סוף סוף

• פותח הנושא eryry
  • פורסם בתאריך

eryry

New member
סוף סוף

התקנתי לי את הסימס סופרסטאר!!! ועכשיו יש לי את כל הסימסים!!! (8 אבל.........כול פעם שאני נכנסת אחרי כמה דקות זה יוצא מהמשחק!!!! נמאססססססססססס ליייייייי ככה גם היה לי קודם....... עזרה דחוף!!!!

שמוצה

New member
כן....../images/Emo4.gif ../images/Emo29.gif

תמיד היו לי בעויות עם זה....אבל זה הסתדר.....תדפוק קצת את המחשב..
(לא נשמע טוב. לא נשמע טוב...
)

eryry

New member
בפעם האחרונה אני בת!!!!! השם הזה

הוא בגלל שהיו בעיות ברישום לפורום! וזה לא יסתדר כי אחרי 3 חודשים זה המשיך לעשות את זה..... תודה בכל מקרה.....

eryry

New member
זהו!....

הורדתי את כל המשחק! )8 למישהו יש המלצות איך להתקין את זה מחדש ושהמשחק עבוד בסדר?

לומית

New member
חבל..

גם לי זה קרה (הבעיה שהיתה לך) ואם יש לך את אותה הבעיה כמו שיש לי אז אני יודעת את הפתרון. את משתמשת בקוד move_objects on ??? אם כן אז זאת הבעיה! לקוד הזה יש בעיה, הוא גורם לבעיותמוזרות! (בין הבעיות גם הבעיה שלך) פשוט אל תשתמשי בקוד הזה! ואם את לא משתמשת בקוד בכלל אז אני לא יודעת מה הבעיה... מקווה שעזרתי....

eryry

New member
אני משתמשת אבל

למה שזאת תיהיה בעייה? ולמה לאחרים אז לא קורה את זה שמשתמשים בקוד? ואם זאת הבעייה איך מתקנים אותה? סורי על המתקפת שאלות....(8

לומית

New member
תשובות תשובות תשובות!

א. זאת לא ממש בעיה זה רק עצבים! ב. גם לאחרים זה קורה, דברו על זה פעם, קנראה לא היית/ראית. ג. מתקנים אותה בכך שמכניסים את הקוד ההפוך (move_objects off) ד. לא נורה, גם לי לפעמים יש מתקפת שאלות...

למעלה