סוף שבוע בירושלים

סוף שבוע בירושלים

מה שלומכם האמת שהייתי כל כך עסוקה שלא התגעגתי (סליחה כן) עשינו ממש חיים כמה שפחדתי לנסוע לירושלים כשהגעתי פשוט נחתה עלינו מן שלווה כזאת אווירה מיוחדת נסענו לשוק מחנה יהודה ובכלל לא היה פחד המון אנשים ריח של שבת באויר כולם רצים מזה אווירה מיוחדת ועוד הספקנו לחזור למלון ולהנות מהספא עוד לפני שתכנס השבת בשבת היו טיולים מודרכים רגליים וזה היה ממש כייף המלון ממש מיוחד כיף אמיתי הספא נפלא בחיים שלי לא ראיתי כאלה חדרי גקוזי וסאונות גדולים ויפים כאלה והמסג´ חבל על הזמן והמחירים סבירים בקיצור מאוד נהנתי חוץ מהאוכל היה זוועה אוכל באמת במלון 3 כוכבים לא נותנים אוכל כזה מגעיל העוגות היו 10 ולצערי אכלתי מהן אבל הדבר שהכי אני רוצה לספר לכם שהשאיר אותי המומה בצאת השבת וגם השאיר מן טעם מר כזה היה שבזמן שחיכיתי לבעלי שיצא מבית הכנסת ישבתי עם עוד אשה בלובי וחיכנו ביחד והתחלנו לדבר והיא נראתה לי ממש חמודה אשה חמה אשה טובה ואז נפרדנו וכל אחד הלך לדרכו עד הטיול הרגלי בטיול הרגלי היא ובעלה התחברו אלינו כל הדרך ובאמת נפתחה שיחה מעניינת וגם בעלה נראה אדם מאוד נחמד ואז כבר אכלנו ביחד ובילינו ביחד כשבעלי ובעלה הלכו לתפילה של ערבית נשארנו אני והיא לקפה ועוגה שנתנו בלובי ואזזזזזזזזזזזזזזזז היא אומרת לי שהיא קוראת אנשים לפי הפנים שלהם ותוך שתי דקות אמרה לי דברים ואני אומרת לה שאני נגד הדברים האלה ואני שונאת אותם ולא מסוגלת ללכת ולשמוע דברים וזה נוגד את האמונה שלי והיא כל רגע זורקת עוד משהו ועוד משהו וכל רגע שואלת אותי את רוצה לשמוע עוד וזורקת אני אומרת אני נגד זה ואני פשוט המומה ולא מסוגלת להגיד לך שתפסיקי והיא המשיכה הייתי בשוק ואז בעלי ובעלה חזרו מבית הכנסת אז היא אמרה לכו תיקחו קפה ועוגה אנחנו נחכה לכם היא פשוט רצתה שאני ישב איתה עוד קצת שהיא תוכל להגיד לי דברים ואני קפצתי כמו אש ואמרתי שאנחנו מאוד ממהרים ושבת שלום נסיעה טוב וברחתי כל עוד נפשי בי בדרך למעלית ספרתי לבעלי הוא היה בשוק ואמר לי זאת מכשפה בואי נלך מכאן מהר אתם מאמינים היא פשוט כל היום היתה איתנו וממש קראה אותנו וזרקה לי את הכל בערב כל הדרך הביתה עוד הייתי בשוק וצחקתי וכל רגע ספרתי לבעלי עוד משהו שהיא אמרה מה אני יגיד לכם זה היה שוק בשבילי וחבל כי הם היו זוג מאוד נחמד היא קילקלה לעצמה למזלי כי תארו לכם עוד היינו מחליפות מספרי טלפון ואז היה מתגלה לי (היא גם אמרה לי שהיא קוראת אנשים דרך טלפון) טוב עכשיו קפה מגיע לנו לא
קפה מיוחד למאו שאני מקווה שהיא תמצא עבודה מהר ועבודה עם אינטרנט
קפה מיוחד לליאור שחבל שהוא לא נכנס לתוך ההודעות שלי היה רואה שלא שוכחים אותו ולא אף אחד בעצם ומדי פעם מעלים את שמותיהם על הכתב
וקפה חזק חם ואוהב לכל השאר ביי ויום טוב ביי ושבוע טוב (תארו לכם שהיא קראה את מספר הטלפון שלי בפנים שלי והיא עוד תתקשר
)

