סוף סוף!

סוף סוף!

אחרי חודשיים של אי צפייה ביפים והאמיצים (גם נבחרת הזהב לא מעניינת אותי וגם אני עובד בחופש...) חוזרים סוף סוף לפרקים הרגילים! מישהו יכול לרענן קצת? היה משהו עם הקטור וסאמי נכון? חחחח, לא אבל ברצינות אני אשמח לקבל איזה רענון קצר לפני הפרק הראשון..

S c a r l e t t

New member
מה שאני זוכרת...

הקטור וסאמי הגיעו ליום ההולדת של קייטלין לספר לה שאמא חיה- וזאת סמנתה תורן מונה לנשיא (או משהו כזה...) עם תמיכתה של דרלה המקסימה
וחוץ מזה...לא זוכרת עוד משהו...אתה יודע ניק, רידג' וברוק ושטויות כאלה

ani88

New member
יש לך זיכרון טוב מאוד../images/Emo8.gif

ג'קי ודיקן מתעסקים בבדיקת האבהות ברוק מנסה להתלה מהחתונה שלה עם ניק ורידג' מנסה לשכנע אותה לא להתחתן איתו קייטלין יוצאת עם תומס (אם אפשר לקרוא לזה כך)

ani88

New member
וזה מה שיקרה מחר (פרק חדש)

אריק עורך מסיבת עיתונאים ומכריז על מעמדו החדש של תורן בחברה. הוא גם מציג את דרלה כארוסתו. מייגן דוחקת ברידג' להיכנס למסיבת העיתונאים, והוא אומר כי אינו רוצה למשוך תשומת לב, משום שזוהי החגיגה של תורן. הוא חומק לתוך האולם, אך אחד העיתונאים רואה אותו ופונה אליו בשאלות. אריק מספר שרידג' חוזר לחברה. רידג' מוצא את עצמו במרכז ההתעניינות, כשתורן צופה מן הצד. פריסילה עוזבת את העיר ומשאירה לסמנתה מכתב, שבו היא כותבת כי היא מאחלת לה אושר ויחסים כנים עם קייטלין. היא גם מזכירה לה שהיא אוהבת אותה. הקטור מגלה לקייטלין ששיקר לה במשך כל השנים, וכי אמה בחיים. היא המומה כשהוא מגלה לה שאמה היא סמנתה.

למעלה