סוף עונת התפוזים. עדכון שבועי.

סוף עונת התפוזים. עדכון שבועי.

סקרים
תוצאות הסקר הקודם
הגבר שלך פוזל למקומות אחרים, מה את עושה?
36.36% לוקחת אותו לשיחת `יחסינו לאן?`, גברים שונאים את זה, ככה שגם אם הוא לא באמת מתכוון לזה, הוא יפסיק.
22.73% עושה לו פרצופים כל הערב ולא מדברת איתו שבוע, או עד שהוא מגיש התנצלות בכתב.
אחוז קולות זהה, 22.73%, מעניקה לו טיפול אישי בשוק חשמלי. [ואני בעדן
]
13.64% נפרדות ממנו. [
אפילו אני לא נפרדת כל כך מהר מבחורים]
ורק 4.55%, שהם קול אחד, תכבס את הלבנים שלו עם כמות נדיבה של עמילן. סה"כ מצביעים: 22. ולסקר הבא שלנו
ילדים, ואת -
מה, השתגעתי??
כבר לא יכולה לחכות יותר להביא אחד או שניים. או אולי שלוש..
כשנגיע לגשר, נעבור אותו.
בטח! יצאתי כבר עם כמה.
מאירועי השבוע, לידע כללי
חיבוקון מפרסם את סיפורו החדש, 'מקלחת רטובה'. leper מפרסם את סיפורו החדש, 'קוד של סמוראי' [לינק מצורף בסוף ההודעה]. oren 2020 מעוניין לדעת איפה בנות אוהבות שמתחילים איתם. Lesbia פירסמה רשומה חדשה בבלוג שלה. ebony מפרסמת לבקשתי מאמר בנושא רפואה משלימה. מה שבתוך הקנקן הכין לנו מבחן למה נשים רוצות בדייט ראשון וקיבל תגובות דיי זהות. קופרניקוס מפרסם את סיפורו 'בליינד דייט עם אלוהים'. אור-לי, שידועה גם בכינויה 'הזהב הלבן', פירסמה את המילון לגבר המתחיל. Vdrums, הלא הוא תומר, טוען שנשים רוצות שתהליך הפריון יועבר מאגף המין היפה לאגף המין ה, אמממממ, שני
. itsjustsome1, זעזע את נשות הפורום ואפילו גבר אחד עם ה- dental dam. סקסרן הציב בפנינו כמה שאלות בנוגע לשרירים גבריים ואוננות וחרמנות נשית. evony הייתה בעלת השבוע של ראיונות מנ"ר ומעבירה את הכבוד היישר לזרועותיה החסונות של night mistress. מה שמזכיר לי, ש night mistress חזרה למחוזותינו השבוע. ברוכה השבה לה
. leper עוזב אותנו עם כמה מילים אחרונות לסיום. א ל ט ע מתלונן על אישתו המרוקאית. big mama 2 חוגגת יומולדת
. night mistress מפרסמת את רשימת שלושת הגברים שלה.
ברוכים הבאים
חופ שיה זאת ועוד ayaaa האיש והמיתוס InnerComa נטע666 מונטיפיורי מה שבתוך הקנקן טושטוש האחת דריו333 1LIRONOS4 סקסרן רוצה לדעת ש א ל ט ע כמו חדשה ניהיליסטית big mama 2 misty10x cuybheu jessy19 חזרה אלינו. zvc1 באם שכחתי מישהו/י, עימו/ה הסליחה, ועדיין, ברוכ/ה את/ה בבואך
.
חדשים
במאמרי הפורום - רפואה משלימה, באדיבות ebony הרמוניה, באדיבות הזהב הלבן לוח אירועים - ימי הולדת וסתם אירועים שחשובים לכם מוזמנים להצטרף לשם. קישורים - אוסף שאלות יומיות.
המלצת השבוע
פורום 'סיפורים מהחיים והמאינטרנט' [במקום שכתוב 736 בשורת הכותבת הפורום שלנו, להחליף ל-133 לפורום 'סיפורים'. פורום מדהים אם אלפי סיפורים וחוויות של אנשים ושתי מנהלות מקסימות
טיפ שבועי
נדדה שנתכם הלילה? שעה לפני השינה להדליק מבער בחדר ובתוכו מים כמובן ו-10 טיפות של שמן אתרי לבנדר. מרגיע ומשקיט את המחשבה. -באדיבות ebony-
דרושים
אני חוזרת על בקשות שבוע שעבר - הצעות לפינות חדשות הצעות למשחקים, מאמרים, מתנות, ומה לא לכבוד יום האהבה ובכלל. הצעות לסקרים חדשים יתקבלו בברכה. שבוע טוב לכולנו
יצירת קשר
דן צ אי מייל [email protected] מסנג'ר [email protected] סקארלט אוהארה אי מייל [email protected] מסנג'ר [email protected]

ebony

New member
../images/Emo9.gif

אחלה של סיכום לא הייתי יכולה לסכם את השבוע הזה יותר טוב איזה כייף שיש מנהלת כזאת

דוVשה

New member
פששששש גברררררררררררררררררררררררר

אחלה של סיכום עשית לי חשק לקרוא אותו יותר לעומק [נו עוד לא התקלחתי (ובנדוד אומר שצריך לסגור את הדוד כי הוא דולק המון זמן)] בכל מקרה, אתקלח לי ואתיישב לקרוא. יומטוב.

דנטל

New member
יששששששששש סקר

ובהחלט סקר שהיה לי מה לענות עליו. נו, התשובה שלי ידועה בכל מקרה.

למעלה