סוף סוף................

sinao

New member
סוף סוף................

הגיע הזמן סוף סוף יש גלים...... כולם לכו לגלוש יום שישי ושבת יהיה גל אחרי הרבה זמן שלא היה מי שלא הולך אפס

DaRזה אני

New member
אני לא הולך ואני לא אפס...

הנה סתם אמרת שטות! אני מת ללכת אבל מה לעשות אין הסעה ואין איך ללכת באסה אה? ומי יודע בכלל אם הגלשן שלי יחזור מתיקון ככה שאני ילך ואני לא אפס אז זה ניגוד הפכים אה?

sinao

New member
מה זה אן הסעה......

חודש לא היה גלים והסעה זה מה שמונע ממך ללכת לים!!!!! אני גר יותר רחוק ממך מהים אני בטוח בזה.... ואנחנו תמיד מסתדרים

DaRזה אני

New member
אחי לי אין חברים שגולשים

ואין לי אוטו שנה הבאה הסעה לא תהיה בעיה עם ה TOMCAR שלי אבל עד אז....

BADbob

New member
נו באמת

שנים לא הייתי בפורום הזה בכל מיקרה מה הביג דיל ללכת ברגל אינ נאלץ לעשות את זה כל הזמן ולוקח לי איזה 50 דקות להגיע .....

DaRזה אני

New member
בוב אינטרנט זה אינטרנט

אבל גם ביאנטרנט קשה לספר כבר סיפרת שאתה גר קרוב לים ומכל מקום שאתה גר בתל אביב אתה לא יכול להגיע ב50 דקות זה פשוט יותר מדי אז קיצר שתוק

BADbob

New member
אבל למה להתווכח

אני לא סתם נותן השערות אני ספרתי פחות או יותר וזה יצא בערך 45 דקות ואפילו לפני שגלשתי הייתי הולך הרבה לים ברגל זה לא כזה סיפור

W u t a n g

New member
TOMCAR... סחטיקה..

טומקאר הא.. יא זבל. לי יש פג'ו שנת 91.. ואתה בן 12-11 ההורים שך קונים לך טומקאר.. אמן יגררו לך ת'טומקקה שך בדקה שקונים לך אותו..

DaRזה אני

New member
אבל למה ברעה?

בואנה למה מה עשיתי לך אני רוצה שבאמת קשה לך לעכל את ההודעות שלי ובמיוחד להחזיר הודעות ברמה גבוהה כל כך פשששש.... באמת שאני לא יודע למה אתה עושה את זה יש לי ניחוש אבל בכל אופן אני לא יגיד פה אבל אם היה לך את הופצייה הזאת בגילי גם אתה היתה עושה טומקאר דיי דיי ששש תירגע

Raz Surf

New member
מה הולך פה?!?1

הופציה!?!? אחים שלי א תם חייבים להפסיק להבריז מלשון.... זה חשוב.....זה כבר מתחיל להדאיג.. נ.ב אופציה

S u r F m a n

New member
בקשר לתמונה של המשחק kelly...

יצא Kelly slaters pro surfer 2?????? או שזה תמונה מהמשחק הראשון?! אה ודרך אגב גלשתי היום בחוף השרון beach בהרצליה היה גל סבבה . בי

BADbob

New member
רז בכיאתתתת כנס

אתה יכול לצרוב לי את המשחק ואני ישלם לך ? שנייים אינ מחפש אותו

Raz Surf

New member
אחי אני יכול להביא לך לינק...

יש תוכנה ששמה אי מיול תוריד אותה ואני ייתן לך לינק.....

למעלה