סוף סוף

Zoharrr

New member
היי

מותק יש כבר פורום שפועל משו כמו 4 שנים... רק לא פה בהייד פארק.את הראשון מיסטר רון הופמן פתח והלהקה גולשים שם וכותבים כל הזמן. זה פורום חמוד וחדש בתפוז שאני מקווה שיגדל ויהיה שווה כמו ההוא בהייד פארק!

dsol

New member
הוא יגדל אין מה לדאוג

ונדאג (ננסה בכל מקרה) שהלהקה תבוא לכתוב גם פה מידי פעם

סינטטית

New member
אם הם יבוא לפה ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

זה יהיה כזה בתור "אירוח" זה הקטע, שם בפורום הם לא מתארחים הם רושמים קבוע [לא בתדירות גבוהה אבל זה לא שמודיעים "יש אירוח עם הופמן" והוא בא..הם רושמים שבא להם]

dsol

New member
לו דווקא !

אפשרי לבקש מהם שיגיבו פה כמו שהם מגיבים בהיידפארק אנחנו מעריצים כמו שבהיידפארק מעריצים אני חושב שמגיע גם לנו דבר כזה ולא רק בתור אירוח בזמנם החופשי להיכנס מידי פעם ולהגיב יש הרבה אמנים שעושים זת זה גם פה בתפוז

סינטטית

New member
אנלא חושבת שזה יהיה ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

לפי איך שאני מכירה אותם... אבל תנסו לי לא אכפת שרצינו לעבור לתפוז פעם הלהקה דווקא היו נגד

dsol

New member
כי זה להעביר

אני רק רוצה שהם יכתבו בו שעוד פורום מעריצים של הלהקה לא כפורום רישמי או להתחרות בהיידפארק

mayan d11

New member
צודק ../images/Emo179.gif

בשבילהם זה גם יותר חשיפה יש מלא אנשים כאן בתפוז קבועים שאוהבים את הפורומים כאן הייד פארק זה סתם פורומים

Tinkerblack

New member
ניסיתיכלכ ך הרבה פעמים להירשם

לפורום בהיידפארק וזה לא נותן לי אף פעם לאהירשם כשם משתמש שם אפילו אור ניסתה לעזור לי וכלום לא הצליח זה כל כך עיצבן אותי

סינטטית

New member
האעעעעע זו את?! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

חשבתי שיר אחרת!!! מה המצב מותק? שמעי זה היה בעיה זמנית בהיידפארק, אם את רוצה אפשר לרשום אותך עכשיו :]

Zoharrr

New member
כמה דברים:

דבר ראשון הייד פארק היה חרא עד שהעבירו אותו בעלות ועכשיו אני מתה על האתר הזה. דבר שני, אולי חרא אתר אבל זה עדיין הפורום הרשמי שהופמן פתח בעצמו. דבר שלישי המעריצים זה קצת שונה כי המוווווווווון מהם מכירים את הלהקה כבר שנים,וחלק מהם כבר חברים של הלהקה ממש...אני לא אומרים שפה יש מעריצים פחות טובים פשוט שמה אנחנו כבר חברים דיי טובים שלהם. ואור צודקת הלהקה היתה נגד המעבר לתפוז...

סינטטית

New member
היא צודקת ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

בהיידפארק זה כבר משפחה קטנה :] ובאמת גם הלהקה איתנו והם אחלה והכל... מי שבא לו מוזמן גם לשם :]

סינטטית

New member
הם לא רוצים ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אני לא יודעת למה, הציעו לנו גם מערכת פורומים , בחינם והלהקה לא רצו

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif הם לא כאלה ...

אולי פשוט הם לא רצו לעזוב את המקום שממנו הכל התחיל. יש להם הרבה חוויות בפורום ההוא.

סינטטית

New member
"כאלה" מה?! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אין פה שום קטע של "כאלה" תלוי למה התכוונת פשוט כל ההיסטוריה של הפורום בהיידפארק גמני האמת לא רציתי לעבור משם...

shiran172

New member
=\

לדעתי הם צריכים לשמוח ולהתגאות שרוצים לפתוח להם עוד פורום ולא להתנגד ומה יקרה אם הם יגיבו פה מדי פעם בעיקרון אין להם שום בעיה לעשות את זה אז אנלא מבינה מה הקטע

סינטטית

New member
הממ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

זה לא שהם לא שמחים מזה, להיפך, זה כן מחמיא להם ואני בטוחה בזה [לא יצא לי לדבר איתם על זה, אבל אולי בהופעה הקרובה, אם אני לא אשכח] בקטע של "להגיב מידי פעם" אמרתי, אפשר לנסות לבקש מהם לדעתי האישית אני לא חושבת שהם יבואו. בפורום בהיידפארק הם גם לא כותבים כ"כ הרבה, אז לא נראה לי שגם פה הם יכתבו. את לא צריכה להגיד "מה הקטע" ולחשוב שהם "סנובים" בגלל זה, כי סנובים זה הדבר האחרון שהם. זה פשוט הקטע שהיידפארק הוא הפורום הרשמי, שהופמן בעצמו פתח [עוד לפני שהם התפרסמו בכלל], ושם הם מעדיפים. זהו...לא צריך לעשות סיפור.

למעלה