סוף סוף

bluesweet

New member
סוף סוף

הגיעה העונה האחרונה של אנגל בסטאר וורלד.ייייייייייייש. ואני מדבר על הפרקים מאז שפרד הופכת לאלה הקדומה... ועכשיו אני צריך עזרה... אני רציתי לדעת מה קרה לצבא שלה? ואיך זה שווסלי הולך לעזור לה? ולכל מי שאומר שאני צריך לראות בשביל לדעת,לא בטוח שאני יוכל לראות אז בבקשה עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש לכווווולם :) :) :)

nick at noon

New member
ספויילר לעונה 5 של אנג'ל ../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהוא התכוון לתת לך קישור. הוא בעיקר רצה להבהיר שכתבת ספויילר. הרבה אנשים כאן עדיין לא ראו את הפרק של עונה 5 שבו פרד הופכת לאיליריה. המקדש שלה והצבא שלה נהרסו. לא נראה לי שנאמר על ידי מי אבל אני משער שW&H עשו את זה. ווסלי עוזר לה מכמה סיבות: הוא לא יודע איך להרוג אותה ואם הוא יעזור לה אז לפחות היא מבטיחה לא להרוג אנשים. דבר שני פשוט בגלל שהיא נראית כמו פרד. זה היה פרק מעולה היום. כל מילה של איליריה ראויה לציטוט אבל כשהיא חזרה על המשפט האחרון של פרד זה היה נוראי, המבט על הפרצוף של ווסלי היה מעולה.

bluesweet

New member
אין ויכוח

הפרק היה מעולה והיא כמו תמיד משחקת מדהים.בכל אופן ידוע לך מה קורה מהמשך בגדול?????

nick at noon

New member
ספויילר לעונה 5 של אנג'ל ../images/Emo58.gif

באמת באמת כדאי פשוט לראות את זה. אתה יכול עכשיו לראות את זה בסטאר, אתה יכול לראות את זה בערוץ 3 ובטח בשניהם עוד יהיו שידורים חוזרים. אם אתה מתעקש אז לפחות במקום לקבל הסברים קצרים תחפש באינטרנט סיכומים על הפרקים שנותרו והנה קישור למקום שיש בו סיכומים טובים

bluesweet

New member
תודה על הקישור אבל...

אני יודע שיש ספויילרים בעברית אתה יכול להביא לי את הכתובת? ואני יודע שעדיף לראות אבל אין לי איך ומתי

ProphecyGirl

New member
כל כך הרבה הכנות

להקליט את הפרק שלו ייחלתי כל כך הרבה זמן ושכחתי להגיד לאמא ללחוץ על הרקורד בזמן! טיול אזרחות ארור! עכשיו אאלץ לחכות לערוץ 3 כדי לראות את הפרק הגאוני הזה שוב. אליריה...

למעלה