סוף סוף!!

Reilak

New member
סוף סוף!!

פתחו פורום ליצירת משחקי מחשב... אולי זה יתן לי אמביציה להתחיל לתכנת וללמוד פלאש... שמח מאוד על הפורום ומקווה להשתלב פה! אגב יש מישהו שרוצה לעבוד איתי על משחק או משהו, כי אני בזמני החופשי גם מעצב משחקי לוח...

De-Panther

New member
יש לך רעיון למשחק..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לוח קליל כלשהו?? שלא יהיה משהו מורכב מידיי

Brusi

New member
איזה משחקי לוח עיצבת?

זה מעניין אותי... יש לך משהו שאתה יכול להציג בפורום?

Reilak

New member
אמממממממממ

אני עובד כרגע על כמה משחקי לוח... לכמה מהם בניתי פרוטוטייפ (בשביל בדיקות או טסטינג אם תרצו ^_^)... אני אוכל להציג את התמונות שלהם פה... משחק לוח שהמרתי למחשב עדיין לא עשיתי, למרות שאחד המשחקים שאני עובד עליו עכשיו מסתמן יותר כאילו מקומו במחשב ולא בקופסא. אם אתה מתכנן להמיר משחק לוח כל שהוא למחשב, החלק הקל הוא לעצב את הממשק החלק הקשה הוא לבנות AI למשחקים.

Brusi

New member
צודק.. אבל אני אומר אחרת:

החלק הקל הוא לעצב את הממשק החלק הקשה הוא לעשות שיהיה אפשר לשחק אותו באינטרנט

De-Panther

New member
לדעתי יותר קל לעשות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משחק מרובה משתתפים(לרשת וכאלה) מאשר לדאוג לAI למשל במשחק הקווידיץ' שהכנתי אין שום AI... הוא מיועד רק למשחקי רשת...

יובלי א

New member
משחק לוח

לי היה רעיון למשחק לוח - שהוא, בעקרון, נסיון ליישם את הז'אנר של משחקי אסטרטגיה, כמו C&C וRed Alert וכאלה, על לוח. כמובן שזה לא יהיה Real Time, כמו משחקי המחשב, אלא בתורות, אבל הרעיון הוא משחק עם איסוף משאבים ושימוש בהם לבניית חיילים וכלי מלחמה וכו'. משחק לוח מעולה שהצליח ליישם את הרעיון של משאבים הוא Settlers of Katan, למי שמכיר... התחלתי לבנות אבטיפוס שלו, והיו לי עוד כמה רעיונות נוספים (די חדשניים) בשבילו שלא אחשוף כאן. אחד הדברים שאני מחפש גם כרגע, זה שם טוב למשאב הראשי שלו. הרעיון הכי טוב בינתיים הוא של חבר שלי שהציע: קרוניום (המשחק הוא באווירה עתידנית, ומתנהל על כוכב מרוחק...) - יובל

למעלה