סוף עידן ההנקה?

סוף עידן ההנקה?

מצטערת מראש, חיפשתי נושא דומה ולא מצאתי, אז אם תמצאו שרשרו אותי... רננה בת 8 חוד', עד היום ינקה באופן חלקי. בחודש האחרון - 3 הנקות: בוקר, אח"צ וערב לפני השינה. במשך היום היא אוכלת 2 ארוחות מוצקים ובקבוק במידת הצורך במעון ובלילה (סימילאק). הבעיה שבשבוע האחרון היא לא רוצה לינוק, בהתחלה זה היה רק מצד ימין ועכשיו גם מצד שמאל, היא נצמדת ואחרי כמה שניות מתנתקת וצורחת ולא מוכנה...לעומת זאת, בקבוק היא מאוד אוהבת ומקבלת את פניו בשמחה. עזבו את הההרגשה האיומה שזה נותן לי (וכל אמא מניקה יכולה להבין אותי) אבל אני בדילמה, האם להמשיך להניק או פשוט לוותר ולגמול אותה. מצד אחד, היא לא תינוקת קטנה וכבר אוכלת מוצקים, אז למה להתעקש מצד שני, אין כמו חלב אם ובוודאי שאני מעדיפה לתת לה לינוק מאשר סימילאק (רגשית, כלכלית ובריאותית) אין לה פטריה, אין לי סדק, עוד אין לה שיניים... אמרו לי שיש מאמרים בנושא, אך לא מצאתי אז אשמח ואת יודעת... תודה :)

Revili

New member
עשי חיפוש...

עם המילים "שביתת הנקה" ו"בלבול פטמות"... יש מוצא, זה דורש נחישות ועבודה והרבה פחות בקבוקים. בהצלחה.

בלבול פטמות בגיל 8 חוד'?

בכל מקרה אחרי שבוע די מתיש, הערב היא ינקה באהבה...
עבר לה בינתיים.

יופי!! נשמע כמו שביתת הנקה

שחלפה עברה לה. הקפידו על בקבוק עם פטמה הכי איטית שיש במעון (גם אם היא כבר "גדולה" - זה מה שנותנים ליונקים) כדי שלא תפתח שוב העדפה לבקבוק. אם אפשר, בבית המנעו מבקבוקים והתעקשו על הנקה.

למעלה