סוף סוף!!!

סוף סוף!!!

חברה, אני מתרגשת!!! סוף סוף הקלטתי את הסינגל הראשון שלי! אמנם עכשיו זה עוד סקיצה וצריך לעבוד על זה אבל אני כל כך אוהבת את זה!!! איך אני שמחה!!! סוף סוף אני עושה משהו עם הדפים ששהו על המדף והופכת אותם לשירים שירים עם עיבוד והכל...! ובנימה אופטימית זו אני מסיימת. תאחלו לי בהצלחה :)

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני שמח שיש לנו זמרת בפורום! זה ממש מגניב שהולך לך ואת מתקדמת!!

anabar

New member
וואו!!!! את ממש מגשימה את החלום שלי

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך עשית את זה? לאן פנית? מה? מתי? אני ממש מתרגשת בשבילך! איזה כיף לך!!!!!!!!!!! הלוואי עלי!

תודה לשניכם :))

איך עשיתי? המליצו לי על אחד שמעבד שירים ומקליט אותם והכל, והתברר שהוא באמת מוצלח מאד וממש ממש מוכשר, והתוצאה שיצאה עד עכשיו (שהיא רק תוצאה ראשונית- יש עוד המממון מה לעבוד) היא פשוט מעולה....פשוט יצא לי בדיוק מה שרציתי- שיר גלגל"צי כזה... פשוט יש לי מלא שירים שאני כותבת ומלחינה, הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודעת לנגן אז המוזיקה היא רק של המילים, לכן הוא היה צריך למצוא לי את האקורדים- ומשם העבודה כבר היתה על המחשב (השתמשנו בהפקה של "מידי")- שזה יוצא פשוט מעולה- זה פשוט לא נורמלי מה שאפשר לעשות עם מחשב בימינו :) ואם גם את כל כך רוצה להליק שיר אז אני לא ממש רואה מה הבעיה- אם את כותבת ומלחינה שירים אז תלכי למעבד שיקליט אותך...זה אמנם עולה הרבה כסף...אבל זה שווה אם זה החלום שלך :) והתוצאה תעשה אותך מאושרת מתמידדדד!

anabar

New member
אוקי, אז עכשיו יש לך שיר, אבל איך

את מתכוונת להמשיך מכאן? איך תפרסמי אותו? איך הוא יגיע לרדיו?

כאן צריך להפעיל מרפקים...

כמובן שאני אדחוף אותו לכל מקום אפשרי... למזלי יש לי קשרים לרדיו ירושלים ולדידי הררי...אני מניחה שזה יכול לעזור... חוץ מזה, אני אצטרך להתחיל לדחוף, לשלוח, לפעול... לדעתי זה שיר עם פוטנציאל ענק ולא סתם זבלה שמישהו החליט להקליט לכיף...לכן אני חושבת שבתור התחלה זה יכול להיות נהדר :) והכי חשוב- יש לי אמונה מלאה בעצמי ולאן שזה יגיע...למזלי היא לא מבוססת על אפס...יש לי מאיפה להתחיל. אני חושבת שזה יצליח...וכמובן שהאופטימיות לא מזיקה :)

N i c o l e

New member
מה אני יכולה לספר....

המממ...זה שיר פופ בלדה כזה...שיר אהבה כמובן (בלדה...). ושוב- כמו שכבר אמרתי- מאד התאמצתי שזה יצא שיר גלגל"צ כזה, מצד אחד שאנשים יהנו לשמוע ושיהיה קליט ומצד שני גם מרגש... אני מרוצה מהתוצאה בינתיים...

R O O L Y

New member
וואי איזה כיף!!!

המון המון בהצלחה

N i c o l e

New member
יש גם סיכוי שאני אפרסם את השיר עם

המוזיקה והכל... אבל לא עכשיו...אני אחכה לזכויות יוצרים וכל השאר...

למעלה