סוף סוף..

1עדיקקל

New member
סוף סוף..

לאחר תקופת "יובש" ארוכה שנמשכה מחודש ינואר (שהיה מצויין מבחינת האוסף)ומאז נוספו רק 3 קופות ומדגמים חדשים יחסית, הצטרף פריט חשוב ומשמעותי לאוסף. קופת קקל מתחילת המאה (שעברה) עם מפתח !! מקווה שזו תחילתה של תקופה רווית קופסאות ומציאות בתחום

איזה יופי. בגלל הצבע הכהה, היא

הזכירה לי כיס של תפילין. ולמה חשוב המפתח? אם יש מנעול, הרי לא צריכה להיות בעיה להתאים לכל מנעול מפתח, לא? ואם מינואר נוספו לך 4 קופסאות, מה לך מתלונן? הרבה יותר קיצבי מהאוסף שלי...

1עדיקקל

New member
מפתחות וקצב-

להתאים מפתח אולי אין בעיה, אבל למצוא מפתח מקורי שנשאר צמוד לקופסא במשך עשרות שנים- יש. בכלל, המפתחות בד"כ היו בידי קקל ולא יחד עם הקופסאות ונעלמו עם השנים (במיוחד בדגמים כה ישנים). לגבי הקצב - התרגלתי לקצב קצת שונה מזה..

נו, בטח - אם אתה קם בשש וחצי,

ברור שאתה רגיל לקצב שונה... הייתי בשוק הפשפשים ביום שישי האחרון, וראיתי בין היתר קופסא של קק"ל, אבל היא נראתה סתמית לחלוטין, חלודה כולה ועקומה ממכות. אז ויתרתי.

תמיר1991

New member
מדהים!!!

עדיין זוכר את ההרצאה הנהדרת שלך במפגש! בהצלחה בהמשך! תמיר.

cohen chaim1

New member
עדי שלום

בין כל הניירות והפרסומות שדוחפים לתיבות הדואר שלנו מצאתי את העלון הפרסומי הבא של עמותת אלע"ד העוסקת בקניית בתים בעיר דוד בירושלים ויישובם. בעלון מתפרסמים פעולותיה של העמותה,וכן בקשת תרומה.

1עדיקקל

New member
מעניין מאוד-

את הקופסא הזו מעולם לא ראיתי.. -קצת קשה להשיג קופסאות מאמריקה הלטינית כמו שנדמה לי שזו,זאת בשל קשיי מרחק ושפה. אפנה אל עמותת אלע"ד שישלחו אלי עלון. תודה חיים!! עדי

למעלה