סוף עידן

yosi54545

New member
סוף עידן

מה זה אומר סוף העידן? מה קורה אחר כך? ומה קורה בין עידן אחד לשני? ולכמה זמן? האם יש תאריך לסוף העידן? או בערך כמה זמו זה יקח? האם יקרה משהו קטלני שבזה יסתיים העידן (כמו מלחמה גרעינית או התחממות נוראית של כדוה"א )?

רותי 11

New member
yosi54545 ../images/Emo140.gif

סוף עידן זה אומר שעידן אחד מסתיים ושני נכנס כרגע אנחנו נמצאים בתפר של בין שני העידנים בוא נאמר שכבר מזמן התחילה "החפיפה" ואת זה מרגישים יפה עם כל האסונות שקורים לנו כל זה קורה לא חלילה כדי להפחיד אותנו אלא בגלל שהאדמה מנקה את עצמה - אם תשים לב לשינויים שקורים בכל התחומים תבין שמשהו קורה. כמה זמן ? אין הערכת זמן מדוייקת, לפני שנגיע לעידן הבא אנחנו צריכים לעלות מימד וזה עומד לקרות בשנים הקרובות מאוד.הזמן שזה יקח תלוי בנו בני האדם, ככל שנלמד או נסיים את המעגלים שבאנו לסיים ונלמד לשחרר את הישן ככה זה יסתיים מהר יותר. אנחנו נעבור לעולם הרבה הרבה יותר טוב, אנחנו נעבור לתקופה שונה לחלוטין מכאן, כרגע חשוב שנלמד לשמור על טוהר המחשבה, כי זה יהיה עידן ללא זמן, ולכן כל מה שנאמר או נחשוב יתגשם מיידית גם החיובי וגם השלילי. לגבי מלחמה גרעינית לא ממש יודעת לומר לך אבל קורים המון דברים כדי להעיר את העולם וכדי להוציא את כל ה"ג'יפה" החוצה. יש המון סיוע "ממלכות השמיים".

yosi54545

New member
עולם הרבה יותר טוב?

זה אמור להיות בכדור הארץ או במקום אחר ואם כן איפה? זה במימד גשמי או רוחני? תהיה לנו עוד עבודה לעשות שם?

רותי 11

New member
yosi54545

בהחלט - עולם יותר טוב למי שעובר כמובן לאלה שלא יעברו העולם לא יהיה טוב יותר אבל לאט לאט כולם יעברו אף אחד לא נשאר מאחור. בגדול זה אמור להיות בכדור הארץ החדש או משהו כזה, או יותר נכון במימד גבוה יותר בכדור הארץ. זה יהיה מימד גשמי אבל אל כמו עכשיו, הוא יהיה פחות גשמי וחומרי מהיום. יהיו לנו חיים שם, אם אתה מתכווון לעבודה פיזית אז בהחלט כן, לעבודה רוחנית כמו שיעורים ותיקונים לא כי אנחנו נתחיל דף חדש. וזה לא יהיה כמו היום שאנחנו נשמות מתגלגלות

yosi54545

New member
מה זה המעבר הזה?

האם אלה שיעברו יהיו במקום שונה מאלה שלא יעברו - זאת אומרת שלא יהיה קשר ביניהם האם המעבר מצריך מוות? מה נעשה שם? כמה זמן זה שנים קרובות? זה עניין של שנים בודדות או עשרות שנים? מתי התחיל העידן הנוכחי?

רותי 11

New member
yosi54545 ../images/Emo140.gif

אלה שיעברו יהיה במימד שונה מאלה שנמצאים כאן אבל רובם יהיו כאלה שיעזרו לאחרים לעשות את המעבר שלהם. המעבר לא מצריך מוות - ואגב מוות לא מנתק אותנו מאף אחד אנחנו תמיד נשארים בסביבה אחד של השני - בכל אופן ברמת הנשמה. לפי מה שאומרים התהליך מתחיל השנה לקראת סוף השנה ויסתיים בשנת 2012 בכל התקשורים שיורדים היום אומרים ששנת 2012 היא השנה. העידן הנוכחי אתה מתכוון לעידן האדמה שמסיים? האמת שאין אומדן מתי הוא התחיל מה שכן כל מה שאנחנו יודעים כל מידע שיש ברמת הנשמה או ברמה הפיזית שייך לעידן האדמה. העידן הבא כבר התחיל את פעולתו, הוא כרגע בחפיפה עם העידן הנוכחי.

רותי 11

New member
האמת שהלוואי שהייתי יודעת יותר

לעומק את התשובות, למרות שנותנים תשובות חלקיות אבל אני מעדיפה בינתיים לחכות ולראות מה יהיה , בגלל זה חשוב הים לסיים כמה שיותר תיקונים וכמה שיותר שיעורים כדי שתהיה מסה גדולה יותר של אנשים שתעבור.

רותי 11

New member
אבל יש היום המון תקשורים שמדברים על

מה שיהיה שם למרות שלא ממש תמיד נותנים פרטים איך זה יתבצע האמת שזאת הפעם הראשונה בבריאה שמהלך כזה יקרה בזמן שיש אנשים חיים.