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שמח שנהניתם, היית צריכה לשלוח אותה לתכנית בלי סודות חחחח שיהיה יום יפה ותודה על הקפה

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם יום קסום
תהנו מה -
ביחד אני עפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לעבודה ! נפגש בשמחות.....
שלכם ניקול*

בת ה י ם

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב עולם

נופר - היית מכינה לה קפה.....הייתה קוראת לך בו (סתאאאם) ניקולי - שנים שלא ראיתי אותך סידי ללא הפסקה ולכל הישנונים בוווווווקר טוב - קומו.

@@

New member
בוקר טובבבבבב../images/Emo25.gif

בוקרית ובית אנשושים יפים
סידוש, בת וניקולי, יום קסום
נופרי אני שמחה שנהנת בעיר הקודש, חבל שלא יצא לנו להפגש
מקווה שניפגש במפגש הבא (דרך אגב אין איזה ליחשושים על מפגש
) אני קצת מבואסת
אין לי שקל לבזוקה משמע אין בילויים

mariana

New member
בוקר טוב לכםםםםם

נופרושששששש נהנית? הכי חשוב. האשה שהכרת היא לא מכשפה היא פשוט יודעת לקרוא תווי פנים. מה שלומך סידוש? ואיך עברה עלייך השבת ריקוש? ומה חדש אצלך ניקולוש? חחחחחחחח אצלי היה נחמד כרגיל בבית רוב הזמן, נקיונות בחדר של אריאל, כי האבק אצלו בחדר חוגג ואני יש לי אלרגיה, אז חייבים לנקות לפחות פעם בשבוע, אתם הרי יודעים הגברים לא אוהבים לנקות ואם כבר מנקים אז כילו לא ניקו בכלל

black ross

New member
נופרי אני חייבת לספר לך סוד קטן

מתוקה שלי אין לך מה לפחד ממנה בכלל..... מה שכן אני מסכימה שבאיזו דרך זה אכן מתנגש עם הדת אבל לא כמו שאת חושבת סה"כ היא אינה מגלת עתידות וכו´ ..... גם אני לצערי הרב יכולה לקרוא אנשים ..... ולא זה לא דבר כזה נעים במיוחד ..... לפעמים אני יכולה לראות דברים בתוך עיניים של בן אדם אחר שלא הייתי רוצה לראות .... זה קשה להסתובב בין כל כך אנשים וכל הזמן להיתקל בכל כך הרבה כאב... לצערי הרב אני מצילחה בעיקר לראות כאב של אנשים ועם המרחות שלהם והכאב שלהם אני מתמודדת כל יום כמעט ..... פירסמתי כאן שיר פעם שמתאר את ההרגשה הזו אני אנסה למצוא אותו שוב בשבילך .... יקירתי עצה קטנה בשבילך בדר"כ כמישהי כזו מספרת לאדם אחר את מה שהיא רואה היא צריכה להיות אישה בעלת כוונות טובות ואנרגיות חיוביות .... את בטח חושבת מה לעזזל זה אנרגיות ומה זה הבולשיט הזה אז אני אספר לך משהו קטן .... אנרגיות קיימות גם בדת שלנו והרבה !!! יש קבוצה שאיני יכולה לספר מהי ואיפה היא שעושה מחקרים על כל התופעות הפרהנורמליות שבתנ"כ ואת לא תאמיני לאיזה ממצאים הם הגיעו ...... אבל בקצרה הם אומרים שהכל קשור באנרגיה שמצוייה באדמה ומסביבנו ... את לא חייבת להאמין בזה אבל מה שכן אני מבקשת ממך בקשה קצת מוזרה אבל בבקשה תעמדי בה ..... לכי למקווה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה ממש חשוב לכי תתנקי מהאנרגיות של האישה הזו אני לא בטוחה לגבי טוהר הכוונות שלה !!!!

