סוף פסוק

Ludmila2

New member
סוף פסוק

היי בנות
חדשה כאן
חדשה פה
תכף בת 40.
אחרי שנה וחצי של קשר עם בחור , זוגיות מגורים משותפים, ואחרי שתיאמנו עמדות והכל, יצאנו יחד לדרך בטיפולי פריון. כמה ניסיונות שלא צלחו, ואז נקבע מועד לספטמבר ל-IVF . עכשיו, קרוב למועד הביצוע, הבחור החל לזגזג בצורה לא ברורה (כן/לא/אולי), עד שלקח פניה חדה חזרה לאמא שלו (??) והצהיר חד משמעית בפניי ש- "הוא לא רוצה ילדים" (לא לפני שהוא ניסה למשוך עוד קצת זמן על חשבוני, כמובן...)

השבוע נפרדנו סופית
החלטה שלי
הוא עזב את הבית
היה קשה.
עדיין קשה.

אבל אני החלטתי למרות הקושי שאני ממשיכה בדרכי לבד, ולא מוותרת על חלום להביא ילד/ים בלי כל קשר לזוגיות או נישואין (אין בהכרח סדר נכון לדברים)

לא כך דמיינתי את חיי
אך אין מה לעשות
אין בידיי כדור בדולח לחזות את העתיד

מרגישה כעס ואכזבה על חוסר הכנות מצידו, הילדותיות שהתגלתה במלוא תפארתה פתאום (לקח את הכרית והדובי וחזר לאמא, ילד מגודל בן 40)
אז אני עכשיו כאן אתכן....
תודה על הזמן
תודה על המידע שאתן חולקות כאן

אין לי כל כך חשק ורצון להיות בעולם הפנויים פנויות שוב, שבעתי דייטים ואכזבות, מתרכזת כרגע במה שחשוב - להביא ילד לעולם

מינימום כבוד עצמי

הוא לתת כבוד למי שהיה בן זוג או חבר לתהליך ולא לירות לכל הכיוונים...

יתכן והוא קיבל רגליים קרות - זה תהליך קשה מאוד לנשים ולא פחות לגברים שצריכים להכיל את כל השינויים ההורמונליים שמתבטאים בהתנהגות ועוד ובנוסף התהליך עצמו והעניין הכספי שכרוך בו ובטח ובטח אם יש בעיה להיכנס להריון הכול הופך למונוטוני ועל פי זמני הגוף ואין עוד רוך.

את תמיד יכולה לעשות את התהליך לבד עם תרומת זרע...

ברוכה הבאה אני עצמי אם יחידנית מבחירה

לא מבנק הזרע בחרתי לגדל בגיל 33 ילד לבד עם חבר טוב שהסכים ללא שום מחוייבות ובמשך השנים היה לי קשר שממנו נולד עןד ילד ללא זוגיות וללא שום תכנון(לא רציתי לגדל לבד שניים) ולבסוף בחרתי כך,
לומר לך היום אחרי תקופות לא פשוטות שלא קל כלל ולא תמיד בעניין הכלכלי כמו הנפשי אבל מאחר ואני אישה מאד חזקה התמודדתי והיום הבכור בן 17 מתקרסב לגיוס והצעיר בן 10 מיוחדים,
לא צוסעת לך הכול בוורוד שוב אבל - לא הייתי משנה כלום ממה שבחרתי עם הסיבות שלי,,אבל לך הייתי ממליצה לבקש עזרה מכל מי שיכול לסייע לך גם כלכלית.
מה שתבחרי הוא יהיה הכי נכון לך וטוב ואם תרצי עוד עיצות בנוגע להפריות ועוד אשמח לסייע כי הייתי גם פונדקאית בעבר.
.
בנוגע לקשר שהיה כמו שכתבת ואני מצוטטת" תינוק שחזר לאימו" אני מצפה מגבר בגילו שיהיה עם בגרות נפש,בר החלטה למרות שלכולנו מותר לקבל רגליים קרות אבל בנושא הזה זה רגיש מאד .
אני לא בטוחה שהוא ממש רוצה ילדים וייתכן שזה נובע מהפחד והמחוייבות לילד כי הוא עצמו לא "בשל" ה כול יכול להיות אבל לך אני אומרת המשיכי בדרכך ועם המטרה שלך חוהיי שלמה ומאושרת.

בהצתלחה נשמח לשמוע הלאה מה קורה אצלך,

שבוע נפלא יקירתי,

.

מה כבר יכול להיות

מנהלת עסק
מנהלת נוחרת
מנהלת שהופכת לצבוע
מה כבר קורה בלילה הייתי בלילה לא ראיתי כלום בטוח היית מתחת לשמיכה שהתרוממה מנחירה אחת לשניה :)

אה הבנתי בלילה

את כמו ביום...

פקה פקה!
קבענו שאשאיר לך דלת פתוחה אלק

מה יותר גרוע מלהיות צלע שניה?

להיות צלע שלישית ועוד...

דמיונית שכזו!

עכשיו אני בדוק חושב שאת נוחרת רק שהשכנים חושבים שזה חריקות אחרות :)

Ludmila2

New member
לא הבנתי את ה״מינימום כבוד עצמי״

תוכלי להסביר במה מדובר? למה התכוון המשורר?

אני גבר לא אישה

אז זה לא תוכלי אלא תוכל..
את קוראת לו "ילדותי" "ילד מגודל" וזה מישהו שהיית איתו שנה וחצי אז מה זה אומר עלייך?
כשאת כעוסה לזרוק ולירות לכל הכיוונים על מישהו שהיה איתנו זה חכם?
יתכן וזה מה שעשית לו ולכן ברח...
את לא יכולה לומר זאת על מישהו שהיה איתך שנה וחצי והיה איתך בתהליך כזה שקשה לגבר לא פחות מאישה כי הוא בצד שסופג ומכיל...
אבל כבר הסברתי את זה בפוסט הראשון...

למעלה