סוף עידן J.lo......

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
סוף עידן J.lo......

טוב אז ככה... קשה לדעת איך להתחיל הודעה כזאת..אבל כבר הרבה זמן אני מרגישה שאני לא מעריצה של ג'ניפר, אם אפשר להגדיר את זה ככה... קודם כל אני השתנתי לגמרי בכל התקופה האחרונה, אבל לגמרי! וכל הערצה שלי כלפיי ג'ניפר דעכה בוא נגיד את זה ככה.... וזהו החלטתי שנגמר עידן הג'יי לו בישבלי, ברור שאחרי 8 שנים של הערצה אליה תמיד יהיה לי מקום בלב שלי שיאהב אותה... ואותכם, המדהימים שלי בחיים אני לא אשכח! אז זהו אני מחליפה ניק אחר, מסיימת את הרומן שלי עם ג'ניפר.... אבל אני תמיד יעבור כאן כדי להתעדכן מה קורה איתה! הייתם מאמינים שאני, הוותיקה של הפורום , יכתוב כזאת הודעה?? גם אני לא , אבל אנשים מתבגרים...והיה טוב וטוב שהיה!

חחח, היהודים - ידעתי! ../images/Emo3.gif

ת'אמת, גם אני מרגישה כמוך בזמן האחרון. התחלתי לשמוע יותר רוק ישראלי, למרות שאני עדיין שומעת הרבה ג'ניפר. אני עדיין אוהבת אותה בתור שחקנית, זמרת וכו', אבל ההערצה שלי די ירדה. אני פחות מתלהבת ממנה.
בכל מקרה, אני עדיין בפורום. [בערך.
לפחות קוראת כאן כל הזמן!] אמממ, וזהו.

אני שומעת הכל.

לא רק רוק ישראלי. אמרתי שתיארתי לעצמי שהיא ירדה מג'ניפר, כי היא שומעת עכשיו היהודים וכל זה...
פעם שמעתי רק ג'ניפר[!] זה היה מטורף. עכשיו אני שומעת גם רוק ישראלי, והטעם שלי במוזיקה בכלל השתנה. אז די ירד לי מהקטע של רק ג'ניפר.

QueIronia

New member
../images/Emo24.gifאנחנו אוהבים אותך ליעד ../images/Emo3.gif

שיהיה בכיף
נראה לי שבאמת 8 שנים זה ה-מ-ו-ן זמן ובאמת כנראה שמיצית את עצמך. יש אולי פוסטרים שאת צריכה לאחסן
(אה, ואהבתי את הניק החדש שלך...)

QueIronia

New member
תתעלמי מהמסר שלי ../images/Emo13.gif

לדעתי את הדיסקים תשאירי לעצמך כמזכרת.

תשאירי.../images/Emo3.gif

גם אצלי יש פוסטרים ענקיים בחדר, אני משאירה. היא מדהימה
... ואת הדיסקים והסרטים ברור שאני משאירה.
אני עדיין מעריצה [אוהבת] אותה, אבל ההתלהבות די ירדה.

../images/Emo24.gif

ליעד, תודה על כל הזמן שהיית כאן בפורום וכל מה שהקדשת בשבילה ובשבילנו
מקווה שבאמת תמשיכי להיכנס לכאן עוד הרבה... לפחות עד הנסיעה שלך
יהיה מוזר לראות אותך כאן לא "אדומה"
.... ואממ הקעקוע על הכתף הוא אמיתי?! בכל מקרה הוא מדהים
וכנסי לאייסי

תודה תודה תודה, גם אני אוהבת אותכם!

כל אחד ואחד מכם.... ובאמת מיציתי... הקעקוע על הכתף שלי אמיתי לחלוטין...ותודה אבי!! אוהבת אותכם!!!!!!!

למעלה