black ross

New member
והנה הקישור למה שרשמתי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=226&msgid=6523259

black ross

New member
טוב אני פשוט מעתיקה את זה

שני דברים שהם אחד לא יודעת בעצם למה לרשום, למה להעלות את זה על דף, למה להשאיר הוכחה כה חותכת אחרי........ אתה כמו כבלים ארוכים שכרוכים סביב נשמתי ואילו רק ידעת זאת ..... מה היית אומר אילו רק ידעת שכל מילה שלך כמו מהדהדת בראשי שעות אחרי שהיא נאמרה כמו מיליון פעמוני רוח שניצבים אל מול סופה ..... לא יודעת למה הדמעות כאילו נשפכות ממני, מנסות לנקות את אי הסדר שאתה משאיר אחרייך אך ללא מועיל...... ואילו רק ידעתי אותך........ אילו רק יכולתי לנגוע ורק לשניה בפנייך אילו רק יכולתי להביט אל תוך עינייך הייתי טובעת בהם לנצח ...... להיעלם בך זה כל מה שהייתי רוצה ..... לנדום לעד בצל דמותך...... והעולם בשלו כאילו לא קרה דבר ואני נעמדת באמצע הרחוב מסוחררת לגמרי מוטרפת מכמות האנשים שחולפים על פני, הדמעות לא מפסיקות הן צורחות כל מחשבה מיותרת החוצה עוד שניה ואנחת לריצפה, אני מתיישבת מכנסת את פני אל ידיי נושמת נשימה עמוקה ומנסה להסדיר את קצב פעימות הלב שפיתח לו חיות משל עצמו. הרעש הזה שנראה כל כך טבעי נשמע באוזני כמו אוסף של צרחות הם עוברים על ידי והם לא יודעים המחשבות שלהם הכאבים שלהם הבכיות הפרטיות שלהם נשמעות לאוזני זרים נשמעות לאוזני שלא יכולות להכיל יותר את האינפורמציה הזו .......... לאט לאט אני מגיחה ..... מרימה את הראש מסתכלת סביב מכריחה את עצמי להמשיך ללכת .......... מתי זה יגמר? מתי הפחד הזה יעלם ?

@@

New member
מדהיםםםםםםם ../images/Emo141.gif

צפים בי זכרונות מן העבר....משגע

האמת נשמע מפחיד

ומרתק יחד אבל אנשים כאלו יותר מפחידים ממענינים כי אני כבר מכירה את עצמי לא צריכה שמישהו יספר לי עלי מכשפה?? האמת אני חושבת שזה קיים

מאו יין

New member
נופר מה נותרלי לאמר??

שמחה שנהניתם...שכחי ממנה וכמו שבלקי אמרה לכי למקווה...תתנקי ממנה ותשכחי ממנה... אוהבת מאו

מיקי 35

New member
מדהים...

יש אנשים כאלה, אומנם לא נתקלתי באחד כזה, אבל אני יודע שזה קיים... מה אגיד לך יקירתי. טוב שהלכת אחרי התחושות שלך וברחת ממנה. ייתכן שכוונותיה היו טובות וטהורות, וייתכן גם כי לא כך, פשוט אי אפשר לדעת... מה שכן, אני מסכים אם דעתה של שירן (לא שאני מבין בדברים האלה...) אבל נראה שהיא כן, ואם זה לא יועיל, זה בוודאי לא יכול להזיק...

למעלה