תגידי אם היה לך הארלי היית צובעת אותו בוורוד? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
א א פרח New member 18/12/05 #23 תגידי אם היה לך הארלי היית צובעת אותו בוורוד? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ט טעמי מאמי New member 18/12/05 #26 אין מצב בחיים... שיהיה לי הארלי נו די, סתם התלוצצתי עם הקוביות והמנומר, אני לגמרי ההיפך, שונאת שמתנדנדים דברים על המראה ...
אין מצב בחיים... שיהיה לי הארלי נו די, סתם התלוצצתי עם הקוביות והמנומר, אני לגמרי ההיפך, שונאת שמתנדנדים דברים על המראה ...
T TopSound New member 18/12/05 #34 ../images/Emo41.gif הארלי ורוד ../images/Emo41.gif מי אמר אני ולא קיבל?
G GAL426 New member 18/12/05 #10 לא הבנתי,סוריי מה זה "הסכימה להפתח ולהתחבר אליי סופית" שו? להתחבר לאן? שנה וחצי לקח לך להשכיב ת'בחורה ואתה מבסוט?? שאלוהים יעזור.....
לא הבנתי,סוריי מה זה "הסכימה להפתח ולהתחבר אליי סופית" שו? להתחבר לאן? שנה וחצי לקח לך להשכיב ת'בחורה ואתה מבסוט?? שאלוהים יעזור.....
G GAL426 New member 18/12/05 #14 אולי לנשים בישראל אין רצונות אבל בעולם מקובל מאוד שבנות חרמניות, פה התרגלנו לשיטה הישראלית שהכל הולך קשה,בכוח,בזיעה,בתיכמונים, גם סקס כנראה..........
אולי לנשים בישראל אין רצונות אבל בעולם מקובל מאוד שבנות חרמניות, פה התרגלנו לשיטה הישראלית שהכל הולך קשה,בכוח,בזיעה,בתיכמונים, גם סקס כנראה..........
נ נוני הקטנטנה New member 19/12/05 #37 מוזר... אצלי זה ההפך עם החבר הנוכחי לי יש הרבה הרבה יותר רצון ממנו....