סוף סוף

yohaim2

New member
אני מתנצל,ידידי

חשבתי שאתה איזה אחד,שסתם ממליץ כי הוא שמע שזה טוב,או יותר נכון הניח שזה טוב. אם הייתי יודע שהמצב אחרת,לא הייתי מגיב כך. באמת סליחה.

שטויות הכל בגדר הדיון בנושאים בפורום...

ידע וניסיון של אחרים אף פעם לא מזיק...

אכן אבל...

כשאני ארצה לצאת מגוש דן זו תהיה בעיה, לנסוע בכביש 4 לכיוון רעננה על 50 סמ"ק יכולה להיות חוויה לא נעימה... אני גם מעדיפה משהו שלא יקרטע לי בעליות וכדומה- 125 נשמע לי ממש טוב... לא יותר מידי ומספיק כדי לנסוע גם קצת יותר מת"א. תודה לכם!!!

OPM123

New member
יש לי 50 סמ"ק ו..

נסעתי כמה פעמים כבר על כביש 4 לרעננה לפארק אחוזה.. כל עוד את לא על פול גז, הנסיעה עוברת די בסדר. כמובן שזה לא הכי נעים, אבל אם החיסכון הוא האלמנט החשוב, אז מתפשרים... ההבדל במחירים בין 50 ל125 הוא לא גבוה, ההבדל הגדול הוא בביטוח. שאת באמת צריכה לחשוב איך תתחילי לשלם אותו. אני אומר אם אין לך כסף, לכי על 50 כמו טייפון או אחר שחזק, אם את מצליחה לגרד עוד 1500 שקל בשנה על ביטוח אז עדיף 125.

קריעה

זה נראה לי שוחק לגמרי- זה לא כלי שאמור לעשות נסיעות כאלה (פשוט יש לי הרבה נסיון עם היתקעויות עם כלי רכב שונים)... נראה לי שאני אשקיע עוד 1500 (איזו שחיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ל125...

לאוס

New member
50 סמ"ק לכביש 4?

מהנסיון שיש לי בנסיעות כאלה (רעננה-רמת אפעל), על טייפון 50 סמ"ק שור-שועל-בן-זונה, אני ממש לא מציע אותו ושכמותו כאופציה. עדיין חלש מדי, לא מהיר דיו ובעיקר פשוט לא מתאים לכביש מהיר למרחק כזה (ותאמיני לי שזה נראה הרבה יותר ארוך על קטנוע 50). לא שווה את החיסכון ומה גם שעוד תקופת זמן כשתנסי למכור 50 סמ"ק, תהיי בבעיה קלה. כפי שאמר מר"ן קליינשטיין: קחי לך תפוחים ותמרים (ואיזה דיוק או משהו), המתיקי את יומך. בעיקרון, זה מדאורייתא.

למעלה