סוף ספר 7 הארי ימות

2 Mיכל

New member
טוב אז לא יודעת../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אני מצפה שכסיפור ילדים הוא יסתיים ב"סוף טוב, הכל טוב" אבל הספר השישי באמת היה יותר אפל ורציני.

זה דיי ברור אבל...

אם הארי לא ימות, אז רולינג תצטרך להוציא עוד ספרים על המשך חייו. ולא נראה לי שרולינג תסיים את הסידרה בצורה כזאת שכולם שמחים על מותו של וולדמורט, והארי שמח וטוב לב ומתכונן לחתונה שלו עם ג`יני וכו`. אלא זה חייב להיגמר בלי המשך (מבחינת הארי), ולכן מאוד סביר שהוא ימות. כי אם כל הכבוד הוא יהיה בן 17 ומספיק הוא שרד בכל שנות חייו,בסופו של דבר שאם דמבלדור ו-וולדמורט מתו אז כ"ש הארי. תסכימי איתי,מה זה לא נראה לך הגיוני?!

גם אם הארי ישאר בחיים

(ורוב הסיכויים שהוא ישאר בחיים), רולינג לא חייבת להוציא עוד ספרים עליו. הסידרה עוסקת בהארי פוטר במשך שבע שנותיו בהוגוורטס ומלחמתו עם הלורד וולדמורט...אין עוד סיבה שהיא תמשיך ת'סידרה, זה גם מה שהיא אמרה

mjlk

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק. אם היא מסיימת את הסדרה הארי פוטר, לא אומר שהארי פוטר (הדמות) חייבת למות. אלא העלילה נגמרת. אין יותר מלחמה עם וולדמורט. כל הספר מדבר על המסע, על ההרפתקאות של הארי כנגד וולדמורט. אם בשביעי הוא ינצח את וולדי, רולינג לא תהיה חייבת להוציא ספר 8, שבו היא תספר איך הארי מגדל את הילדה שלו, או איך הוא בוחר באיזה גלימה הוא ילך לעבודתו במשרד הקסמים כהילאי. אחרי שהעלילה מסתיימת אין צורך בעוד ספר. והעלילה מסתיימת בספר השביעי. היא יכולה להסתיים בכך ש - הארי יחיה וולדי ימות וולדי יחיה והארי ימות או ששניהם ימוותו.

קרוקשנס

New member
../images/Emo46.gifאוףףף.. זה יותר מדי עצוב!!../images/Emo10.gif

אבל בסוף הוא ימות.. איזה מטומטמת שהיא הרגה את סיריוס!!! כלבה..

../images/Emo58.gif

...הארי הסתכל עמוק אל תוך עיניו של סנייפ והתחנן "סנייפ, בבקשה". זיק ניצת באישונים של סנייפ. זיק מסוכן שהארי הבחין בו פעם אחת בעבר כשסנייפ תפס את הארי מביט אל זכרונותיו בהגיגית. סנייפ עצמו החזיק את שרביטו במאוזן מכוון הישר אל הארי פוטר ביד בוטחת, אבל לא עשה כלום בינתיים. מסביב להארי שכבו רון והרמיוני ששותקו על ידי סנייפ, לוצ'יוס מאלפוי חסר הכרה לאחר שהארי הטיל עליו קללת אימפנדיינטה שהעיפה את מאלפוי עד שפגע עם הראש בקיר, וכמובן פיבס שנע הלוך ושוב מבולבל בחדר בלי שהבין מה קורה מסביבו. סנייפ פתח את פיו והחל ולדבר: "אתה חושב שאתה חכם גדול? תדע לך שיש לי מרגלים בכל מקום. פיבס עצמו היה תחת קללת אימפריוס שהיטלתי עליו ולכן ההרס שביצע בהוגוורטס היה ביוזמתי. קריצ'ר סיפר לי על כל מה שקורה בהוגוורטס כיוון שלא אסרת את זה עליו. אני כלכלתי את צעדיי בתבונה ובקרוב אתמנה למנהל בית הספר לקוסמים במקום דמבלדור". סנייפ החל לאבד את שלוותו ועם כל מלה התחיל להניף את השרביט שלו מפזר ניצוצות לכל עבר כאילו להדגיש את דבריו: "מי עזר לך לנצח את וולדמורט? אני. מי גרם למשרד הקסמים להאמין בך ולשתף אותך בכל הסודות? אני! מי שאב ממך את הזכרונות האלה? אני!!! אמרתי לך לתרגל הלטת הכרה ולא הקשבת. תמיד היית תלמיד רע ועכשיו זה זמן התשלום!" הארי הרגיש רפוי כל כך וחסר כל התנגדות פשוט מלמל: "סנייפ, בבקשה, תהרוג אותי. אני לא רוצה לחיות כך... עדיף כבר המוות" עווית של בוז עלתה על פניו של סנייפ: "תמיד חשבת רק על עצמך. רק אני ואני ואני. אל תדאג, אתה תמות, אבל קודם יש לי 1000 עמודים למלא בספר הזה. אני מחוייב למה ש-matanlevi14 כתב בשרשור הזה. אל תחשוב רק על עצמך, צריך לחשוב גם על שאר הקוראים שמאמינים למה שהבטיחו להם. אנחנו עוד ניפגש, ביי" ועם המלה האחרונה סנייפ םשוט התאדה. הארי נשאר תוהה איך, לעזאזל, 1000 עמודים בספר השביעי לא יגרמו למדפים בחנויות הספרים להישבר ולהתמוטט.

E u r o s t a r

New member
עזבו את זה שהוא אמר שהארי ימות

הוא אמר משו שבאמת אנחנו רוצים שיקרה הספר יותר מ1000 עמודים
אני אישית מעדיף 4000 אבל שיהיה

ואני מעדיף...

שזה לא ייגמר לעולם. שהספר יהיה ארוווווווווווווווווך, מאוווווווווווווווווד.

2 Mיכל

New member
לפי התכנונים של רולינג../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הוא אמור להיות קצר.

mjlk

New member
לדעתי../images/Emo118.gif

הפרק השביעי יהיה בנוי מ-כ"א כרכים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה