סוף עונת התפוזים

סוף עונת התפוזים

במהלך הסידרה המגוללת את סיפורו של הרוק הישראלי עשו פרק על ברי ? ואם כן איך קראו לפרק?

הרשה לי לברכך ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo20.gif

ברוך הבא לפורומנו החביב
מקווה שתהנה כאן עמנו
ושתברגיש במהרה לחלק מהמשפחה

מקווה גם להנות פה

אז יש פרק על ברי בסוף עונת התפוזים? כי אני רואה את כל הפרקים שפחות מענינים אותי (למרות שבגלל הפרק על שלום חנוך אני קונה את הדיסק משיח) ואת הפרק של משינה פיספסתי (יום שבת בשעה 00:30, שידור חוזר בנדודי שירה ,ערוץ 33 ) אז אני רוצה לדעת עם יש פרק על ברי או שאני רואה לחינם ערוץ 33 .

אם לומר לך את האמת...

רק עכשיו בכלל ידעתי שיש תוכנית כזו
רוצה לפרט לנו עליה? אני אשמח לדעת קצת יותר נשמע לי משהו מעניין

סוף עונת התפוזים

זוהי תוכנית המגוללת את סיפורו של הרוק הישראלי , מכשהיה בחיתולים ועד לימנו אנו. יש שם על אין ספור אומנים ויש פרק כמובן על משינה . היום יש את הפרק אינקובטור (אחרי שריח מנטה יגמר) ביום ג, אחרי שיגמר "אומרים ישנה ארץ" יש את הפרק קצת אחר (שראיתי איזסה 5 פעמים) וביום שבת ב12 יש את למה לי פוליטקה עכשיו . סידרה מומלצת לכל אוהבי הרוק הישראלי . אז מישהו יודע עם הם עשו פרק על ברי? יוצר הסידרה הוא יואב קונטר . (הקישור הוא סיפור על הפרק של משינה )

crazy M

New member
אני בודקת..

את העניין בזה הרגע.. אני עוד אחזור אליך עם תשובה..

בול הסידרה

הידעתם שאת תילת הרוק הישראלי ניסו להתחיל סטודנטים אמרקאים ? משום מה הם נחלו כישלון ואז יש את המשך הסיפור . ממליץ בחום על הסידרה הזאת , היא משודרת הערוץ 33 במסגרת התוכנית נדודי שירה . אפשר לראות מה יש בתוכנית באתר http://www.pingooin.com/

crazy M

New member
הלו הלו הלו ../images/Emo9.gif

ב-ר-ו-ך ה-ב-א-!!
אני משחה לראות שהצטרפת לאחד הפורומים הכי טובים והכי אהובים.. ומקווה לראות אותך פה הרבה..
מקווה שתהנה פה איתנו..

גם אתמול שידרו אותו

או יותר נכון היו אמורים . אבל כשאני הלכתי לישון ב1 וחצי עדין היו שידורים מהכנסת .

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo29.gifברוך הבא../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

מקווה שתהנה פה, איתנו, בפורום של האחד והיחיד....

למעלה