סוף עונה! FOX.

YaLdoNet 4 EveR

New member
סוף עונה! FOX.

ומהי הפרסומת ש~אתם~ הכי שונאים? (נ.ב אל תכתבו "אניטה תעני זאת אני", זאת פרסומת גאונית!)

Lorelai

New member
אניטה תעני זאת אני

לא יכולה לאאאא יכולה, זה מעצבן. באמת. אפילו בפרסומת שהיא מתחילה לרקוד, אני מעבירה לערוץ הערבי הזה. זה כל-כך הרבה יותר מעניין. כל הפרסומות של ESC, כולןןןןןןןן. אורביט DROPS. הלאומי השקעות הזה עם האיש המעצבן שמוציא קו מהידיים. AIG "צהריים לילדים, אושר גדול!" ווהההה היא משגעת אותי! סוף עונה, FOX- יווו זה חזר..
וכל הפרסומות האלה של ערוץ 2 עם החלון הזה.. זהו, נראה לי.

Sivush

New member
למה???

"צהריים לילדים, אושר גדול" אני אוהבת את הפרסומת הזאת... ואכן כל פרסומות ESC מעצבנות.

ofrikit

New member
חח אחלה פרסומת

חתיכת מטורפת!:) אני שונאת הממ... את כל הפרסומות הארוכות והמעפנות של ניו פארם או שוקולד או דברים לא מעניינים שכאלה.. או כל הפרסומות לחומרי ניקוי ומוצרי שיער במיוחדדד שהם עושים דיבוב בלעעעכס בקיצור כמעט כל פרסומת לומרות שיש תוכנית נחמדה של פרסומות מצחיקות בלילה לקונדומים וכאלה..:) או אהבתי למשל את הפרסמות לפוקס מן עם יעל בר-זהר ויהודה לוי שזה הולך בהפוכה כאילו:)

אני אהבתי את הפרסומות של יופלה

במיוחד זאת שם יופלה מוקצף איזה זקנים חמודיייייםםםם [אז אני אדופילית.. אז מה?
]

ofrikit

New member
וואייי נכון

במיוחד הסבא על הכובע האדום,הוא הכי חמוד חח:)

פנטילון

New member
גם אני היפי מטורף בגלל שאני לא רואה

טלויזיה? *מחכה לתגובה של "לא, אתה סתם הומו"*

שטרודל¿

New member
שמרית זה מצחיק שלא חשבת על זה

הפרסומת שרואים מוכניות נוסעות ואיש עומד על המדרכה לא עושה כלום, פתאום איש עוצר את המכונית שלו ליד המדרכה ויוצא וצועק (אני חושבת כי נתפס לו הגב) ואז האיש שעמד בא וצועק "אקלופוריס" אני חושבת שזה מה שהוא אמר וזה כזה מבהיל

R a a B

New member
אוקיי אני שונא...

את ג. יפית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כאילו מה?!?! "מה עדיף? העוגיה או הקצפת.. זאת תדעו בהמשך" תם תם תם יופי מעניין לי ת'אפיק צריך לסכול
בבולדוזרים את האשה הזאת.. נראה לי היא בת 100+, היא לא נראת ככה, אבל יש לה פרסומות מקום המדינה. עוד דבר אממממ... את הפרסומת של הריבה "סאן דלפור" יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק אממממ טוב לא קשור כל כך לשונא.. אבל אף פעם לא הבנתי פרסומות לבשמים.. זה תמיד יהיה בשחור לבן.. או בצבע רקע אחיד.. ותמיד יראו דברים שממממממממממממש לא קשורים לבושם.. ועשיתי מחקר וככככככככככככל הפרסומות ככה..

למעלה