סוף שבוע בטבריה?

אמשל12

New member
סוף שבוע בטבריה?

האם הייתם? איך היה? האם נפגשתם עם הורים אחרים? שבוע טוב לכולם

שבוע טוב משפחה שלי

צר לי שאני כרגע לא ממש מעורבת. אך החופש הגדול והילדים בבית וכל יום שומרים על שפיות וגם על קצת שמחה. ספרו חברים יקרים על הסוף שבוע... נכון שהכנרת מדהימה - שופעת, כחולה וכולה ימה של שמחה?

יהושוע32

New member
היה מאוד טוב

באמת, חופשה נהדרת. מלון נחמד, יחס טוב, אוכל בלי סוף...תודה תודה לצוות האיגוד כולו! אתם נפלאים! יש לי שאלה - דברנו על כך כמה חברים. בטבריה היה מאד חם. כך שאי אפשר היה ממש לעשות טיולים ולהנות מהסביבה. אז אם כבר נמצאים בבית מלון, למה לא באילת? שם אמנם חם, אבל בלאו הכי לא יוצאים מבית המלון ובבית המלון יש תוכניות בלי סוף, ובערב הרבה יותר נעים להסתובב בטיילת של אילת מאשר בטבריה. וחוץ מזה אילת זה אילת. ובאילת יש כל כך הרבה בתי מלון, אז בדואי ניתן יהיה להשיג דיל טוב. מה דעתכם? אשמח לקבל תגובה מהנהלת האיגוד.

jasmine38

New member
../images/Emo178.gifשלום יהושוע../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

לפני הכל, אציין שאני חבר ועד, ואני כותב פה מהבטן, ובשמי בלבד, ולא בשם הנהלת האיגוד. כל מה שכתבת על טבריה ומה שהיה, מסכים, היה אחלה. ואם החושפה היתה נקבעת לאוקטובר, היה יותר טוב? (נתעלם מהפרשי המחיר) בקשר לאילת........ 1. לא יודע מה מחיר הדילים באילת 2. שתי לילות באילת ב(
וללא
, זו טירונות ולא חופשה. 3. מחיר הטיסה מגולם בדיל, וכך הוא מתייקר, (אין מתנות חינם) 4. נסיעה לאילת ב
לחופשה של 3-4 לילות זה יותר הגיוני, וכמובן יותר יקר. 5. מי יממן את הפרש המחיר? האיגוד שמקורותיו התדלדלו לאחרונה? או, אולי המשפחות? 6. יש משפחות שלא יוכלו לממן את ההפרש, ואז רק בעלי היכולת יוכלו להנות מההטבה של האיגוד? (יש מי שהתקשו לממן 300 ש"ח לכל בני המשפחה), כמה משפחות יתקשו להשלים 600-800 ש"ח לכל אחד מבניהם? שאלה ממש ממש מרגיזה......... האם האיגוד הוא סוכנות נופש ותיירות? לסיכום: היה נחמד בטבריה. באמת תודה

יהושוע32

New member
ליסמין

יש לי הרבה מה להגיב, אבל בהיותך איש ועד הרשה לי להגיב עכשיו רק על שאלתך שאתה עצמך הגדרת כמרגיזה: אני לא !!! חבר ועד, ולא אני יזמתי סופי שבוע. לעומת זאת אני כן נהנה מיוזמה זאת. מדוע אתה צריך להפנות אלי שאלה קנטרנית כאשר אני מנסה להציע הצעה שנראתה לי יעילה ומועילה? האם זה סיגנון אופייני לחברי הועד או שזה מדבק? האם זו הדרך שלכם לרמוז לי לא להכנס יותר לפורום?

jasmine38

New member
יהושוע

האם היה ראוי שאני לא אכתוב, שאני חבר ועד? מאחר שפנית וביקשת תגובת ההנהלה, ראיתי חובה לספר שאני לא מדבר בשמה. השאלה לא הופנת רק אליך (למרות הכותרת) והיא נועדה לעורר את הפורום מתרדמתו, ושרבים יגיבו ויכתבו שהם בעד, ומדוע הם בעד ואו נגד. הסגנון הוא שלי, ואף אחד לא יקח את זה ממני. אם יש לך משהו על סגנוני, תכוון לכיוון שלי, ולא לכל חברי הועד, שאני לא מדבר בשמם. אני שמח שאתה פה בפורום. אני מקווה שתמשיך להתדיין, תביע ותשפיע. אך יחד עם זאת, אפשר גם להגיב לתגובתך וחוזר חלילה. בוא וקח הכל בפרופורציה. אין לי כוונה לרמוז לך חלילה שלא להכנס, אני לא הבעלים של הפורום הזה, ואני מגיב בו כמוך, וממש ללא כל יתרון עליך ואו על אחרים. כל השאלות שלי גם אם הן נשמעות רטוריות ואו מקניטות ואו משהו אחר, כוונתם לעורר דיון וויכוח לגיטימי. אם נפגעת מדברי ואו מסגנוני, אני מצטער על כך !!!!!!

jasmine38

New member
שאלה ליהושוע

האם תסכים לשתף את הפורום אודותיך. מאיזה סטטוס אתה ביחס לסיאף. כלומר, ללא פרטים מזהים מה שאני רוצה לדעת הוא: האם אתה סיאפניק , נער, בוגר(נניח מעל-20), או אולי אח-של, ואו אבא-של. (אני לא יודע אם יהושוע הוא שמך, וזה ממש לא חשוב בפורום) עוד משהו חשוב. במהלך הסופ"ש נפגשתי עם מספר משפחות, להקשיב , ל-מה שחשוב להם, שהאיגוד יעשה למענם, ומה לדעתם כדאי וצריך לעשות. אני פונה גם אליך, להציע הצעות, לבקש בקשות(לא אישיות), שלדעתך צריך להגשים. אם אשתכנע, בנחיצות רעיון שיועלה, אפעל להשפיע.

ציפלה

New member
ליהושוע יסמין וכל האחרים

א. אני מברכת את יהושוע שהצטרף אלינו לפורום. ב. מכוון ואני מכירה את יסמין אני יודעת ששאלתו היתה מאד שאילתית,ובודאי לא התכוונה לפגוע. הוא הראשון שמקדם בברכה חברים חדשים בפורום. מאחר ולאחרונה אנו דנים בועד רבות בעינין התקציב כולנו חרדים לעתיד. בכל אופן, אחד מהיעדים החשובים בעמותות התומכות במחלות קשות הוא האפשרות לתת למשפחה להנפש. עם הילדים ובלי הילדים. הנופש הזה בטבריה התאפשר עד כמה שאני יודעת מתרומה יעודית לנופש. אני מניחה שכל אחד מאיתנו שילם את חלקו, ואם יש משפחות שנעזרו בנוסף כוון ואחרת לא היו יוצאים לנופש אני רק שמחה. שיגרת חייהם של הורים לילדים חולים מאד מתישה.(אני צריכה לספר לכם?) אני זוכרת היטב זמנים שלא היה לי תקציב לנופש וגם לא משפחה להחליף אותי בטיפול בבתי החולה. כך שהלואי ויהיו לנו כספים להוציא לנופש את משפחות החולים. דליה

למעלה