סוף סוף

סוף סוף

איזה יום סבבה היה לי!!! חזרתי מהבית ספר בסקייט בלי שיעורים בלי כלום וכל היום סקייט!!! עשיתי כימעט את כל מה שאני יודע!!! מלא תרגילים פרימו... אולד סקול... הארד פליפ 360 פליפ פצצות וגם כמה דאבל פליפים מלא סליידים וגריינדים על הבוקס שלי ושל חבר שלי!! אבל עכשיו בערב שאני חוזר מהנסיע מת ורועד בל השרירים אני בא לסלייד מביא: קיק פליפ לבק סייד 50-50 ל שוואט 360 ונוחת!!!! מה יש להגיד מלך!!! לא האמנתי לעצמי אחרי שעשיתי את זה... יום מלך

C0D3

New member
סתם שתבין שאם אתה היית עושה..

את התרגיל הזה צ´אד מוסקה היה מאבד תספונסרים כי כולם היו קופצים עליך אז מה הקטעעעעעעעעע יאללה למה לשקר ?!?!?!?!? מה מה כדי שיחשבו שאתה עושה ?! אין שווווווווום סיכוי !

אחי אתה הומו

אני עשיתי את זה!!!! לא מאמין??? אל תאמין לא אכפת לי אבל רק שתדע אני נוסע שנתיים ותאמין לי זה מספיק כדי לעשות את זה ועוד הרבה יותר דברים קשים.... 360 פליפ אני עושה אבל זה יותר קשה ממה שעשיתי והארד פליפ זה קל

Ultra-Skater

New member
וואלה סחטיין... (אני דווקה מאמין)

נשמע כמו איזה קומבו בטוני הוק המשחק :) בא בפליפ לגריינד ואז עוד יורד ממנו ב 360 !!! וואוו ככה זה יש פוקסים וימים של מלכים (ויש גם ימי דודה ובעסה שכלום לא מצליח והכל מסריח...) גם אני התלהבתי מעצמי אחושרמוטה בפעם הראשונה שנחתתי הילפליפ וכשקפצתי מעל איזה 50 ס"מ ולאחרונה עשיתי גם 460 שובאיט בכלל נכנסתי לשוק... :) איזה צחוקים פה במגדל העמק :) פתאום יש איזה חבורה של איזה 5 ילדים חדשים שהתחילו לנסוע על סקייט (ואף אחד לא יודע כלום, איזה 2 הצליחו לפני כמה ימים אולי ראשון שלהם) אקיצר אני הכי מקצוען פה הם כולם מזה מתלהבים ממני, כאילו אני איזה זיין דוגמניות או משהו :) ... אבל קטעים

שאלה

שלום אני חדש פה תגידו אף פעם לא הבנתי איך אומרים primo אוfrimo ומה זה פרימו בכלל?

TIS

New member
לפי חוקי העברית

צריך להגיד פרימו עם פ דגושה. משמע - PRIMO נראה לי שבאמת ככה אומרים. ככה לפחות אני אומר. פרימו זה שהסקט עומד על הצד. שהקרש מאונך לרצפה. לעוד הסברים פנה אלי באיי סי קיו 132702243

מישהו פה דיבר על פרימו רוצים קומבו?

אני עומד על הסקייט רגיל... ואז קופץ לפרימו.... עושה עוד חצי פליפ לעוד פרימו... (זה היה החלק הקל) עכשיו אני עושה ווריאל קיק פליפ (מפרימו) ונוחת בפרימו!!!!(לא תמיד) עם אני לא נוחת בפרימו אני נוחת רגיל אם אני נוחת בפרימו אני עושה פרימו 360 פליפ נוחת רגיל ושמח עד השמיים רודני או לא רודני מי שלא מאמין שימות ולפני זה שישאל את רודני(איתי) כי הוא ראה את זה רק בסוף אחרי הווריאל פליפ לפרימו עשיתי רק עוד ווריאל פליפ ולא 360... תגובות!!!!!!

Wantad

New member
שאלה והבהרה חשובה (זה SHLUMP)

כשאתם אומרים וריאל קיק פליפ הכוונה שלכם היא ל360 פליפ רק 180? כי אם כן אז זה שאביט פליפ וריאל קיק פליפ] זה FS שאביט פליפ

The_ScorpioN

New member
אני מאמין לך...

כל הכבוד..

אחים שלי יש לי שאלה חשובה!!!

יש לי את התרגיל עם הפרימו מצולם!!!!! יש בעייה אחת אני מטומטם בעינייני מחשב אז שאני מעביר מהמצלמה למחשב אז זה כזה עושה הפרעות כאלה כמו שלג אבל טיפה ...זה מעצבן אבל עדיין רועים ויש איכות מעולה אז כן לעלות או לא???

dopey_wizard

New member
תגובות../images/Emo66.gif

1) אני מאמין, גם אני עושה אחלה דברים וששאלו שאלה ועניתי את מה שאני עושה אף אחד כמעט לא האמין לי, הם חושבים שאם הם לא עושים את זה אז אנחנו גם לא יכולים... 2) תשלח את זה , דחוף! 3) אניט חייב להגיד שאתה טוב... , יותר ממני, ואני נוסע שנתיים וקצת... כול הכבוד! ---> דוד

יש לי טיפה בעייה לעלות את זה למחשב

אז קודם כל אני ישלח איזה סרטון קצר ואז תגידו לי אם שווה לי להעלות את הסירטון השני סבבה???

למעלה