סוף סוף !!!!

superaroma2

New member
סוף סוף !!!!

ראם נחסם לשמחת הרבה מאוד אנשים כאן. הסיבה לחסימה מוצדקת לחלוטין, אני יכול להגיד שלהרבה מאוד אנשים כאן נמאס מהשידורים הלא הולמים שלו במבוגרים. יש תכנים שלא מתאימים למבוגרים. הוא לקח מישהי סבבה לגמרי שהייתה מוכנה לזרום ופשוט שידר איתה כמה ימים ברצף בלי לעשות כלום !!!! וכל זה במבוגרים. אני מקווה שהחסימה היא לצמיתות. לדעתי מותר לתת לראם לשדר בשידורים הרגילים אם הוא יתנצל אבל בשידורי המבוגרים אסור לתת לו לשדר אף פעם.

bllog masterit

New member
חחחחחחחח

מי ניחסם מה ניחסם חחחחחחחחחחחחחחחחח גם אם הוא ניחסם במחשב שלו יש לו עוד מיליון אנשים שהוא יכול לשדר מהם חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואנה

אתה בן אדם ממש חולה נפש אין לי יותר מזה להגיד אני לא מבינה רק איך לא חוסמים אותך. מרוב שאתה דפוק אנשים כבר לא יודעים אם אתה רציני או צוחק אבל הוא רציני לגמרי יש לו קצת שריטה-אברבאנל דחוףףףף

חביבי

תבין כמה דברים- 1) במבוגרים מותר לשדר בדיוק כמו ברגיל, אין שם שום חובה לעשות מה שאתה תרצה. 2) לדיבורים על המבוגרים יש לך את הפורום של המבוגרים, אל תגרור הכל לפה. 3) אתה זה הרבה אנשים? אתה אדם אחד, זה שאתה עם מליון ניקים לא אומר כלום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרוע הוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפוז ראיתם מה אתם גורמים אנשים התחרפנו פה

סופר..מי עף פה מכל חדר? חחחחחחחחחחח

זה יותר גרוע מלהחסם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קיקים אתה אוכל הא? עם הקדשות גם לא סתם.. חולה עליך! ואל תדאג לראם...גם אם חסמו אותו זה לא יישאר הרבה זמן ואתה.. אתה צריך לחפש כבר כינוי אחר כי אתה לא יכול להיות בשום בלוג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי נחסם???

איזה חסימהה?? מה יש לכם?? אני בבלוגים.. כמו מלך.. ארומהה??? אתה חסום ל100 יוםםםם מסכןןןןןןן והכל בגלל ראםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחח בוא כפרה אני בבלוגים אתה יכול לבוא לראות.. מואההההההההההההההההההההההההה ד"ש לאייל = ארור:)

ראם נו די לשרוף אותו

תנסר במקום.

ארזזז1

New member
כנס כנס סופר ארומה

עכשיו צא:p יופי חייל טוב תגידי לי זה סניף חדש של ארומה שיש בו סופר מזה הניק הזה יחובב אגזוזים לך שם רחוק >>> מהר אבל GOOOOOOO יממתק

למעלה