סוף סוף!!!!!!

אתי1984

New member
סוף סוף!!!!!!

אנשים התקבלתי למשפטים באת"א. אני מאושרת!!!! חבר`ה שיהיה לכולכם המון בהצלחה , שתתקבלו למה שרציתם וגם אם לא - לא להתייאש! תמיד יש שנה הבאה, אני הדוגמא הכי טובה לזה. זאת השנה השניה שאני מנסה את מזלי ,ובסופו של דבר הצלחתי. בינתיים קצת עבדתי, קצת טיילתי, הרבה למדתי לפסיכו, ובקיצר החיים כל כך יפים, תהנו!!!!

omril2

New member
בת"א עובדים מהר

בת"א,ביום רביעי כבר היו ציונים באינטרנט ומענה קולי, ביום חמישי כבר הופיע שם במצב החלטות אם התקבלת. וביום שישי כבר הגיע אלי מכתב בדואר עם מקדמה לשכ"ל, וזה לפני שהמרכז הארצי שלחו את הציון בדואר.

SHTRUDIDI

New member
זה לא ככה אצל כולם.

זה בטח רק מי שעבר את חתך הקבלה ובהפרש די גדול,תקן אותי אם אני טועה.

omril2

New member
כנראה, מי שמעל ציון ההתאמה הנוכחי

אבל זה די מרשים, שהכול נעשה מהיום להיום, הם כבר עיבדו את הציון (לפני הציון של אפריל לא הייתי מתקבל) ושלחו את ההודעה בדואר. יש מקומות אחרים שאין להם אפילו שירות אינטרנט (בר אילן). ואילו המרכז הארצי עוד לא שלח את הציון בדואר.

SHTRUDIDI

New member
ואני דווקא אומר שאכן המערכת של את"א

מרשימה ביעילותה ומהירותה ואם זה,אני דווקא הצלחתי להגיע לציון שלי דרך המרכזיה של בר אילן די במהירות,פשוט לא ידעתי איך מסתדרים עם של את"א. עכשיו כמובן שכבר הבנתי ושם גיליתי על הפטור עוד לפני שהציון הגיע אתמול לאתר של המרכז הארצי. למה התקבלת?

ח"ח לאת"א.

גם אני קיבלתי את האו.קיי מהאתר. התקבלתי לתקשורת ומדעי המדינה. אח, מה שפסיכו' אחד עושה :) היופי הוא שגם אם הייתי מקבל 800 לא הייתי מתקבל אוטומטית עפ"י הציון התאמה. מזל שיש להם נישה גם לציוני פסיכו' בלבד, ללא קשר לממוצע בגרות.

omril2

New member
משפטים וכלכלה

האמת, הציון היה קודם במענה קולי של בר אילן לפני שהוא הגיע בכלל לת"א. אבל ת"א כבר שלחו מקדמה להרשמה.

נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!

התקבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עידכנו את הפרטים שלי באתר של את"א, ופתאום אני רואה - "מצב החלטות - התקבלת במעמד מן המניין"!!!!!!!!!! התקבלתי לעבודה סוציאלית, אני כל כך מאושרת!!!!

ohade

New member
מישהו יודע

איך העניינים בר-אילן הם מהירים בקבלת החלטות? מישהו קיבל מהם כבר תשובות?

SHTRUDIDI

New member
אני התקבלתי לבר אילן

אבל זה היה עוד עם הפסיכו הראשון שעשיתי ולא הרבה אחרי שנרשמתי אליהם.

למעלה