רותי 11

New member
זה אומר להם שהם

עשו צעד גדול קדימה בהתפתחות הנשמתית רוחנית שלהם כיצד יעברו? יש הסבר שאומר איך זה יתבצע אבל אני מעדיפה לא להיכנס אליו. אבל זה לא מוות

אורית502

New member
אולי כמה טיפים

תתני לנו , לדעת מה וכיצד עלינו להתקדם בחיינו, בעצמנו על מנת שניהיה ראויים להיחשב כמתאימים להיכנס לעידן החדש מבלי לעבור את הסיוט של מי שישאר כאן להמשיך ללמוד וללמוד .. האם עצם העובדה שאנו לומדים ומנסים ללמוד להתפתח רוחנית וגם פה השאלה מה ללמוד ? תורת היהדות? קינסולוגיה? קריון? מודעול על ? או בכלל זה לא הכיוון.. אז מה כן ? אשמח לתשובתך .

רותי 11

New member
אורית יקרה ../images/Emo140.gif

ראשית אין ראויים פחות או ראויים יותר כולנו ללא יוצא מן הכלל ראויים באותה מידה. כולנו ניכנס לעידן החדש בכל מקרה - אם ראשונים או אחרי כן, נכון שלהשאר כאן יהיה פחות ופחות נעים. החשוב הוא לסיים את השיעורים שלנו ואת התיקונים זה יותר חשוב מאשר אם נלמד קינסולוגיה, או רייקי או לא משנה ואין לי חלילה שום דבר נגד קינסולוגיה או רייקי או כל שיטה. להיות קשובים ללב ולנשמה זה הדבר הכי טוב והכי נכון לכולנו, לקרוא את המידעים של קריון ומיכאל המלאך או כל אותם כאלה שמעבירים מידע על תהליכים זה טוב זה פשוט מכין אותנו לקראת ונותן לנו פרספקטיבה לגבי מה שקורה ויקרה. ובאמת הכי נכון זה להתחיל לנקות את עצמנו מכל הדברים שחוסמים אותנו בחיים, זה הכי חשוב כי ברגע שאנחנו מנקים ומשילים את הקליפות הרטט שלנו הופך להיות עדין ומהיר יותר ומכין אותנו למעבר.

yosi54545

New member
במה יתבטא ההבדל?

אם כולם יחיו ביחד (אלו שעוד לא עברו ואלו שיעברו) אז במה יתבטא השוני? האם רק בשמחת חיים? ולאחר שכולם יעברו - מה נעשה שם? מדוע את לא רוצה לדבר על איך זה יתבצע? אולי תתני איזה קישור למקום שמדברים על זה? האם יש כאלו בימינו שכבר הגיעו לזה? מה מאפיין אותם? ואיפה הם נמצאים?

רותי 11

New member
אנחנו לא נהיה ביחד

כי ברגע שאתה נמצא במימד אחר, אתה כבר פחות "נראה" כמו שאין לנו יכולת לראות יצורים ממידמים אחרים זה יהיה היינו הך אני יודעת איך זה יהיה ברמה של מידע - אבל לא ברמה של תפיסה. אני יכולה לתת לך קישורים מאוחר יותר על כל מיני תיקשורים שמסבירים איך זה יהיה.

רותי 11

New member
יוסי הנה מה שהבטחתי לך

בכל אופן אני מביאה לך כאן קישורים של חלק מתיקשורים מסויימים שמדברים על מה שיהיה בזמן המעבר או אחריו אני אביא עוד קישורים

רותי 11

New member
הנה עוד

אני אביא לך כאן קישור לעוד תקשור בעניין ועוד קישורים לשני אתרים שמביאים שם המון תקשורים שקשורים לתהליכים שהאנושות עוברת ולקראת מה היא הולכת באתר אור ואהבה תמצא יותר תקשורים מכל מיני מקומות בעולם ובישראל

לחי7

New member
רותי,הקישורים שהבאת

ממש ממש ממש ממש ממש ממש (אמרתי כבר ממש?..
) מעניינים............ אולי לאנשים מסויימים (שלא בפורום הזה) זה יישמע מוזר,אבל אני כבר כל כך מחכה לתקופה הזאת!!!1 לא הספקתי לקרוא הכל אבל ממה שקראתי עד עכשיו-על זה שהמחשבות שנחשוב תתגשמנה..זה גם קורה היום,(אבל ברמה אחרת כמובן..) כלומר-אם מישהו חושב על כמה רע לו-הוא מושך אליו אנרגיה רעה, וההיפך,מחשבות טובות מושכות אנרגיה טובה...
אולי זה יישמע מצחיק (בטוח......) ולא שייך,אבל אם אני ביומיום כועסת או עצבנית, ישר כמו משומקום מופיעים לי עכבישים או כל מיני חרקים בבית..אבל ביום שאני מצליחה להירגע מהכעס אין שום חרקים...... אולי זה לא שייך, ואולי אלו רק צירופי מקרים אבל אני מרגישה שזה קשור באיזשהו מקום

רותי 11

New member
תודה - וזה נכון אבל

בעידן או יותר נכון אפילו לפני כן במימד הבא לא יהיה מושג של זמן ולכן כל מה שנבקש או יותר נכון נחשוב או נאמר יהיה מיידי לכן חשוב להתאמן על טוהר המחשבה חרקים לרוב זה מאותת על טרדות

לחי7

New member
התקשורים של קריאל

ממש מצחיקים.... אני גאה בעצמי שלא לקחתי את זה למקום אפל, קודר ומפחיד........זה אומר שהתקדמתי כנשמה (אמממ איכשהו...
) אלא למקום חייכני,אופטימי ונקי (כמה שאפשר.....) לפחות קיבלתי תשובה לשאלה שהטרידה אותי שנים-מהי מטרתה של הנשמה,למה היא קיימת בכלל......
לצערי לכולנו יש טרדות..העניין הכי קשה לכל בן אדם,אני חושבת,זה לשים הכל בפרופורציה........

למעלה