../images/Emo58.gif
...הארי הסתכל עמוק אל תוך עיניו של סנייפ והתחנן "סנייפ, בבקשה". זיק ניצת באישונים של סנייפ. זיק מסוכן שהארי הבחין בו פעם אחת בעבר כשסנייפ תפס את הארי מביט אל זכרונותיו בהגיגית. סנייפ עצמו החזיק את שרביטו במאוזן מכוון הישר אל הארי פוטר ביד בוטחת, אבל לא עשה כלום בינתיים. מסביב להארי שכבו רון והרמיוני ששותקו על ידי סנייפ, לוצ'יוס מאלפוי חסר הכרה לאחר שהארי הטיל עליו קללת אימפנדיינטה שהעיפה את מאלפוי עד שפגע עם הראש בקיר, וכמובן פיבס שנע הלוך ושוב מבולבל בחדר בלי שהבין מה קורה מסביבו. סנייפ פתח את פיו והחל ולדבר: "אתה חושב שאתה חכם גדול? תדע לך שיש לי מרגלים בכל מקום. פיבס עצמו היה תחת קללת אימפריוס שהיטלתי עליו ולכן ההרס שביצע בהוגוורטס היה ביוזמתי. קריצ'ר סיפר לי על כל מה שקורה בהוגוורטס כיוון שלא אסרת את זה עליו. אני כלכלתי את צעדיי בתבונה ובקרוב אתמנה למנהל בית הספר לקוסמים במקום דמבלדור". סנייפ החל לאבד את שלוותו ועם כל מלה התחיל להניף את השרביט שלו מפזר ניצוצות לכל עבר כאילו להדגיש את דבריו: "מי עזר לך לנצח את וולדמורט? אני. מי גרם למשרד הקסמים להאמין בך ולשתף אותך בכל הסודות? אני! מי שאב ממך את הזכרונות האלה? אני!!! אמרתי לך לתרגל הלטת הכרה ולא הקשבת. תמיד היית תלמיד רע ועכשיו זה זמן התשלום!" הארי הרגיש רפוי כל כך וחסר כל התנגדות פשוט מלמל: "סנייפ, בבקשה, תהרוג אותי. אני לא רוצה לחיות כך... עדיף כבר המוות" עווית של בוז עלתה על פניו של סנייפ: "תמיד חשבת רק על עצמך. רק אני ואני ואני. אל תדאג, אתה תמות, אבל קודם יש לי 1000 עמודים למלא בספר הזה. אני מחוייב למה ש-matanlevi14 כתב בשרשור הזה. אל תחשוב רק על עצמך, צריך לחשוב גם על שאר הקוראים שמאמינים למה שהבטיחו להם. אנחנו עוד ניפגש, ביי" ועם המלה האחרונה סנייפ םשוט התאדה. הארי נשאר תוהה איך, לעזאזל, 1000 עמודים בספר השביעי לא יגרמו למדפים בחנויות הספרים להישבר ולהתמוטט.