סוף סוף!

blinkme

New member
סוף סוף!

סוף סוף הגיע הזמן שנשנה נושא אז ככה הולך הנושא שלי נכון שכולכם פה מעריצים של בלינק אבל אם באמת הייתם מוכנים להקריב את עצמכם כדי לפגוש אותם מה אתה הייתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש אותם? אני בנתיים אחשוב........ מממממממ.......מממממ.......מ

~BLINK182_gurl~

New member
בוא נראה

אני לא מעפנה שאני יתפשט למענם או משהו.... גם לא סתם חלק עליון.... כסף אני יתן הרבה..... אבל נראה לי שלא יותר מזה- בכל זאת לפעמים כיף שיש על מה לחלום...

Alinush182*

New member
אני הייתי עושה..........

הכל אבל הכל ותתפלאו הייתי רצה ברחובות עירומה, אבל לראות אותי רצה ברחוב עירומה זה לא מחזה מלבלב לכן אני לא ממליצה על זה.... אבל הייתי עושה כל מה שבראש שלכם לדוגמא: מרביצה למנהלת, נכנסת לכלוב עם נמרים,שוחה בין כרישים, זורקת ת´מחשב מהחלון(הקרבה ענקית) וכו´........ בייייייייייי

blinkme

New member
אני ממממממממ......

אני הייתי עושה מה שהיו אומרים לי לעשות

PowerPuff-Girl

New member
הצמיד שעשית!!

אחותי הצמיד שעשית ממש יפה!!!! אני בשמחה יקנה אותו אם תעשי לי כזה :) הוא ממש ממש יפה וגם לי ניראה לי יש מכונה כזאת שאח שלי קנה לי פעם כשהוא היה באיזה משלחת מבי"ס... אבל אין לי מושג מה עושים איתה!! אז אם תעשי זה יהיה ממש מעולה בשבילי אבל תרוויחי כסף (חחח... איך אני מנסה לשכנע אותך :) ) טוב בכל מקרה זה יהיה מאוד נחמד!!

punktx

New member
שמעתי ש...

בהופעות של בלינק, אם אתה רוצה להיכנס ל-backstage את/ה צריכ/ה לתת לאחד מחברי הלהקה (בדרך כלל טראוויס) לגלח לך את הראש. אני לא הייתי עושה כלום כדי לפגוש אותם כי הם עצמם לא ממש מעניינים אותי ואני לא מעריצה שלהם כבני אדם, אלא פשוט אוהבת (כבר לא ממש) את המוסיקה.. סהר

Josie

New member
כנ"ל

אבל אם אפשר, תמיד הייתי רוצה לפגוש אותם סתם ככה בשביל הכיף

ShitHappens

New member
סססההההההרררררררררררר

כן גם אני שמעתי את זה. סהר- את יודעת מי אני. אל תחשפי את זהותי לאף אחד.. כי רשמתי בפורום אחר משהו על _____ האגואיסטית. תתקשרי, יש לי דברים לספר לך. מועלם.

Sham 69

New member
הייתי מרביץ לערסים !!!

FUCK ARSIM !! מישהו מסכים איתי שערסים הם מניאקים??

blinkme

New member
אני מסכימה איתך!

זה לא שיש לי משו נגדם פשוט הם מסריחים אני איתך לכל הדרך

~BLINK182_gurl~

New member
yeah!!!!!!

FUCK ARSIM!!! שונאאאאאאאאאת אותם!!! פשוט שונאאאאאאת! הייצור הכי דוחה שקיים.... פשוט ככה! בואו נקים פורום שונאי ערסים?!!!

למעלה