סוף סוף!

little bony

New member
סוף סוף!

אני מפרסמת פה תמונה שלי בשביל שלמי שיתחשק יוכל להגיד לי איך להתאפר..התמונה היא אם גיא מזיג הגיטריסט של הדורבנים.. אני חולה עליו.. .התמונה דיי גרועה שלי

את לא צריכה להיתאפר כי את

פשוט ילדה מהממת! באמת שאת ילדה יפיפיה! אבל אם בכל זאת את רוצה... אני חושבת שה כי יתאימו לך גוונים חומים בהירים בהירים זה יכול ליהיות יפה..

little bony

New member
חחחח תודה:)

אבל אני מתה על איפור אני חולה על זה.. אני באמת מתאפרת הרבה בגווני הבררונזה אם לזה התכוונת גם בגולים וורודים

RReuTT

New member
היי בובה ../images/Emo13.gif איזו ילדה מדהימה את!

איך הגעת אליו? מה לך ולו?

little bony

New member
הייתי בהופעה...

ולפני היה מפגש... חוץ מזה שבכללי הם מכירים אותי מהופעות כי אני באה להמווווון... ותודה גם לך:) טיפים לאיפור?

חחח אני מכירה אותך!!!!!!!!

ראיתי אותך לפני שבוע בפגישה של הנוער מרץ הזו.. חח.. את ילדה יפיפייה את לא צריכה אפילו טיפת איפור!

כןכן זו אני...:)

וכן אני משערת שאני אבוא עוד.. רציתי לבוא השבוע הזה אבל אין לי כסף בגרוששששששששששששש.. ויש לי על יותר מדי מה להוציא!!!! אז אולי חודש הבא או משו..:))) את מוזמנת גם לשלוח לי הודעה באיסי אם יש לך:) 93845411

טוב אז לפי דעתי

האיפור שלפי דעתי הכי יחמיא לך הוא איפור עיניים זוויתי בגוונים של סגול ואפור.. והשלבים הם: שלב א- כמובן מייק אפ בשכבה אחידה+ פודרה שלב ב- את מורחת צללית בסיס בגוון קרם על כל העפעף שלב ג- את לוקחת מברשת דקה זוויתית ומורחת צללית אפורה כהה בקו הריסים התחתון, עד אמצע העין. ובסוף קו הריסים את יוצרת שפיץ קטן שלב ד- את לוקחת צללית בגוון סגול מג'נטה ויוצרת משולש חד בזווית של העין, נקי מעט את המברשת ואז בתנועות זריקה את מורחת ומעשנת את המשולש הזוויתי כלפי פנים העין וכלפי מעלה(הגבה) שלב ה- את הצללית האפורה שהשתמשת בה קודם לכן את לוקחת ותוחמת את קו הריסים העליון, מחברת אותו לשפיץ שיצרת קודם לכן ומעשנת טיפה כלפי פני העין וכלפי מעלה(הגבה) שלב ו- לפי דעתי עיפרון לבן בתוך העין וכמובן מסקרה בנדיבות שלב ז- סומק בובתי ורדרד על תפוחי הלחיים, ואז תמרחי גלוס שקוף על השפתיים זהו, מבחינתי זה האיפור האידיאלי בשבילך עדין, מחמיא ופשוט בהצלחה!!

little bony

New member
מזה מברשת זוויתית?

וואלה בלבלת אותי... חחח אולי פשוט תבוא ותאפר אותי מה דעתך??(אני רצינית:))

למעלה