סוף-סוף

עִידן

New member
סוף-סוף

הפסקתי להיות חולה, ואני זוכרת חלומות. ובכן - הלילה חלמתי על איזה מקרה שכביכול כיכב בחדשות. היו שתי ילדות בנות 10 -11 (אח"כ הן הפכו ל14 ו16) ואחת בת ארבע. לא ממש פורסם ולא היה ברור מה בדיוק קרה ביניהן, אבל מאיזו שהיא סיבה בית משפט השלום בת"א הטיל עונש על בת הארבע. היה ברור שהשתיים הגדולות או מישהו אחר ניצל אותה באיזו דרך. בשלב מאוחר יותר התברר שמה שקרה הוא שמנהל ביה"ס בו הן (או לפחות הגדולות) למדו, גילה שיש להן מתכון מיוחד שהן מכינות. מן בורקסים קטנים בטעם חמאה (מה שממש מתאים לשם "כריות חמאה"... שקלתי להציע להן את זה אם אפגוש אותן..). טעים טעים טעים. בכל קמרה, מנהל ביה"ס עלה על זה (ועל העבודה שהן יודעות להכין את זה), וסינג'ר אותן להכין את זה כל הזמן לביה"ס. במקום להזמין אוכל מכל מיני מקומות, הוא דרש משלוש הבנות להכין את המאפים האלה. כל יום בערך, והן כמעט לא ישנו בלילה ולא היה להן זמן להשקיע בלימודים. לא זוכרת מה בדיוק היה הקשר בין הקטנה לבין הגדולות, וגם היה איזה עניין עם החבר של בת ה-16, שבת הארבע הייתה קשורה אליו איכשהו. לא חשוב, החלטתי להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי בחיפה (וכאן מסתבר שהקטנה מחיפה והגדלות מכפר סבא). הייתי אמורה לדבר שם ולהסביר למה גזר הדין שנקבע בבית משפט השלום הוא לא בסדר, הבעיה היא שלא ממש הייתי בקיאה בכל פרטי המקרה, התחלתי לקרוא על זה עוד וכו'. אח"כ גיליתי שהקטנה היא בכלל חברה שלי מביה"ס (שנראתה אחרת ולא הייתה בחלום על תקן אותה חברה שלי..), ובתה-14 נהייתה איזו תלמידה בכיתה ח' מביה"ס שלי. טוב, זה כבר נעשה משעמם. קרו עוד הרבה דברים, אבל הם כבר לא קשורים לעלילה הזאת.

עִידן

New member
והחשבות העיקריות

שלי בחלום הזה התרכזו בשני דברים: 1. שזאת עוולה נוראית, ההחלטה הזאת, ואיך אני היחידה בעולם שיוצאת נגד זה. 2. שזה מוסבך מדי ללכת לדבר בבית המשפט, ואני בכלל לא יודעת לנאום, ומה חשבתי לעצמי כשפניתי אליהם.

עִידן

New member
וגם

הייתה לי חברה טובה שמאוד עודדה אותי לדבר בבית המשפט כששמעה שאני עומדת לעשות את זה, ונורא תמכה והסבירה כמה טוב אני יכולה לעשות את זה. הבעיה היא שהרגשתי בדיוק ההפך, והייתי מתוסכלת שנאי לא יכולה לעשות את זה כמו שהיא הייתה עושה לו הייתה במקומי. בדיוק היא נאמה במקום אחר על נושא אחר, ומצד אחד מאוד שמחתי שהיא עושה את זה כ"כ טוב, בכזאת בקיאות ושטף של דיבור ויודעת לענות לכל מי שמתקיל אותה, ומצד שני הייתי מתוסכלת שאני לא יכולה גם.

זה נורא מזכיר לי

חלום אחר שלך. ההוא עם המחתרת המוסרית. גם שם יצאת לתקן את עוולות העולם עם יד אחת קשורה מאחורי הגב. מזהה תבנית?

עִידן

New member
לא, בחלום ההוא

זאת לא הייתי אני... כלומר פעלתי בתוך המחתרת וכו', אבל לא הייתי עידן וגם לא היה לי חלק מוגדר בזה. זה היה קצת להיות בתוך זה וקצת לראות מהצד את התפתחות המחתרת.

עִידן

New member
ובכלל,

לא הייתה שום יד קשורה, זה לא היה קשה. הייתה התפתחות מאוד מרשימה של המחתרת ההיא.

עִידן

New member
../images/Emo124.gifמוסקט,

יש לך משהו להגיד על זה?

n k

New member
אפרופו חלומות, ../images/Emo13.gif

חלום שחלמתי לפני כמה ימים: אני רוכב על אופניים, ואיש שמנמן עם פרצוף מפחיד וסכין מאוד-גדולה ביד רודף אחרי. משום מה הוא ניחן במהירות ריצה בלתי-אנושית, ובכל פעם הוא *כמעט* ומשיג אותי - על האופניים, כאמור. בסוף אני מרים ידיים. הוא מתקרב אליי עם הסכין - ואז התעוררתי. נוטמג, איך החלום הזה יכול לפוענח?
< אפילו הצלחתי להכניס פנימה שם-פועל סביל
>

למעלה