סוף סוף!

סוף סוף!

אתמול הלכתי בערב לבדוק מה שלום הביצים של הפיתוני שטיח גינאה החדשה ולשמחתי גיליתי שבזמן שאני צופה בביצים באחת מהן נעשה חריץ ונוזל התחיל לצאת ממנו! גם את זה צילמתי. הביצים הוטלו ב28.5 והתחילו לבקוע ב31.7 64 ימים לקח להן, לא מעט אבל נראה שהתוצאות יהיו שוות. הטמ"פ באינקובטור נעה סביב ה29-30 מעלות והלחות באזור ה95%. אפשר לראות שאת הביצים הדגרתי על כלי שבתוכו יש רשת פלסטיק ומתחתיה 1 ס"מ של מים. אשמח לשאלות. עם כל הכבוד לקטנים התמונה הראשונה שייכת לזאת שעשתה את עיקר העבודה, האמא ולא האינקובטור כמו שאולי חשבתם...

GUYLI9

New member
אפשר כבר להגיד מזל טוב?

אני מקווה שיצאו לך נחשים חמודים ויפים. שאלה: גם לנחשים המין נקבע לפי הטמפרטורה? ואם כן אז יצאו זכרים או נקבות?

שכחתי לציין

כמה ימים לפני בקיעה ביצים של נחשים (אני חושב שכמעט תמיד) מקבלות קמטים ושקעים וזה מעיד על זה שהבקיעה מתקרבת.

והנה תמונה מקרוב

בקצה הראש של הנחש ניתן להבין בשפיץ קטן שבולט קדימה וזו היא שן הבקיעה. שן הבקיעה נופלת בתוך כמה דקות או שעות והשימוש שלה הוא לעשות חריצים בביצה לקראת הבקיעה.

אני מצטער על איכות התמונות

זו גם אשמתי אבל לא רק! גם המצלמה לא מתאימה לצילומים מקרוב (וגם זו אשמתי שבחרתי אותה...).

gaichuk

New member
../images/Emo79.gifמזל טוב וסימן טוב!../images/Emo79.gif

נסה לצלם באור יום ולא מתחת לפלורוסנט.אולי זה ישפר את האיכות. תתחדש!

T0M3R

New member
מזל טוב!

הנקבה מדהימה..... בקשר למצלמה, תשמע במצלמה שלי Polariod PDC 2150 שהיא ממש גרועה גיליתי שיש אפשרות למקרו והתמונות יוצאות פצצה (הכל יחסי ;- ) ) במצלמה שקנית בתקופה האחרונה חייב להיות מצב של מקרו.... הצעירונים יהיו למכירה?

BabaGee

New member
מזל טוב + שאלה

באחת התמונות ראיתי שסימנת את החלק העליון עם עט וזה גרם לי לתהות - עד כמה המעטפת של הביצה קשיחה ? בתמונות (גם שלך ותמונות ביצי נחשים בכלל )היא נראית רכה מאוד ודקה מאוד . אני צודק ??

תודה רבה

הקליפה אומנם גמישה אך היא די חזקה ולכן אין בעיה לסמן אותה בעט כל עוד משתמשים בעט טוב ולא לוחצים יותר מדי על הביצה. כשמסמנים ביצים טריות צריך מעוד להיזהר כי אז הקליפה שלהן עדיין די עדינה אבל ברגע שהן מתייבשות הן בסדר.

למעלה