סוף סוף

סוף סוף

נהיה פחות חם הפועל ניצחה את גליל עליון נגמרה עונת הכדורגל האינטרנט עולה בקלות יש גלידה בבית מתחילה לצמוח לבת שלי שן קדמית (במקום זו שנפלה) לא רואים את פואד בטלויזיה 6 פעמים ביום (האמת שלא ראיתי טלויזיה היום...) ירד הערב אפשר להסתובב עם מכנסיים קצרים בלי תחתונים אני נמצא ברשימה של חברי הפורום ערב טוב ושמח לכוווווווולם

יערית

New member
חצוף!!!!!

אתה אוכל גלידה ולא מזמין? מזל טוב על צמיחת השן הקידמית של בתך(נכון שזו ההיא מלמטה צד ימין:)) סודות המקצוע:) פואד נמצא אצלי כרגע רוצה לשוחח איתו? רגע אני בודקת אם הערב אכן ירד.....אכן ירד תודה על הארה. וכל מילה שלך נכתבת פה בדפי ההסטוריה ,אז ודאי שאתה כלול ברשימת החברים. פעם בדקו כאן שפיות של אנשים,נראה לי שהבוחנים יצאו לפנסיה. יערית שמחה מאוד.

יערית היקרה

בוודאי שאת מוזמנת לאכול גלידה (עוד לא התחלתי ויש עוד כפית בבית אולי אפילו כמה כפיות). רק בבקשה אל תביאי את פואד שישאר בחוץ ואולי ירחץ את האוטו בינתיים. לגבי שפיות אני חייב לאמר שיש כאן אי של שפיות או אולי אי שפיות או אולי איש שפיות ואולי בכלל איש פשוט לא יודע בכל אופן אני כבר מרגיש כמו בבית, עובדה אני מסתובב יחף ושם רגליים על השולחן...

יערית

New member
איזו מידה של

נעליים יש לך? כי אם הרגליים ארוכות תזהר לא לצאת מגבולות השולחן, בוודאי רוצה גלידה,משוגעת על גלידה(איזה טעמים יש?), טוב פואד קיבל הוראה להשאר מחוץ לסלון,ושפויים נמצאים רק באגדות, כאן נמצאים המטורללים,איש פשוט אהבתי מאוד.... יערית-מזמינה את עצמה לגלידה.

למעלה