת, פרחה וליבלבה האהבה. אהבה אסורה. ויום אחד אמרתי לו "כשתבוא, תעמוד בדלת" והוא ענה לי "עם מזוודה צהובה". ומאז, כל מזוודה צהובה מרטיטה לי איזה מיתר בנפש. הלב מדלג על פעימה או חצי. אולי זה הוא. אולי יבוא אליי. אולי עזב את המלכה הפרטית שלו למעני. ואולי... ואולי לא.

כל כך יפה

נסיכה יקרה שלי, מעולם לא נפגשנו, לא ראיתי תמונה שלך, אף לא שמעתי קולך. אבל כשאת כותבת... כל כך יפה, מרגשת אותי, שלא לדבר כמה אני מתחרמן... דרך הכתיבה שלך את כל כך יפה בעיניי. המשיכי יקרה, אל תחדלי לעולם...

למעלה